Düğün var dediler geldik.

504 49 103
                                    

İnşallah güzel olmuştur. Endişelerim var.   Multimedyaya benim yaptığım meşhur caps.

Bunlar tamamen hayal ürünüdür.

Zoraki evlilik yapsam kesinlikle kocam wattpad erkekleri gibi olmaz.

Yeni bir okula düşsem okulun belalı çocuğunun yanına oturmam.

Bir halt işleyip mafyaların eline düşsem mafyacığım yakışıklı olmaz. Şimdi bir adet yazar zoraki evlilik yaparsa ne olur temalı tiyatromuza hoşgeldiniz.

Düğünüm vardı ve ben o adamla evlenmek istemiyordum. Oturmuş gelenleri izlerken gözlerim kocaman açılmıştı. Burda bir adet Barbara mı var?  Yoksa ben hayal mi görüyorum?  Kesinlikle hayal görüyorum. Üzerinde ise benim wattpad mahkemesinde tasarladığım imaj vardı. Elini beline koyarak çemkirme moduna geçtiğinde yutkunmadan edemedim. Aman Allah'ım bu da neyin nesi?  Kimin fesi? 

“Sen beni öldürdün ama ben sana bir iyilik yapacağım. " dedikten sonra kanatları çıktı. Oh my gosh derken bunun victoria secret kanatları olduğunu görmemle birlikte yüzümü buruşturup kollarımı göğsümde bağladım. O sırada sevgili kocacağımın (!) gözleri Barbara'ya kaydığında sırıttı. Seni pis sapık diye düşünürken Barbara beni bırakıp gitmişti. Gitme diyeydim gitmeyeydin. Ben küskün küskün bakarken bu sefer Francisco önümde belirdi. Noluyor lağn diyerek ayağa kalkmak istesemde kalkmamıştım. Üşendim, napayım? 

“Sen Karımı katil yaptın, sana küçük bir ceza vereceğim. " dedikten sonra defolup gitti. Hani ceza diyerek etrafıma baktım. Allah Allah cezada yok derken rapçi Ceza ile göz göze geldik. Demek Ceza'sı buymuş. Ye yo derken bu sefer içeriye Harry girdi. Allah'ım gamzeye gel. Gözlerim kocama kaydığında yüzümü buruşturdum.

“Ay gelinlik giyen bir hatun ne kadar ateşli." dediği sırada aklımda bir ampul yandı. Bunlar türkçe bilmez ki. Ben bunu düşünürken “Düşünen bir gelin ne kadar ateşli. " dediği sırada babam elindeki tüfekle Harry'nin karşısında belirdi. “Kızıma ateşli demeye utanmıyor musun? " dediğinde Harry silahtan korkarak bayıldı. Bunu gören babam silahı bırakıp gitti.  Allah Allah.  Ben yine dalmış giderken karşımda kanatları belirmiş Demi konuştu. “Diren yazar,diren." dedikten sonra kayboldu.  Töbe töbe estağfurullah diyerek gözlerimi bu sefer sağa çevirdim.  Dylan,  Cameron, Natsya ve Holland bir köşede oturmuş pasta yerken bir yandan da iğrenç espriler yapıyorlardı.

“Adam dondu, kadın atlet." diyen Dylan ile birlikte yüzüm buruşurken Cameron'un kahkahası doldu kulaklarıma. “Öhahehehehe."

Ama bu Yusuf Piliç kahkahasıydı. Aman Allah'ım ne olduğuna dair bir bilgim yoktu ama olsundu. Ben bunu düşünürken Cameron elindeki çiğ köfte dürümünün hepsini ağzına tıkmıştı. “İnşallah dışkını yaparken götün acır." diye bağırdı Natsya. Kaşlarım çatılırken Holland bir  tutam kızıl saçını parmağına dolayarak Dylan'a öpücük attı. Bununla birlikte Dylan'ın içtiği ayranı Cameron'un yüzüne püskürtmüştü. Ufak bir kahkaha atarken bakışlarımı kaçırdım. Bu sefer kavga eden Barbara, İga ve Jessian ile karşılaşmıştım. Onlar kavga ederken Francisco iki çocuğunu yanına almış gülerek onları izliyordu. Gülmekten gözümden yaş akarken görüş alanıma bu sefer Sergio ve Cara girmişti. Ha bir de Nick. Şalvarı ile birlikte silahını Cara'ya çevirmiş “Ya benimsin ya toprağın. " diyerek kıroca konuştuğunda yine yüzüm buruştu.

Onlardan bakışlarımı çektikten sonra hemen sağ köşede oturan dörtlüye kaydı gözlerim. Gigi ve Selena birbirlerine kötü kötü bakarken Justin ve Zayn ayağa kalkmış halay çekiyorlardı. Aman Allah'ım tövbe tövbe estağfurullah gözlerim bunlarıda mı görecekti? 

Hafif bir kıkırtı eşliğinde kahverengi gözlerimi kapıya çevirdim. Oh my gosh o da kim? Tabiki de Vini değil canım. İsimsiz gelmişti. Mavi gözleri ve beyaz teni ile ben burdayım diye bağırırken ayağa kalkıp ona doğru koştum ancak o benim sadece zihnimin uydurduğu bir şey olduğu için ortadan yok oldu. Ben şaşkın şaşkın bakarken biri elini omzuma koyarak mırıldandı. “Halk bad boy iğneden mi korkarmış? "

Sorduğu soruyla birlikte gözlerimi ona çevirdiğimde karşımda yarı çıplak bir bad boy beklemiyordum. “Artık yeni bölüm yaz. " diye bağırdı boğazı yırtarcasına. Geriye doğru sendelerken “Ulan sen kimsin köpek, bana bağırırsın? " dedikten sonra eski halime dönerek kafasına bir tekme attığımda yere düşmüş ve başı kanamıştı. Ben şokla ona bakarken doktor Cenk gelmiş ve onu götürmüştü. Tövbe tövbe estağfurullah ben kesin şizofrenim derken “Geç kaldım biraz. Hadi gidelim. " diye bir ses duyduğumda bakışlarımı o tarafa çevirdim. İnanamıyorum Vini tam karşımdaydı. Beraber salondan çıktığımız an gözlerimi açtım. Odamda, yatağımda uyuyordum. Wattpad mahkemesini kafama takarsam olacağı buydu. Neyse bay bay.

-------

Nerdeyse bütün herkes vardı. Umarım hoşunuza giden bir bölüm olmuştur. Uzun süredir aklımda olan bir bölümdü. Sadece mesela Francisco yerine Ayaz Barkın, Kıvanç Vuran falan olacaktı ama yazarları kızar diye hiçbir şey yapmadım. Justin ve Zayn'e halay çektirdim daha ne yapayım Allah aşkına.

Wattpad Mahkemesi / AskıdaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin