7-O seara ciudată

282 28 15
                                    

Mă aflam de o jumatate de oră în cameră,când Sakura a intrat(mai bine zis a dat buzna) împreuna cu Ino și Tenten.M-am ridicat imediat din pat si mi-am șters lacrimile,apoi am afisat cel mai fals zâmbet chiar si Sai ar fi gelos.Am încercat să le păcălesc că nu am nimic,dar am simțit cum lacrimile îmi alunecau pe obraji,a șa ca m-am ascuns sub patura.Fetele se uitam la mine ,iar prima care a deschis gura era Sakuara:
Sakura:-Fetelor am o idee,mama mereu zicea că tristetea îti trece mai repede atunci când plângi,deci o să îi dau Hinei batista mea de plâns!
Tenten:-Eu ,pe de altă parte, când sunt tristă mănânc ciocolata,deci eu o să îi dau din rezerva mea secreta de ciocolată!
Ino:-Nu,nu,nu,în familia mea când suntem suparati mâncam muraturi și prin acreala lor ne trece supararea,a sa ca eu o să îi dau castraveciori.
Sakura;-La 3 sărim pe ea da?
1,2si3!
Le simteam pe fete în spatele meu.Acestea mi-au dat o mulție de lucruri care sa-mi alunge tristetea,dar degeaba.Ino cred că a încercat să mă otraveasca cu un castravete.Oricum am început să plâng mai tare când mi-am dat seama ce prietene minunate am si pe care lasa de mine nu le merita.
Sakura:-Si acum ce facem ?Nu mai avem nimic
Tenten:-Cred ca ar trebui să o sunăm pe Temari
Ino:-Ce,nu,adica Tema e mai baietoasa si ar făcea-o să se simta mai prost!
Sakura:-Alta posibilitate nu avem deci hai să o sunam.
Tenten:-A zis ca vine în 5 minute!
Peste 5 minute.
Ușa s-a auzit bubuind ,iar Temari a intrat spunand:
Temari:-Eroina e aici ca să vă salveze,deci unde e micuța plângacioasă?
Sakura:-S-a baricadat sub patura si nu vrea să mai iasă.Noi am încercat să o ajutam cu toate metodele pe care le stiam,dar nimic.
Temari:-Păi normal daca voi folositi medode de fetite de 5 ani!!
S,I,T:-Heeey,da tu ai cumva o metoda mai buna?
Temari:-Da chiar am și aveti noroc ca am crescut cu 2 frați asa că am învatat niste trucuri.
Deci micuta mironosița de sub patura vre să iesi că am ceva ce te va înveseli?
Hinata:-N..nu(am zis eu cu toate că eram curioasa mai ales când le-am auzit pe fete distrandu-se)
Am scos un ochi de sub patura si când am vazut o tabla imensa de darț pe care era lipita poza profesorului teroare.Imediat m-am ridicat si am luat repede o sageata pe care i-am înfipto profului în ochi.Fetele erau surprinse să mă vada fericită,m-au luat în brate,iar Temari a zis:
Temari:-Si asa fetelor se rezolva problemele la mine în familie.Deci ce ati fi facut dacă nu eram eu să vă salvez?!
Toate am râs si până seara nu am facut altceva decat sa jucam dart.Ino a venit cu minunata idee să facem o petrecere în pijamale:
Ino:Fetelor mi-a venit o idee să dam petrecere în pijamale aici!!
Sakura:-Nu se poate,adica e trecut de stingere,iar paznicii nu or să vă lase și trebuie să va furisati plus că mâine începem scoala!!
Ino:-Dar Sakura-chan,te looog ,promitem să fim atente(spune ino cu o fata de pisicuța)
Sakura:-Bine,bine ,dar fac asta numai pt ca Hina s-a simțit rau.
Ino:-Bine,deci eu ,Temari si Tenten plecam sa ne luam pijamalele si lucrurile pt petrecere în timp ce ne ferim de paznici.
Ino povesteste:
Mă bucur ca Temari a reusit sa o calmeze pe Hina.O deabia astept petrecerea (mi-am zis eu si am continuat sa merg pe hol).Cand în fata mea apare minunatul,frumosul si băiatul cu cel mai angelic zambet,Sai.Nici nu mi-am dat seama cand am început sa vb cu el nici de ce a trebuit să îi turui totu despre petrecerea secreta,dar oricum e Sai si nu spune nimănui.Ma surprins faptul ca a plecat grabit spre camera baietilor,deobicei vorbim foarte mult când ne întâlnim.
In camera băietilor:
Sai intră ca un fulger cu un zâbet mult mai real decat de obicei si zice:
Sai:-Nu o sa va vina sa credeti ce am aflat?
Sasuke:-Spune pampalule o data si nu mă fa să astept,oricum nu cred ca e ceva prea interesant(zice Sasuke cu dispret)
Neiji:-Ce e ma zi??
