Chapter 19

468 39 0
                                    


Μπέλα POV

Χτυπούσα νευρικά το μολύβι μου στην άκρη του θρανιου προσπαθώντας να θυμηθω την απάντηση σε αυτό που με είχε ρωτήσει η καθηγήτρια της βιολογίας. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσα να το θυμηθω συνήθως εγώ ήμουν και αυτή που βοηθούσε τους αλλους. Η καθηγήτρια με κοιτούσε με μισό μάτι και όλοι οι μαθητές είχαν γυρίσει την προσοχή τους πανω μου απο τη στιγμή που είχαν περάσει πεντε ολόκληρα λεπτα και δεν είχα δώσει Την απάντηση. Κι αυτή η Καρα που στο καλό είναι υποτίθεται οτι είναι εδώ για να με βοηθαει σε αυτές τις σπάνιες καταστάσεις.

Κ: Παιδι μου ξέρεις την απάντηση ή να ρωτησω κάποιον άλλο;

Μπ: Εμμμ....

Τέλεια το να με αγχωσει κι άλλο ηταν αυτό που χρειαζομουν εκείνη Την στιγμη! Ειρωνία στο φουλ όμως! Εκεί που ήμουν έτοιμη να τα παρατησω ακούστηκε ο γλυκός ήχος του αγαπημένου σε όλους μας κουδουνιου! Τέλεια! Εκείνη την λαμπάδα που ειχα πει οτι θα αναψω; να την βάλω στην ατζέντα μου!

Κ: Την επόμενη φορά Μπελα! Εχουμε κι αλλες ώρες!

Μπ: Μ-μαλιστα.

Ναι σιγά μην θυμάται μέχρι την επόμενη εβδομαδΕρι κάναμε σήμερα, εδώ θυμάται τι είπε πριν πεντε λεπτα!

Βγήκα απο την τάξη όσο πιο γρήγορα μπορούσα αποφασισμένη να βρω την αλλη την μουσιτσα που την έκανε σκαστη απο την τάξη χωρίς να νου το πει κι έγινε αιτία να μην απαντήσω σε μια ερώτηση.

Περπατούσα στους διαδρόμους όταν είδα τον Τζακσον. Αχ ποσο πιο κούκλος μπορεί να γίνει ας μου πει κάποιος βρε παιδιά! Μόλις με είδε μου χαμογέλασε και σταμάτησε στην μέση του διαδρομου. Κάποιος μέρα σε με δυναμη απο δίπλα του με αποτέλεσμα να του πέσουν όλα τα χαρτιά. Καημενουλη!

Πήγα γρήγορα δίπλα του για να τον βοηθησω, όμως δεν μπόρεσα να συγκράτησω τα γέλια μου με την έκφραση που είχε Πάρει!

Μπ: Πρόσεχε και λίγο βρε Τζακσον! Τι σταματας κι εσύ στην μέση του Διαδρόμου!

Τζ: Αυτός γιατί έτρεχε στον διάδρομο!? Ολοκληρο Αντράκλα δεν με είδε!? Κι ουτε έκατσε να με βοηθήσει! Ετσι και τον πετύχω πουθενά...

Μπ: Αγαπη μου ηρέμησε! Απλα σου έριξαν τα βιβλια...παλι! Αλλά δεν εχει σημασία. Ολά καλά.

Τζ: Πφφφ εχεις δίκιο. Πως πήγε το μαθημα;

Μπ: Οχι και τόσο καλά. Με ρώτησε δεν ήξερα τι να πω και η Καρα δεν ηταν εκεί για να με βοηθήσει ειχε εξαφανιστεί!

Hate vs LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα