Chapter 5

679 47 0
                                    

Μελισσα POV

Καθησαμε και οι δυο και περιμεναμετους παντες να φυγουν. Μολις αδειασε ηταξη κι εφυγε και η τρελη γυρισα προςτο μερος του και περιμενα να μου πεικατι. Σιγα μην ξεκινουσα εγω την συζητηση.Ξερω αυτος ο εγωισμος θα με παει πολυμπροστα!

Τ: Λοιπον ακου πως εχει. Θαπροσπαθησουμε να κανουμε μια ανακωχηγια την εργασια και μετα οπως πριν. Σεμισω και με μισεις. Ενταξει;

Μ: Πιστευεις οτι ειναι ευκολομετα απο ολα αυτα να γινει κατι τετοιο!;Γιατι εγω παλι δεν το πιστευω!

Τ: Δεν χανεις κατι να προσπαθησειςομως! Εκτος αν δεν θελεις!

Μ: Πφφ...

Πως τα καταφερνει αυτος ο ανθρωποςνα με εκνευριζει σε μολις δυο λεπτα,μπορει και λιγοτερο! Γυρναω απο την αλληκαι σκεφτομαι: η αληθεια ειναι δεν χανωτιποτα απο την ανακωχη. Θα κανουμε τηνεργασια και μεχρι εκει. Σιγα μην μπλεξωμε καθηγητες για τον παλιομαλακα!

Μ: Ενταξει λοιπον. Συμφωνοι!

Τ: Ωραια! Τι μας εδωσε να κανεις;

Μ: Να κανω;

Τ: Δεν περιμενεις σοβαρα να σεβοηθησω;

Μ: Δεν περιμενεις σοβαρα οτι δενθα το κανεις;

Τ: Μα αφου δεν ξερω τιποτα!

Μ: Εχεις διωρια μεχρι το απογευμαστις εφτα να ξερεις κατι γιατι αυριοπρεπει να παραδωσουμε το πρωτο μερος!Στειλε μου σε μηνυμα που θα συναντηθουμε.Δεν θα περιμενω με καθολου ανηπομονυσια!

Πηρα τα πραγματα μου και βγηκααπο την ταξη χωρις να περιμενω να πεικατι. Αν δεν γινουν ετσι τα πραγματα μαςβλεπω να παιρνουμε κατω απο τη βαση κιολα εξαιτιας του ανθρωπου των σπηλαιων!Προχωρησα λιγο και συναντησα τα κοριτσιαπου με περιμεναν ανησυχα. Δεν τις αδικω!Κι εγω ετσι θα ημουν αν ηξερα την κοτραμας!

Μπελλα POV

Βγαινουμε εξω απο την ταξη αλλααυτοι οι δυο μενουν μεσα. Ωχ αυτο δενειναι καλο! Καθολου καλο! Βγαινουμε εξωμε την Καρα κι εγω επειδη εβλεπα προςτα μεσα ενιωσα να πεφτω πανω σε καποιον.Ωχ οχι! Γυρναω και βλεπω τον Τζακσον! Μεαυτο το παιδι παντα ετσι συναντιομαστε!

Τζ: Γεια σου Μπελα...

Μπ: Εμ, γεια...

Ειμαστε καπως αμηχανοι και οιδυο οπως φαινεται. Ναι ισως υπαρχει κατιαναμεσα μας αλλα δεν μπορω να προσδιορισωτι ειναι. Δεν νομιζω οτι μπορει καικανεις! Για λιγη ωρα καθομασταν ακινητοιχωρις να λεμε τιποτα ο ενας στον αλλο.Ναι η αμηχανια κυριαρχουσε. Δεν ηξερατι να κανω η τι να πω. Και τοτε ηταν πουμας διεκοψε την ησυχια μας η ξανθια φιλητου. Η Ρετζινα!

Ρ: Τζακκκ! Εδω εισαι και σε εψαχνα!

Τζ: Εμ ναι...

Ο Τζακσον γυρισε και κοιταξεεμενα και εγω το ιδιο. Κοιτιομασταν ετσιμεχρι μου η ενοχλητικη ξανθια παρατηρησετην παρουσια μου.

Ρ: Ωπ Μπελλα! Δεν σε προσεξα γλυκιαμου! Τι κανεις; Καλα; Χαιρομαι! Κι εγω!Παμε Τζακ; Παμε!

Κανενας απο τους δυο δεν προλαβενα πει κατι. Και οι δυο την κοιτουσαμεσαν χανοι να μιλαει γρηγορα και νααπανταει μονη της σε οτι ρωτουσε. Αρπαξετον Τζακσον κι εφυγαν χωρις να προλαβουμενα πουμε κατι μεταξυ μας. Μα τι ηθελεκαι ηρθε αυτη εδω τωρα! Γυρναω απο τηναλλη και βλεπω την Καρα με τον Ερικ ναμιλανε. Σορρυ που θα το χαλασω αλλα εγωμονη μου δεν περιμενω την αλλη!

Καρα POV

Βγαινουμε απο την ταξη με τηνΜπελλα και βλεπω μπροστα μου τον Ερικ. Αφηνω την Μπελλα η οποια οπως φαινοτανειχε ειδη παρεα και παω πιο εκει με τονΕρικ.

Ε: Γεια!
Κ: Γεια!
Ε: Εμ πως ητανη πρωτη ωρα; Βαρετη φανταζομαι!
Κ: Οπωςκαθε αλλη!

Ε: Ακριβως!

Αρχισαμε να γελαμε και ο δυο.Σταματησαμε και κοιτουσαμε ο ενας τοναλλο για καμποση ωρα οταν ηρθε η Μπελλα.!Μα καλα δεν βλεπει οτι εχω σοβαρησυζητηση!;

Μπ: Γεια Ερικ!

Ε: Γεια! Εγω να πηγαινω θα σας δωμετα.

Κ: Γεια!

Τον κοιτουσα να απομακρυνετταικαι ηταν τοσο κουκλος! Ναι φυσικα καιμου αρεσει! Νομιζα πως αυτο ηταν προφανεςαπο την αρχη! Η σχεση μας ειναι καπωςπεριεργη αλλα νομιζω πως και αυτοςνιωθει το ιδιο. Η Μπελλα μου ειπε πωςτην ωρα της Βιολογιας που εχουμε μαζιμε κοιτουσε! Ακομα και η Μελισσα πουειναι επιφυλακτικη το εχει προσεξει!Εκεινη την ωρα θυμαμαι οτι εχει μεινειμεσα με τον Τομας! Κοιταω την Μπελλαανησυχα και τοτε βλεπουμε την Μελισσανα βγαινει απο την ταξη χαλαρη. Τηνπλησιαζουμε κατευθειαν.

Μπ: Για πες τι εγινε;

Μ: Τιποτα. Ολα καλα. Απλα θα πρεπεινα κανουμε μαζι την εργασια.

Κ: Χωρις να σκοτωθειτε;

Μ: Ναι ποσο δυσκολο μπορει ναειναι;

Ειπε και προχρησε μπροστα. Εμειςαπλα την κοιτουσαμε.

Μ: Θα ερθετε στην δευτερη ωρα ηοχι;

Γνεψαμε και την ακολουθησαμε.Υπαρχουν κι αλλες ωρες βασανιστηριου!

..................................

χευυυυ!! επιδη ειμαι πολυ καλη το ανεβασα σημερα το επομενο! δεν εχει αλλο ομως! αυριο παλι! πειτε στα σχολια πως σας φανηκε και αν εχετε καμια ιδεα για τη συνεχεια μπορει να μας φανει χρησημει!

θα τα πουμε!

Hate vs LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα