10.O să mor!!!

331 25 114
                                    

Trr!Trr!Trr!Trr!
Sakura:-Hinata hai ,te ridici? Că e deja 5:30 si întarziem.Hinata deschide ochii!Hai Hinata mă chinui de 30 de minute si tot nu te-ai ridicat din pat.
Of doamne cum să o trezesc ,o să întârziem la înviorare si ea nu se clinteste.Alarma de la telefon îi sună de 30 de minute și simt ca mi s-a pus mie în cap.Bine Sakura gândeste ,cum poți să o trezesti?. Hmm.. sa vedem o să ridic draperia poate lumina soarelui o s-o trezeasca pe Hina.Trag eu frumos draperia si când vad că înca era noapte :
-Of ,serios!(zic eu și pot să jur ca am auzit-o pe Hina chicotind)
-Deci asa faci? Bine Hinata o să aprind becul. Traversez eu camera si  apas pe butonul de la întrerupator ,apoi mă întorc să trezesc mortaciunea.
Hinata:-Mrmr! Sti..stinge becul!(apoi si-a pus patura în cap)
Sakura:-Până aici ti-a fost,daca nu te-ai trezit cu blandetea poate te trezesti cu duritatea.HINATA HYUGA ! Ori te trezesti ori o aduc pe Temari.
Hinata:-Incă 5 minute te rooo... g zzzz
Ma duc la fete ,bat la usă cu putere si surpriza am gasit o alta mortaciune ce  moțăia pe ușă:
Sakura:-Ino chan nu pot sa cred ca înca dormi!
Ino:-Nu dormeam ,eu doar faceam economie de vedere!Si ce vrei ? De ce ai bătut ca disperata în ușă?
Sakura:-Unde e Temari?
Ino:- Temari a  plecat mai devreme să ,,inspecteze" ceva cu Shikamaru în sala de sport!
Sakura:-Mulțumesc,oricum nu as fi crezut ca se va trezi lenesul ala asa de dimineată!
Ino:-Păi dacă avea o ,,treabă" foarte importanta acolo ,Ce veri? Hi..hi..hi!
Sakura:-Da ,hi..ha..ha!
Mă întorc în camera si mă gândesc la ce ar face Temari si chiar mi-a venit o idee. Mă duc repede în baie,iau un pahar cu apa rece,ghiata si mă îndrept spre Hinata:
Sakura:-Ultima șansa putoare!Ridica-
te!
Hinata:-Zzzzzz...zzzz
Sakura:-Bine tu ai vrut-o!(am zis asta si am varsat paharul cu apă pe adormită.
Hinata:-Aaaaaaaaa...asa rece...aaaaa...
asa ud! Sakura-chan ai înnebunit!
Sakura:-Haa...hm..haa! Multumeste pt ca te-am trezit!
Hinata:-Nu e amuzant!! Da ai dreptate că poate, iar întarziam ca Marti!(zise Hinata apoi îmi arunca o privire de o să te omor eu și intra în baie).
Hinata povesteste:
Of Sakura o să te omor eu.Totusi e bine ,chiar am ajuns înaintea profului teroare.Mă duc și mă așez  în coloană ca să îl astept pe minunatul nostru teroare.E ceva ciudat ,întarzie!
Asteptam de un sfert de ora ,cand se aud niste pasi micuți venind spre teren. Toata lumea a rămas cu gura cascata ,profesorul teroare nu a venit,însă pe teren îsi face aparitia o femeie tinerica cu parul maro până la umeri si avea niste dungi violet pe obraji.Aceasta vine în fata noastra si zice:
–Bună ziua studenți!Eu sunt profesoara Rin Noharra.Stiu că îl asteptați pe domnul Guy ,dar acesta are ceva de rezolvat a șa că eu îi voi ține locul.Deci să începem fiecare sa faca câte o tura de teren și apoi fetele si baietii care doresc sa se înscrie în echipa de majorete să vină la mine.Inteles!?!?
–Da doamnă
Asta cred ca a fost cea mai tare înviorare de dimineata .Profesoara asta Rin e asa super si nu exagereaza în ultimul hal  ca Guy cap de fier.Deci cred că o să am o zi de final de saptamână chiar super fara profesorul teroare la ultima oră. Ne întorcem toți în clasă.Toata lumea era asa entuziasmata de noua profesoară .Mă îndreptam spre banca mea când vad ca roscata aia,Karin, îsi întinde piciorul si fix când trebuia să mă împiedic eu de el ,trece Lee în viteza si se împideciă si cade peste Karin.Atunci toata lumea a izbucnit:
Sakura:-Karin si Lee stateau într-un copac si s-au sarutat
Ino:-  Care va fi numele noului cuplu KariLee? Leekar sau Leerin?
Temari:- Nebunaticilor nu aici?Sunt camere de vedere desi cred ca pe Karin nu ar deranja-o .A da să nu uitați protectia e foarte importanta!
Sai:-Bravo Lee ! Diseara dai la capace!
