3.Colege de cameră

287 28 12
                                    

Hinata povesteste:
Parintii lui Yuki m-au lasat in fata portii academiei.
Mă uit cu teama la poarta.Un paznic somnoros vine la mine și îmi spune:
Paznic:-Pot să vad legitimatia?
Hinata:-Sigur,o am chiar aici in husa telefonului,stati sa o gasesc!
Paznic:-Haideti domnisoara,nu am toata seara la dispozitie!!
Hinata:-Ahhh nu o gasesc am scotocit si in valiză!!
Paznic:-Pâna nu vad legitimatia NU AI VOIE SA INTRii!!!
Hinata- Ppăi vă jjur ca am llegitimatie(grozav iar ma balbai,deja m-a speriat)
Paznic- Hai balbait-o pleaca de aici...nici nu îmi dau seama ce cauti tu aici mai ales ca iti trebuie tupeu iar tu nu îl ai..
  Ma îndepartez de poarta cu lacrimi in ochi si vad ca ma suna Yuki.I-am raspuns si mi-a dat minunata veste ca legitimatia mea a ramas pe bancheta din spate.Mi-a zis ca o sa mi-o aduca parintii ei peste o jumatate de ora.M-am așezat pe valiza si am asteptat .Intr-un final mi-am primit legitimatia si i-am dat-o paznicului,care mormaia ceva cand a deschis poarta mare.
Mă grapesc sa ajung la cladirea pricipala pentru ca sunt la mare distanta de ea.Ma chinui sa trag de troler care parea ca era plin cu pietre.La un moment dat am auzit un trosk si am constatat ca s-a rupt o roata.Cred ca am o zi cu ghinioane mai ales ca nu am mers mai mult de un metru si a inceput ploaia.Cu greu am ajuns in fata cladirii.Curtea era pustie iar eu ma gandeam cu cine o sa stau in camera.Nici nu am apucat sa ma dezmeticesc ca un baiat brunet ma tranteste la pamant apoi altul cu un par mai lung ma calca pe picior(mi s-a parut ca era Neiji,varul meu, sper sa nu fie el).
O fata cu parul roz ma ridica si imi zice ingrijorata:
Rozi:- Ai pațit ceva?
Hinata: -Nnu , ma doare puțin ppiciorul.
Rozi:-Buna numele meu este Sakura si cred ca te cunosc deundeva ?
Hinata:-Ppai eu ssunt Hhinata si am accelasi ssentiment.
Sakura:- Mi-am amintit!! Tu esti fata aia draguta care m-a ajutat sa ma ridic dupa ce roscata aia mi-a pus piedica,chiar daca puteau sa te elimine!
Hinata:-Aaa dda!!
Sakura:-Mulțumesc nespus nici nu știu cum sa-ti multumes ca daca nu erai asa buna nu eram acum aici!! Si cu cine stai in camera??
Hinata:-Nnu ai pt cce si nu ccunosc ppe nimeni ddeci nu stiu ccu cine voi ssta.
Sakura:-Am o idee,o sa stai cu mine si asa eu stau singura.
Hinata:-Multumesc!
Din perspectiva Hinatei
  Ma simteam ca cea mai ghinionista persoana de pe pamant pana cand am intalnit-o pe Sakura.Ma bucur ca am cunoscut si eu o persoana asa generoasa sa-si imparta camera cu o necunoscuta.
Sper sa fi facut impresie buna,dar cred ca s-a speriat de balbaiala mea.Oricum Sakura m-a condus in camera.Dupa cum am observat holul se imparte in doua (partea fetelor si partea baietilor)si este pazit de gardieni.Camera era una modesta,dar totusi aveam Tv si frigider .Fiecare avea cate o  masuta si cate un raft pt carti.Paturile erau supraetajate si am observat dorinta Sakurei de a dormi sus chiar daca incerca sa o ascunda.Am decis sa despachetam maine pentru ca muream de somn.Mi-am luat pijamalele mele mov cu un unicorn si un panda pe el si m-am culcat.
Din perspectiva Sakurei:
Mă plimbam linistita pe afara ,cand vad o fata impinsa pe jos si cred ca Sasuke a fost cel care a impins-o.Ma duc sa o ridic si ca sa vezi era chiar fata aia draguta ,care s-a sacrificat pt mine la proba.
I-am propus sa îmi fie colega de camera si a acceptat.De abia astept sa le vad maine pe prietenele mele si sa o intitiem pe Hinata.Sper ca o sa facem ceva cu balbâiala aia a ei,dar cred ca e datorita timiditații ei exagerate.Am condus-o in camera si îmi parea foarte interesata de obiectele de mobilier.Am ramas surprinsa de faptul ca mi-a lasat mie patul de sus,deoarece prietenele mele mi-au spus ca s-au razboit pt el.Nu mi-a venit sa cred ca aveam acceleasi pijamale(eu-roz/ea-mov).Am decis sa las despachetatul pe ziu urmatoare,chiar daca aveam destula energie ,am lasat-o pe Hinata sa se odihneasca si m-am culcat si eu.

NaruHina/Academia de politie/Where stories live. Discover now