11. Bölüm - ''Yarım Kalan İş''

4.8K 299 47
                                    

Süpriz bitches!! Hahah :D Umarız bölümü beğenirsiniz! Biliyorsunuz adımızı değiştirdik! Unutmadan son bölümlerin vote sayısından memnuz değiliz. Biliyoruz uzun aralıklarla bölüm atıyoruz ama bizi anlayışla karşılayın lütfen. Hikayeyi unuttuğunuzu düşünüyoruz :( Herneyse iyi okumalar! <3

-Nazlı&Sena

Hatırlatma-

''Hey Ally, neden tura bizimle birlikte gelmiyorsun?''

''Evet Ally, bizimle gelmelisin.'' Diyen Niall ve Liam'a dudak büzdüm. Gelmeyi gerçekten çok istiyordum. Bu Zayn ve benim yakınlaşmamızı sağlayacak son fırsattı. Ayrıca önümüzdeki New York defilesine kadar herhangi bir defilede yoktu.

''Bilmiyorum çocuklar, John'a sormalıyım.''

Bu tür kararları John'a sormadan verdiğimde bana fena kızıyordu ve neredeyse 1 ay soğuk davranıyordu.

''Ah, hadi ama!''

Çocukların görmediği bir anda kafamı Zayn'e çevirdim. Gözleri hadi kabul et şunu der gibi bana bakıyordu. Gülümsedim ve çocuklara döndüm.

''Pekala, geliyorum.''

John'un bana, 1 ay boyunca soğuk davranacak olması umrumda değildi.

Umrumda olan tek şey Zayn'di ve o da kabul etmemi istemişti. Gerisi önemli değildi.

****

Duyduğum alarm sesiyle, yavaşça gözlerimi açtığımda gülümseyerek yataktan doğruldum. Zayn bana, beni sevdiğini itiraf ettiği geceden beri her sabah güne gülümseyerek başlıyordum. Beni mutlu ediyordu. Onun yanındayken onlarca duyguyu birarada yaşayabiliyordum. Belki.. beni, benim onu sevdiğim kadar sevmiyordu ama sevgi değişken bir duyguydu. Artıp azalabilirdi ve ben, Zayn'in bana olan sevgisini artıracağımdan emindim.

Banyoya yönelerek soğuk suyu yüzüme çarptım ve odaya geri döndüm. Dağınık saçlarımı bir tokayla bağlayıp elime telefonumu alarak aşağıya indim. Guruldayan karnım bana, acıktığımın sinyallerini veriyordu.

Elimdeki telefonu koltuğa fırlatıp mutfağa ilerledim ve buzdolabından sütü çıkardım. Kendime kahvaltı hazırlayamayacak kadar üşengeçtim ve mısır gevreği yemeyi düşünüyordum. Raflardan gevreği çıkarıp koca bir kaseye boşaltarak üzerine sütü döktüm.

Kasemde kalan son gevrek tanelerini de dilimle sıyırdığımda karnımın doyduğunu hissetmiştim. Kaseyi masaya bırakıp, gevrek yerken açmış olduğum, televizyonu kapatacağım sırada gelen mesajla yerimden sıçradım. Telefonu elime aldım ve gönderene baktım.

Niall.

Birkaç saate hazır ol, yola çıkacağız!! Zayn seni almaya gelecek xx –Niall

Zayn mi? Anında yüzüme yayılan sırıtışla cevap yazdım.

Pekala, birkaç saate hazır olurum!! xx -Ally

Koşar adımlarla üst kata çıktığımda içim içeme sığmayarak valizimi bulunduğu yerden çıkardım. Tanrım, Zayn beni almaya gelecekti! İçini gerekli olacak tüm kıyafetler, aksesuarlar, ayakkabı ve bakım ürünleriyle doldurduğum ve oldukça ağırlaşan valizime bir göz gezdirdim. Sanırım koyacak başka bir şey kalmamıştı.

Artık tek yapmam gereken hazırlanmak ve Zayn'imi beklemekti. Göz ucuyla saate baktım. Tanrım çoktan 2 saat dolmuştu bile. Duş alırsam zamanım yetmeyeceğinden dolabıma yönelerek siyah dar pantolon ve bol bir tişört çıkardım. Giyinip, tepeden dağınık bir topuz yaptım. Yolculuk uzun süreceğinden, dağınık saç veya makyaj beni rahatsız edebilirdi. Dudaklarımın kuru görünmesini önlemek için parlatıcımı sürsem yeterliydi.

Half A HeartWhere stories live. Discover now