In clasa era o galagie de nedescris când intra Tenten si ne zice ca Kakashi mai are un pic si ajunge la noi si să facem liniste.Atunci Naruto se trezeste să se ridice si să pună un burete pe ușă,apoi se întoarce si se aseaza linistit de parca nimic nu s-ar fi întâmplat,afiseaza zambetul ala tâmp al lui si îsi duce mâna stanga la ceafa apoi îsi întinde picioarele pe scaunul lui Sasuke,care înca nu venise.Sakura se pregătea să îi tragă un pumn când usa s-a deschis si a intrat Kakashi.Imediat un burete plin de praf de creta i-a cazut în cap. Barbatul si-a dat obiectul jos din cap si chiar atunci a intrat Sasuke si i-a pus lui buretele în cap apoi i-a zis:
Kakashi:-Poftim asta era pentru tine!
Toata lumea a început să râdă.Sasuke s-a dus direct spre banca si i-a dat un pumn in cap lui Naruto.
Kakashi:-Liniste prichindeilor ca va comportați ca la creșă. Si acum v-am adus testele pe care le-am dat miercuri.Nu prea sunt mulțumit de ele dar na să vedem: Tenten 9,Shikamaru-9:50,....,Lee-6....,Choji-5/6, Neji 10 ,...Sakura 9:80...Ino:9:80,Temari-9,...Naruto,of Naruto ce ai facut ma?,doar 6/7 putin...Hinata -10...
Chiar ca am o zi bună,adica fara profesorul teroare,Karin s-a umilit singura am luat 10 bine -10 la istorie ,o da o zi de vineri minunata si nimic nu o poate strica.Of săracul Naruto ,ce o fi cu el,sper sa aibe noroc la urmatorul test.In timp ce mă gândeam la ziua mea perfectă s-a auzit clopotelul.Imi arunc ochii in fata unde întalnesc niste ochi albastri stralucitori,niste buze subtiri care se deschid,dezvelind o pereche stralucitoare de dinți albi perfecti,
apoi mă trezesc ca Naruto îmi zice ceva:
Naruto:-Hinata, felicitari te-ai descurcat foarte bine!(zice cu un zambet asa dulce că de abia am mai scos doua sunete)
Hinata:-Mul..mul..mul...tumesc!(deja eram pierduta ,Naruto-kun a vo..vo.rbit cu mine
Sakura:-Pamantu catre Hinata, raspunde!
Hinata:-Ce,daa da sunt perfect de accord cu tot ce ai zis!
Sakura:-Tie îti place de Naruto?
Hinata:-Ce nu ,nu nu,termina cu astea.
Sakura:-Bine,bine,bine hai tre sa mergem in cabitlnetul de criminalistica
Hinata:-Vin acum!
Urmatoarele ore nu stiu cum s-au dus foarte repede ca deja ne aflam la ultima ora .N-am putut sa ma concentrez la nimic ,doar abia asteptam ora asta cu profesoara Rin.Eram asa entuziasmata chiar m-am asezat fercita în coloana,dar fericirea mea nu avea sa dureze mult caci am vazut ceva ce îmi facea pielea de gaină.Pe teren nu a aparut nimeni altu de cat profesorul teroare în salopeta lui verde hidoasa si ne-a zis:
Teroare:-Buna seara elevi!V-a fost dor de mine,normal ca da? Deci să simțiti briza primaverii si hai sa punem niste note.O sa faceti asa 50 de ture de teren,apoi 100 de flotari toate elementele de gimnastica executate perfect si sarituri in lungime.Prima pe lista o ia sa vezi ce noroc Hinata Hyuga!
O nu nu nu,omul asta ma uraste ce sa fac ce sa fac o doamne?
–Hyuga treci la linie si aleaega si miscate mai repede ca si un melc te întrece.
Alergam si alergam si simteam ca îmi cedeaza picioarele si de abia am facut 10 ture că m-am prabusit.
Profesorul teroare vine lânga mine mă ridica si îmi lipeste o palma de mă trânteste la loc apoi zice:
–Nu ti-e rusine sa te prezinti asa.Esti un gunoi nu meritai sa intri aici.Hai mars din fata mea si fa flotari. Nu mă asculți am zis mars(atunci si-a pus un picior pe mine si mi-a tras un picior in stomac de m-a aruncat in partea cu flotarile.Nu m-ai puteam ,scuipam sange si am apucat pt o secunda să îi vad pe Naruto si Neji cum îsi înclestau pumnii.
Din perspectiva lui Naruto:
Nu pot sa cred asa ceva,saraca fata se chinuie.Inteleg ca e profesorul cu cele mau bune rezultate dar asa ceva e inuman.Aproape ca era să plec si sa sar pe prof daca nu ma oprea Sasuke:
Sasuke:-Ce vrei sa faci prostule?
Naruto:-Nu se vede, nu pot lasa fata să se chinuie asa ,mă duc sa-l casapesc si vad ca Neji e de aceeasi parere cu mine.
Sasuke:-Nici mie nu-mi place,dar stia foarte bine cand a dar admiterea aicu cat de greu îi va fi ,deci nu te baga!
Naruto:-Nu pot sa o las sa o distruga ,daca mai pune un deget pe ea jur ca îl omor
Sasukr:-Termina prostule,mai rau o sa fie daca te bagi tu poate ca o sa o dea afara ca nu are curaj sa se apere singura,vezi uite si Neji a încetat.
Naruto:-Of bine,dar daca o mai loveste nu-ti promit nimic
Sasuke:-Da,ce-ti pasa tie asa de ea nu cumva îti place de ea?(zice Sasuke cu un zambet malefic)
Naruto:-Ce ,nu,e doar o prietena cum e Sakura ea zi daca ar fi fost ea acolo cum ai fi reactionat,Sasuke ma auzi?  ..A tratamentul cu ignoranta bine!
Hinata povesteste!
Mainile îmi tremură de nu mai pot.Am ajuns abia la 50 si cum nu fac bine o indoire a mainii ma plesneste cu o funie.La a 50-a nu am mai rezistat si am cazut,atunci vine teroarea langa mine si lip o funie pe spate,pe umeri pe picioare,îmi datusera lacrimile.,apoi zice:
-Catastrofa,dezatru,esec esti toate astea, nu ti-ar fi rusine sa nu îndeplinesti conditiile alea atat de usoara,flacara tineretii înca arde in tine.Acum mars la sarituri!
Steateam întinsa jos pe ciment si abia mai respiram cand îi simt mâna in parul meu ca ma trage după el.Ahh..ahh asa dureros firele mele de par se rup unul cate unul si sunt plina de vanatai si zgarieturi .Ma ridica în picioare si ma pune sa sar ,dar picioarele mele au cedat si am facut iar contact cu asfaltul.Imediat vine în spatele meu ma trage de par ca sa ma ridice  si îmi lipeste inca o palma.Deja scuipam sange.Voia sa ma puna sa încerc din nou,dar s-a sunat.Apoi de pe o banca vine direct cu catalogul si îmi înseamneaza un 4 în catalog si zice:
-Sa-mi multumesti ca ti-am pus un patru cu indulgenta,ca nu meritai javra ordinara!Acum de ce plangi
-Pp..păi nn.nu stiu
Ce te balbai asa mironosito urasca balbaitii,nu te mai balbai ca-ti mai pun un patru!
–Bi..bi.ne
Nici nu apuc sa termin ca deschide catalogul si îmi mai pune un patru apoi îmi mai lipeste o palma si pleaca.
Imediat ma ridic si alerg cat ma tineau picioarele pana in camera unde ma întind in pat si ma trezesc cu toti langa patul meu,adica pe langa fete erau si baieti chiar si Naruto îmi era asa rusine incat m-am ridicat si am încercat sa tin in mine cat de tare am putut lacrimile apoi Neji zice:
Neji:-Hinata toata lumea se intoarce acasa,eu ma duc la un prieten si nu pot sa te iau asa ca de ce nu te duci cu Ino si fetelr acasa?
Hinata:-Nu ma duc acasa vrau sa raman aici singura ca daca ma vede tata o sa-mi zica ti-am zis eu si probabil o sa-mi lipeasca o palma pentru cei doi 4 si nu vreau!
Neji:-Da nu poti sta singura in camin!
Hinata:-Ba pot!
Sakurq:-  Hai te rog Hina vin-o cu noi acasa?
Inainte sa termine ma ridic si intru in baie ca simteam ca nu mau pot sa tin in mine lacrimile .De o data îmi suna telefonul,era Hanabi:
Conversatie telefonica:
Hinata:-Dd..da Ha..ha.na?
Hanabi:S-a intaplat ceva Hina,cu cine te-ai certat?
Hinata:-Cu ni..ni.meni,treci la..la su..subiect ce vrei?
Hanabi:-Vrau sa stiu daca vii acasa?
Hinata:-Nu,nu cred
Hanabi:-Vreau sa vina un baiat sa ne intalnim si chiar vrau sa vii si tu pt ca tata e plecat si nu ma lasa sa ma intalnesc cu un baiat fara tine sau Neji.
Hinata:-Chiar n-am chef sa stau si sa ma pimb peste tot dupa voi
Hanabi:-Nu ca vine pe la noi deci poti sta la tine in camera.
Hinata:-deci zici ca tata nu e acasa?
Hanabi:-Nu
Hinata:-Ok atunci vin
Ies din baie si le dau vestea fetelor.Baietii deja plecasera a sa ca îmi iau bagajul si il pun la Ino in masaina.Ma urc si incerc sa-mi tin tot drumul lacrimile.Dupa 4 ore ajung acasa nici nu o salut pe Hana ca ma duc direct la mine in cameta si ma încui si încep sa plang.O sa fie o noapte foarte lunga!


Hey mina ce mai faceti cum o mai duceti?
Chiar as vrea niste pareri despre carte pt ca gândesc sa o sterg fiindca am impresia ca nu o citeste nimeni!
Si pt cei care cititi cartea, multumesc sunteți superi tari!!





NaruHina/Academia de politie/Kde žijí příběhy. Začni objevovat