Karakter tanıtımı

173 14 7
                                    

SU Işık Kolejine gelmek için TEOG sınavında derece , burs kazanmış biridir buğday tenli , kahverengi dalgalı saçları ,kahverengi gözleri ve orta boylu birisidir. Annesini 10 yaşında kaybetmiş , babası ve ablasıyla yaşamaktadır. Orta okulda arkadaş çevresi tarafından ezilmiş , içine kapanık ve sürekli topuz yapan kendi halinde bir öğrenci iken lise bu kız çocuğunu çok değiştirecektir. Acaba bu sürekli ağlayan mutsuz kıza neler olacak? Koyu fenerli ve gerçekten heyecan dolu bir yanı var mı?

ADA Babası Işık Kolejinin sahibi ve ikiz erkek kardeşi ile birlikte bu lisede okuyacaktır. Uzun boylu esmer koyu kahve saçlara sahiptir. koyu fenerlidir. eski okulunda olgun davranmak zorunda kalmıştır. Ozan'la sevgilidir.

KAİNAT Asker kızı olan Kainat ; orta boya , kıvırcık kahverengi saçlara , kahverengi gözlere ve beyaz tene sahiptir. Hiç kimseyi kıramayan bu kız sevdiği tarafından kandırılmış ve acı çekmiştir. Erkekler karşı nefret beslemeye başlamıştır.

CENK Ada'nın ikiz kardeşidir. Uzun boylu ,buğday tenli ve hafif sarışındır. Egolu ve soğuktur. Soğuk olmasının sebebi insanlara güvenmemesidir. Kızlar tarafından çok favoridir. Hamburgeri çok sever.

OZAN Ada ve Cenk ile aynı okuldan gelmiş ve Ada'nın erkek arkadaşıdır. Uzun boylu , esmer ve siyah saçlara sahiptir. Ağzından "lanet "kelimesini düşürmez.

SERKAN Zengin bir varis olan Serkan , Cenk ve Ozan ile çocukluk arkadaşıdır. Orta boylu , beyaz tenli ve sarı saçlıdır. Egolu ve sınıf dışına soğuktur. Kızlar tarafından çok favoridir. Tinder favorisidir. pizzayı çok sever.

ARZU Işık Kolejine gelmek isteyen bu kız kendini bilmiş birisidir. Uzun boylu , esmer ve siyah saçlıdır. Aynı zamanda Ada ile aynı okulda olup Cenk'ten hoşlanmaktadır. kısa etek giymek favoridir.

DERİN Su'nun ablasıdır. Üniversitede okumaktadır. Yaşıtlarına göre orta boylu , esmer ve hafif dalgalı saçları vardır. Karakter olarak Su'dan farklıdır. Yaşıtlarına göre çok olgundur.

KORAY Serkan'ın abisi e üniversite öğrencidir. Derin ile aynı sınıfta okumaktadır. Serkan'la iyi anlaşamazlar. Koray Serkan'a "pezevenk" demektedir. Pizzayı hiç sevmez.

Nasıl olmuş arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz.💖

IŞIKWhere stories live. Discover now