Sai:-Sasuke mai sti când ziceai ca vrei să te razbuni pe Haruno pt ca te-a pocnit ,deoarece ai lovit-o pe noua ei colegă de cameră??
Sasuke:-Da,si ce?(zice el putin mai interesat)
Sai:-Pai ziua aia a venit azi pt ca fetele dau o petrecere in pijama secretă și am putea să le facem o vizită.
Sasuke:-Da ai dreptate,sti ce ar trebui să le facem o farsă(zice Sasuke cu un zambet pervers)
Neiji:-Urasc sa va stric planurile,dar nu puteți trece de paznici,deci asta e o lăsam pe alta data,plus ca maiestrul farselor,Naruto,vine mâine dimineata.
Sasuke:-Nu va faceti griji de paznici ma ocup eu.Ma duc să îi fac o vizita fratelui meu,Itachi.Ne întalnim in 20 de minute,voi procurati toate lucrurile astea de pe listă pâna ma întorc.
In camera fetelor:
Sakura:-Deci ce mai facem se apropie miezul noptii si noi am cam facut tot,adica bataie cu pernele,am urmarit un film siropos,am discutat despre vietile noastre,cam tot.
Hinata:-Eu zic să ne culcam!
Temari:-Ce ai înebunit deabia acum vine partea interesanta si anume povestile de groaza.
Hinata:-N..nu..nu-mi plac,ddar oferta mea e înca valabilă.
Temari:-Deci asa ramane veniti aici sa va spun una de nu o să mai dormiți.
Hina-Yeey sunt super ,,încântata"
Hinata povesteste:
Temari a început să-si spuna povestes.Eu deja tremuram ca o găina cand a început furtuna,iar lumina s-a luat,apoi s-a auzit o bubuitură si de aici mi-am pus o patura în cap.
Sakura poveste:
Povestea lui Tems mă baga un pic în sperieti,dar înca nu am ajuns in stadiul Hinatei sa ma sperii de orice fosnitura.Cand de o data s-a luat curentul,iar o briza de aier rece se simtea.Deodata Ino arata terifiata catre un perete pe care se scurgea un lichid rosu.Hinata,Ino si Tenten deja incepusera sa tipe.Eu si Temari înca eram singurele întregi la minte.Apoi un fulger a aparut ,iar geamu s-a deschis singur.Niste sunete bizare au început să se audă ,iar pe geam au intrat trei siluete negre.Dou dintre ele s-au napustit cu niste cutite la gatul celor patru fete,iar una cu ochii rosii mă urmarea pâna m-a încolțit într-un colț.Terifiata am zis mai bine țipat:
Sakura:-Te rog nu-mi face rau,promit sa-ti dau tot ce vrei,te rooog!!!
Silueta:-E prea tarziu pt asta acum ,doar sufletul tau si al lor e bun,da daca tot insisti poți sa-mi dai si virginitatea ta,acu vin-o aici
Sakura:NUUU,pleaca lasa ma mie frica am tipat eu,iar silueta a început să râdă .Recunosteam rasul ala,atunci am zis Sasuke tu esti?
Luminile s-au aprins ,iar cele 3 fantome erau de fapt,Sasuke,Neiji si Sai,care se prapadeau de ras.
Sakura:-Nu a fost frumos dobitocilor!!
Sasuke:-Dar a fost amuzant si nu stiti cate sacrificii a trebuit sa fac.Adica tre sa îi spal fratelui meu lenjeria o luna pt ca m-a scapat de paznici,dar a meritat sa va vad fetele terifiate.(a zis Sasuke razand,împreuna cu ceilalti doi)
Sakura:-Uite ceva ce mie mi se pare amuzant(a zis Sakura pocnindu-l pe brunet)
Sasuke:-O să o platesti pt asata.Si acum care ti-e noua colega de camera.
Sakura:-Pai vezi tu tipa aia pe care ai facut-o sa tremure în colț!
Neiji:Bă baka ce esti,asta e varămea,iar eu trebuia să am grija de ea nu să o bag în sperieti!(spune Neiji furios)
Hinata povesteste:
Nu îmi vine sa cred o seara mai ciudata ca asta nu se putea.Adica Neiji sta lânga mine si pare foarte îngrijorat,ce o fi cu el acasa era tare nesimtit.Poate tata l-a pus să mă supraveghieze.Nici nu am apucat sa ma dezmeticesc bine ca paznicii au intrat si ne-au dat biletele de pedeapsa si o vizita la directoare.Apoi i-au luat pe baieti si fete si au plecat.Ce mai petrecere în pijamale.Oricum e bine ca au plecat fetele,totusi dimineata urmatoare nu puteam sa ma trezesc si începeam si cursurile.A sa ca eu si Saku ne-am culcat.

Heey hey hey
Scz ca nu am mai postat,dar am avut niste probleme.Oricum as vrea să stiu daca va place carte pt că am impresia ca nu o citeste nimeni si mă gândeam sa o sterg

NaruHina/Academia de politie/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum