Atom bombası gibi mübarek

384 37 19
                                    

Atom bombası gibi mübarek

Yeni bir masum bulmuştum, gözleri sen dudakları ben. Edebiyatın içine ettiğimize göre başlıyorum anlatmaya. Gece olmuş kendimi serseri bir balık gibi karaya vurdurtmuştum. Evet uykusuzluk ben de kafa yapmıştı, kabul ediyorum ama uykuluyken bile seksiyim arkadaş. Egom kendi kendini övdüğünde bir kez daha övdüm kendimi. “Egom ne kadar ponçik. "

İşte kendimi öve öve masumun evine gelmiştim. Pencereside açık gerizekalının ha. Örümcek adam gibi duvara tırmana tırmana odaya attım seksi bedenimi. Sonuçta bad boy olmak bunu gerektirirdi. Canım hiç yanmamıştı (!). Çünkü ben örümcek adam gibi duvara tırmanan, demir adam gibi demirden yapılma yakışıklı bir bad boydum. Şimdi siz diyorsunuz ki sen halk bad boydun. O işten vazgeçmek zorunda kaldım arkadaşlar. Sırf halka geri dönüş yaptığım için masum kızlar yüzüme bakmaz oldu. Ah wattpad ah. Her neyse ruhum gibi simsiyah olan (!) ceketimi çıkarttıktan sonra sıra pantolonuma gelmişti. Onuda çıkartıp masumun yanına yattım. Ay masum tavşanlı bir pijama giymişti, çok seksi. Aşık oldum galiba. 

Gözlerimi kapattığım an pırt diye bir ses kulaklarıma doldu. İnanamıyorum masum osurmuştu ama wattpadda osurmazlardı. Üf koktu. Neyse dedim kendime o sevdiğin hatun.  Ama arkadaş bir değil iki değil üç değil ama yani on kere falan pırtlattı. Saydım mı?  Saydım. İşsizlik yahu işsizlik. Bu böyle osururken canım çekmiş ve ben de pırtlatmıştım. Sonuçta doğanın bir parçası bu işler, hem ben osurunca çok seksi oluyorum. Bunu nerden biliyorsun diye soruyorsunuz değil mi? Kızlar genelde öyle söylüyor. Yani aynada osururken kendime bakmadım (!). Yapar mıyım hiç ben öyle bir şey?  Yapmam (!).

Neyse biz osura osura sabahı etmiştik. Gözlerimi açtığımda masum gözlerini kocaman kocaman açmış bana bakıyor bir yandan da burnunu tutuyordu. “Neden burnunu tutuyorsun? " diye sordum sertçe. Yüzü anında buruşurken “Ayak kokun ve osuruğunun kokusundan nefes alamıyorum. " dediğinde salak lan bu bakışı atmış olabilirim. “Burnunu kapatırsanda nefes alamazsın." diye cevap verdim. Ve vermez olaydım. Neden mi?

“Babağğğğğ odağmda hırsız vağğğ." diye bağırdı. Odanın kapısı açılırken görüş alanıma o yaratık girmişti. Gözlerim kocaman kocaman olurken “Hığğ dom dom kurşunu yedim." diye bağırdım. Ardından yataktan kalktığımda yaratığın gözleri kıllı bacaklarıma kaydı. Ve elindeki silahı atarak “Bu ne cesarettir Yarabbi. Seni tanımak istiyorum yiğidim. Beni mutlaka ara." dedikten sonra kaşlarını kaldırarak şaşkın bakışlarıma cevap verdi. “Bunu diyeceğimi mi sandın?  Ona kadar sayıyorum eğer pencereden atlayıp kafanı asfaltta patlatmazsan vururum seni. " dediğinde hönk diyesim gelmişti. Ya Ölüm ya ölüm. Ben de en güzel şeyi yaptım. Halay çektim. Ve o güzel sesimle şarkı söylerken pencereye doğru gidiyordum.

“Sabaha kadar dayandım bey amca
Koktu osuruk koktu amca
Kızın sabaha kadar kıydı bana
Ama sen kıyma be amca
Çok pişmanım amca
Lütfen kıyma bana
Kıyma şu bad boya
Koktu amca koktu
Hemi de osuruk koktu
Atom bombası gibi mübarek
Pekte sesli
Kıyma amca kıyma"

Pencereye ulaşmış ve pervaza çıkmıştım bile. Omzumun üzerinden arkama baktığımda bey amcanın ağladığını gördüm. Ah kıyamam. Sonra da sırıtıp tüfeğini seksi popoma sabitledi. Ve bum. Popom çok acıyor. Bugünde mi hastaneliğim?

Evet bölüm attım. Şarkıyı gece 1 de söylediğim doğrudur ve tabi halay çekmiş olabilirim.

Wattpad Mahkemesi / AskıdaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin