12

196 13 13
                                    

Ben geldim!

Şimdi şunu söylemeliyim ki bunu 26 Şubatta yazmaya başladım ne zaman yayınladığımı anlarsınız zaten. Umarım 4 ay geçmez yine 😂
Keyifli okumalar😂😘 (HOLY SHİT HAZİRANDAYIZ LAN DÖELĞSDMWLKS)
Belki de temmuzda yayınlanır bilemiyorum södkspal belki daha geç

12.bölüm

Hava soğudu ,Baekhyun her ne kadar birbirimize sarılırsak ısınırız diye direttiyse de sonunda hasta olmamak için çadırlarımıza dönmeye karar verdik ve bir sonraki kamp günü dolayısıyla biraz da olsa enerji toplamak için uyuduk.

Beden eğitimi öğretmenimizin yaklaşık yüz milyon kez düdük öttürmesinden sonra herkes kamp ateşi yaktığımız yerin etrafına toplandı.
"Gençler. Geçen gün tatsız bir olay yaşadık evet ama kampta olur böyle şeyler, kaybolmamaya çalışın. Kaybolursanız sizi bulamayabileceğimiz kadar büyük bir ormandayız ve işin içine özel ekipler girebilir bu da haberlerde" Kafa dağıtmak için gittikleri kampta bir liseli kaboldu" manşeti yaratabilir. Biliyorsunuz müdürünüz bundan hiç hoşlanmaz. " Hızlı bir şekilde ellerini birbirine vurdu.
"Kendinize dikkat etmenizi umuyorum."

"Bugün biraz etrafı araştırıp,kendi halinizde takılmanıza izin veriyoruz. Herhangi bir değişiklik olursa herkes her şeyden haberdar olabilsin.

Kahvaltı yapıp gidebilirsiniz"

Baekhyun söylenerek çantasının içindeki 4 keki çıkarttı. "Kahvaltı denen şey ne? Burada öyle bir şey olduğunu sanmıyorum."

"Kamp alanının biraz aşağısında bir market vardı, belki gidebiliriz."

"Yürüyerek gidebileceğimizi mi sanıyorsun,çok uzakta."dedi keklerden birinin paketini hızlıca yırtarken, sonra keki dikkatli bir şekilde çıkararak bana uzattı.

"Bu sabah bunlarla yetinmeye çalışalım Taeyeon, yarın belki bonkör öğretmenlerimizden biri bir iyilik yapıp bir şeyler alır , sipariş eder. Hiç olmazsa bizi arabayla markete bırakmayı da teklif edebilir."

"Tamam. Taehyungla Ja Youngu çağıralım da keklerini yedikten sonra biraz dolaşırız."

"İyi fikir."

-
(Yeni karakterleri gerçek isimleriyle yazacağım çünkü ja young kim unuttum ve önceden yapmış olabileceğimi düşündüğüm birini seçtim ve sanırım doğru kişi 😂. Her beyse bu yüzden bundan sonra unutmamak adına-ki biliyorsunuz çok ama çok çoook uzun zaman olmuyorum buralarda 😂- resim de koyacağım.

-
Zaman oldukça hızlı geçti, çoğu kişi gibi biraz yürüyüp göl kenarında yeşillik bir alana oturduk. Taehyung zorla Ja Young'u göle girdirmeye çalıştı ve itişmeleri sonucunda ikisi de göle düştü. Arkadaşlarımdan bazıları artık bana selam vermeye başladı, bazıları Baekhyun'u her gördüklerinde kaş göz işaretleri yapmaya başladılar. Heechul'u hiç göremedim. Eun Hye'ı da.

Ve Baekhyun'un merak ettiği kişilerin instagram hesaplarına bakarak zamanımızı geçirdik.
OH! Sana tüm okulun en yakışıklı çocuğunu göstermeliyim. Sanat eseri resmen"

"Hadi ya?"

"Hıhı"

Chan wook un hesabını açtım. Cidden okulun en tatlı çocuğuydu, baekkieden sonra.
"Hem çocuksu hem yakışıklı hem olgun hem komik hem karizmatik ne ararsan var şuna bir baksana."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 30, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

River Of Tears | BAEKYEONWhere stories live. Discover now