İKİNCİ KİTAP GİRİŞ

11.6K 1K 239
                                    

Ölüm Çığlığı



Caner

Her şey sona erdiğinde Tünellere döneceğini biliyor ama üzerine düşünmek istemiyordu. Yalnızdı! Onun dışında gelişen tüm olaylar yüzünden Derin'i kaybetmenin eşiğine gelmişti. Şimdi her şeyi yıkıp yaksa az geliyordu gözüne. Odanın içinde volta atarken karşısına çıkan masayı hiç düşünmeden kaldırıp duvara fırlattı. Uyguladığı güçle parçalara ayrılan tahtalar etrafa sıçramıştı. Bahar'ın beklemediği bu şiddet karşısında dudaklarından minik bir çığlık döküldü. Bu Oktay'ı harekete geçirmişti. Bahar için her şeyi yapardı.

Peki ya ben Derin için her şeyi yaptın mı?

Oktay'ın eli omzunu kavradı. "Sakinleş..."

Onu geriye iten Caner odanın diğer köşesine giderek ikisinden de uzaklaştı. "Gözüme gözükme Oktay! Ruhan'a karşı savaş isteğin yüzünden bu durumdayız. Ne sizi kurtarabildim ne onları! Bu boktan durum senin tükenmeyen nefretin yüzünden."

"Babamı öldürmüş..."

"İkimizi de kullanan babanı mı? Boş versene Oktay ne benim babam ne de seninki bir boka yaramazdı. Onunla büyüdüm ben! Baba demedim ama o boşluğu doldurmuştu. Onun ölmesini engelleyemedim ve bunun suçlusu benim. Şimdi hem Ruhan'ı hem de Derin'i kaybettim."

"Derin'i yanımıza çekebiliriz."

"Artık bizden çok daha fazla nefret ederken mi yapacağız bunu? Elde ettiğimiz hiçbir şey yok."

"Kaybetmedik Caner. Tüneller bizim ve hâlâ birlikteyiz."

"Kazanmakla ilgili hiçbir bok bildiğin yok senin. Elimizde ne bir kâhin var ne de Derin. Otel asla yanımızda yer almayacak. Aptallık yaptın, sana söylemiştim Ruhan'la anlaşmalıydık. Şimdi her şey mahvoldu, hayatım mahvoldu adi herif!"

Parmaklarını saçlarının arasından geçirip avuçladığı telleri çekerek başındaki yoğun ağrıyı dindirmeye çalıştı.

"Otel'in büyük kısmı korkaktır. Kehaneti öğrenecekler ve bizimle birleşmek isteyecekler. Birlikteyken güçlü olacağımızı bilecekler."

"Otel tedbirlidir Oktay. Bize güven duymadan asla yan yana dövüşmeyeceklerdir. Bu yüzden defalarca söyledim sana, Otel'le ve diğer gruplarla yan yana olmanın tek yolu Ruhan dedim. Beni dinlememekle birçok şeyi çöpe attın. Üstelik Derin'e duygusal bir karmaşa hediye ettik. Uyum böyle zamanlarda ortaya çıkıyor. Belki de kehanete destek olduk. Ona karşı duramayız." Dedi Caner. Bunu hem kendisi için söylemişti hem de Tüneller için. "Yeni lider çok önemli, Koray olursa işimiz zor ancak Mete ya da Saygın Ruhan'a benzer. Çoğunluğu düşüneceklerdir."

Ne zaman Otel'i ve stratejilerini düşünse aklına Derin'in nerede durduğu geliyordu. Mutlaka intikam isteyecekti. Tünellerdeki herkesten tek tek nefret ediyordu. Benden ise daha fazla nefret ediyor olmalı, diye düşündü.

Bahar minik adımlarla yanına geldi. Onu duymuştu. Zihni çılgınlar gibi haykırıyordu ama özellikle dinlememeye çalışıyordu. Derin'in yüzünün aynısıydı belki ama bakışı ve ifadeleri onların ne kadar farklı olduğunu gösteriyordu. İlk zamanlarda Bahar'la baş etmek zordu. Oktay2ın onu nasıl sakinleştirdiğini bilmiyordu. Nasıl bu duruma gelmişlerdi? Kulağına nasıl sözler fısıldamıştı? Saçlarının kızılını o da alevlere benzetmiş miydi?

Bahar'ın korkaklığı hamileliğini öğrendiğinde başlamıştı. O Derin gibi değildi. Onun gibi güçlü durmaya çalışmıyordu ya da onun gibi öfkeli de değildi. Bahar, uysal olan kardeşti.

UYUMحيث تعيش القصص. اكتشف الآن