Francisco'yla zoraki evlilik part iki

537 60 23
                                    

Lanet olası beni omzuna aldığında poposu ile bakıştık. Ay ne kadar güzel bir popişi var. Ardından aklıma gelen detay ile birlikte çığlık attım. "Lanet olası herif lanet olası eteğim kısa," dediğimde umursamadı. Yere inmeliydim. "Ah midem çok kötü popona kusarım," dediğimde yine beni umursamadı. Peki lanet olası pislik diyerekten "Aaa Francisco aşkım pantolonun arkası yırtılmış ve kan olmuş," dediğimde beni hızla yere atmıştı. Eliyle seksi poposunu tutarken ahlayarak "Seni lanet olası pislik bana şiddet uyguladın," dediğimde gözlerini devirdi. Ah Tanrı'm çok ponçik ya. "Peki Francisco beni düşünmüyorsun, peki ya bebeğimizi? " dediğimde "Hönk, ne ara şey yaptıkta hamile kaldın? " diye sordu ciddi ciddi. Gözlerimi devirmemek için kendimi zor tutarken "Sen o gün sarhoştun? " dedikten sonra karnımı yalancıktan tuttum. "Ah seni lanet olası pislik lanet olası bebeğimiz düşüyor, " dediğimde "Normalde kan akmaz mı? " diye sorduğunda çantamdan ketçap çıkartarak bileğime döktükten sonra "Oldu mu? " diye sordum masum masum.

"Hah oldu bebeğim. Doktor çağırın, ambulans çağırın," diye bağırdığında lanet olası Harry geldi. "Noldu gardaş? " diye sordu tek kaşını kaldırarak. Ah haspam ben daha güzel kaşımı kaldırıyorum. Bak böyle. "Kocamın bebeği düşüyor, " diye cevap verdi masum boyum. "Kocam mı? Seni lanet olası pislik asıl sen benim kocamsın, " diyerek ayağa kalkıp karşısına dikildim. Bakışları bacaklarıma kayarken yutkunmadan edemedim. "Tamam karıcığımın bebişi ölüyor yeşil gözlü kahraman, " dediğinde kollarımı göğsümde bağlayarak "Bu bebeği tek başıma yapmadım ben seni lanet olası pislik, " diye cevap verdim sertçe. Sırıtarak göz kırparken "Ah hatırlamıyorum ama güzel bir geceydi," dediğinde kızardım. Ah seni lanet olası pislik beni utandırdın. "Oğlumuzun adını ne koyalım lanet olası kocişim? " diyerek ona döndüğümde "Aaa bebeğimiz ne ara o kadar büyüdü? " diye sordu şaşkınca. Ah Tanrı'm şaşırırken bile çok ponçik. "Ah doğuruyorum galiba, " diye bağırdığımda Harry "Oha deniz atı olmuş," dedi. Francisco'nun o güzel gözleri bana dönerken tebessüm ederek elimi salladım. "Aşkım bunun gözü bende. İnanma sen ona," diyerek dudaklarımı büzerken Francisco "O benim o lanet olası yeşil gözlerini lanet olası karımdan uzak tut," diyerek beni omzuna aldı tekrardan. "Ah aşkım nereye gidiyoruz? " diye sordum.

"Lanet olası oğlumuzun lanet olası mezuniyetine gidiyoruz,"

Ah Tanrı'm o çok iyi bir baba. Lanet olası oğlumuzu çok seviyor. Lanet olası kalbim hızlanmaya başlamıştı. Yoksa ben lanet olası oğlumun lanet olası babasına aşık mı oldum?

Evet lanet olası bir bölümün daha sonuna geldik. Ve lanet olası wattpadda devam ediyor.

Wattpad Mahkemesi / AskıdaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin