5. Bölüm - ''Biz.. Biz nişanlanıyoruz!''

7.3K 374 32
                                    

Selammmmmm. Evet yeni bölüm ile karşınızdayız. Biliyoruz çok uzun zaman oldu sizi çok beklettik bizi affedinn. Ayrıca kapak için @iremmumcu'ya çok teşekkür ederiz!! <3 Neyse daha fazla bekletmeyelim :D Sizi seviyoruz!! İyi okumalar :)

-Nazlı&Sena

Hatırlatma~

Yavaşça belimden tutarak kendine yaklaştırdığında ona izin verdim ve kollarımı boynuna sardım. Bu hareketim karşısında memnun olmuş bir şekilde gülümsedi ve alnını alnıma dayadı. Birden ciddileşip gözlerimin içine bakmaya başlamıştı. İkimizin de aynı şeyi düşündüğünü biliyordum. Ama tereddüt ediyordum işte. Bir yanım ona güvenmiyordu.

Ah, ne de olsa ertesi sabah hiçbir şey hatırlamayacaksın Alysha.

Birden elinden tuttum ve onu, barın içinde arka tarafta bulunan küçücük odalardan birine çekiştirmeye başladım. Bizi kimsenin görmediğinden emin olduktan sonra kapıyı hızlıca kapatarak kilitledim. Sert bir şekilde duvara ittiğimde üzerine yaslandım ve onu öpmeye başladım.

Tanrım, ben ne yapıyorum?

Ellerini tüm bedenimde gezdirirken onu daha sert bir şekilde öpmeye başlamıştım. Aniden yerlerimizi değiştirdiğinde sırtım buz gibi duvara değmişti. İstemsizce inledim.

Ellerimi saçlarına daldırdım ve yavaşça çekiştirmeye başladım. Dudakları daha aşağılara kayarken sessizce inildiyordu. Elleri bacaklarıma indiğinde, bacaklarımı beline sardım ve onu öpmeye devam ettim.

Yavaşça durduğumda o da kendini durdurmuş alnını alnıma dayamıştı. Tekrar.

''Sabah olduğunda bunları hatırlamayacağımızı biliyorsun, değil mi?'' Dedim nefesimi düzene sokmaya çalışırken.

''Biliyorum.'' Diye fısıldadığında dudaklarıma bir öpücük daha kondurmuştu.

Özlemle kokusunu tekrar içime çektim.

''Seni seviyorum.''

''Seni seviyorum.''

*****

Ellerim gömleğinin düğmelerine giderken hala öpüşmeye devam ediyorduk. Hızla gömleğini çıkartarak yere savurdum. Elleri elbisemden kurtulmak üzere askılarına gittiğinde ona yardımcı olup fermuarı açmıştım. Ellerim karın kaslarında gezinirken iki eliyle çenemden tutmuş sertçe öpüyordu.  Kafası yavaşça aşağılara indiğinde tırnaklarımı sırtına geçirerek hızlanmasını sağladım. Dudakları göğsüme değdiğinde birden ürperdim. Fazlasıyla sarhoştum ve daha ileriye gidebileceğimden korkuyordum. Alkolünde etkisiyle adrenalin damarlarıma gereğinden fazla pompalanıyordu. Ayakta duramayacağımı anladığımda kendimi ona bıraktım ve beni yönetmesini sağladım. Kafamı duvara dayamış yavaşça inliyordum.

Kafasını kaldırıp bana baktığında durdum ve ona döndüm. O.. o son derece pişman görünüyordu. Sanki bunu yapmamış olmak istiyor gibiydi. o kadar kötü müydüm? Pekâlâ. Uzun zamandır ön sevişmelerde bulunmadım bende biliyordum ama bu kadar hamlamış olamazdım, değil mi? Acaba aklına unuttuğu bir şey mi gelmişti ya da vücudumda iğrenç bir şey mi görmüştü? Ah, Tanrım!

Doğrularak gözlerime bakmaya devam ettiğinde kaşlarımı çattım. Ne yapmaya çalışıyordu? Dudaklarının arasından ''B-ben bu-bunu yapmamalıydım.'' diye devam eden kelimeleri duyduğumda şaşkınlıkla gözlerim açılmıştı. Hızla gömleğini yerden alıp odadan çıktı ve çıkışa doğru yürümeye başladı. Yavaşça yere çöktüm. Düşünüyordum. Neyi yanlış yaptığımı, nerede hata yaptığımı düşünüp duruyordum. Ağlamaya başlamıştım. Ah, bu alkol bana hiç iyi gelmiyordu. Duygularımı abartmama yol açıyordu işte. Yan tarafımda duran elbisemi aldım ve zorlukla üzerime geçirdim. Dizlerimi kendime çekip ellerimle sarmalayarak ağlamaya devam ettim. Aralık olan kapıdan yüzüme ışık vuruyor, geçen insanlar bana bakıyordu. Açıkçası umurumda değildi. Ben onu bu kadar severken ve birbirimize bunu söylemişken bu da neydi ki böyle? Başka bir kız mı vardı?

Half A HeartWhere stories live. Discover now