1.Prezentari

438 36 62
                                    

Hinata povesteste:
Buna numele meu este Hinata Hyuga .Am 19 ani, parul lung cu o culoare de albastru nocturn. Sunt foarte timida si am o singura prietena,Yuki, pe care o cunosc din scoala generala si de care urmeaza sa ma despart din aceasta zi.
Astazi este o zi foarte importanta pt mine , deoarece urmeaza sa dau admitere la Academia de politie,desi tatalui meu nu îi convine.El ar fi vrut sa dau la medicina pt ca el este doctor,dar asta e, am vrut să intru la academia de politie decand eram foarte mica petru a prinde criminalul , care a omorat-o pe mama si al vedea cum putrezeste în chinuri la închisoare.
M-am trezit foarte devreme(era 5 dimineata),deoarece plecam cu parinti lui Yuki si aveam probele sportive la 7:30,iar academia era in alt oras si erau 200 km pana acolo.Yuki avea si ea examenele de admitere la facultatea de contabilitate,dar le avea de la 8.
Am ajuns in Konoha la 6:30. Parinti lui Yuki m-au lasat in fata academiei si au plecat . Ma uitam la poarta si nu îndrazneam sa intru.Deodata un paznic mă inpinge pe poarta. Ma uitam cu gura cascata la academie,era uriasa . Am observat ca începusera sa se adune viitori elevi . Toti erau însotiti de parinti si prieteni,iar eu eram ca de obicei singura si pierduta asa ca m-am hotarat sa îi urmaresc pana la teren,unde urmau sa fie probele.
Dupa un drum foarte lung prin curtea academiei am ajuns la teren
Acolo erau o mulție de fete care aveau o conditie fizica mult mai buna decat a mea.Chiar daca ma pregatesc pentru aceasta zi inca de la sfarsitul clasei a 8a cu finul meu(prof de sport) ma simt inca nepregatita. Încerc sa nu ies in evidenta ,dar datorita fetei mele urate am atras cateva priviri.
Deodata directuarea Tunade a aparut si a început sa faca liniste apoi ne -a zis:
-Dragi viitori studenti stiu ca am venit mai devreme dar i-as ruga pe cei cu probleme de vedere sa se alinieze in spatele meu pentru a vedea daca pot participa la probe.
Ma conformez spuselor ei si ma asez in rand.Erau destule persoane cu probleme de vedere,așa ca toti am urmat-o pana la un cabinetul oftalmologic din incinta academiei.Pe o lista erau afisate numele si randul cand trebuia sa intram. Eu sunt ultima mi-am zis si m-am asezat pe un scaun.Rand pe rand fiecare persoana care intra,iesea plangand,deoarece datorita problemelor mari de vedere erau respinsi.
Am început sa tremur cand am observat ca o fata care avea miopia cu putin mai mare decat a mea a fost respinsa.Ma ridic si tremurand intru in cabinet.Dupa un control foarte amanuntit asistenta mi-a zis ca am trecut si ca eram la limita de a fi respinsa.Din toți cei 18 care eram initial am ramas doar 4.
Ne întoarcem pe teren,apoi profesorii evaluatori au deschis sesiunea de probe.
Prima proba(Rezistenta) - Ne-am dus la linia de start si am inceput sa alergam.Trebuia sa inconjuram de 5 ori terenul urias.Eram printre ultimii si cu greu îmi mai miscam picioarele,cand deodata vad o fata cu parul roz , care era printre primii ,cazand pe jos dupa ce o roscata i-a pus piedica.Ma opresc să o ridic chiar daca asta insemna ca as putea sa fiu eliminata,dar din fericire prof de sport nu ne-a vazut.Am continuat sa alerg pana la finish apoi m-am prabuișit pe jos.Ma luase ameteala si îmi venea sa lesin,dar m-am chinuit sa nu fac asta .Apoi am dat si celelalte probe.M-am chinuit rau de tot la apdomene dar sper sa fi trecut.
Profesorul evaluator a zis ca o sa afiseze lista cu elevii care au promovat in functie de cat de bine s-au descurcat.Peste 15 minute ne-a facut semn ca putem sa ne apropiem de panou.Eram sigura ca nu o sa intru si cu cat o luam in jos pe lista si nu ma vedeam incepeam sa tremur.Am ajuns la sfarsitul listei fara nicio speranta cand vad ca ultima persoana de pe lista eram eu(Hinata Hyuga-PROMOVAT).
Directuare ne-a condus pe cei care am promovat intr-o sala unde ne-am dat examenele scrise la istorie , la engleza si la inca ceva . Datorita emotiilor mele am gresit cateva intrebari mai ales ca la istorie am inceput sa uit anii.Dupa ce am predat lucrarile profesoara ne-a zis sa ocupam un loc in sala de asteptare apoi dupa ce vor corecta lucrarile vor afisa o lista cu studentii admisi.Trecea timpul iar eu tremuram si îmi venea sa plang pt ca am gresit din prostia emotiilor pe care nu pot sa le controlez.Profesoara ne-a anuntat ca putem sa ne uitam pe lista.De data asta am inceput cu sfarsitul listei si ca sa vezi eram ultima admisa.
M-am indreptat catre parcare unde parintii îsi asteptau cu flori copiii.Speram ca o sa vina tata si sora mea ,Hanabi, sa ma felicite,dar ma asteptau doar parintii lui Yuki cu ea.Yuki avea doua felicitari una pe care a aruncat o cand mi a vazut reactia de panda fericit.Apoi parintii ei mi-au spus ca tata nu a putut sa vina(mai bine spus nu a vrut) pt ca Hanabi are o sedinta foarte importanta foto si trebuia sa o ajute.
M-am urcat in masina si deabia asteptam sa îi vad fata tatei cand o sa îi spun ca am intrat si ca nu a avut dreptate.


Prima mea carte!!!!
Sper sa va placa!!!!

NaruHina/Academia de politie/Where stories live. Discover now