Chapter 3

815 49 16
                                    


Μελισσα POV

Μπαινω μεσα στο σχολειο και παω στο ντουλαπακι μου. Το ανοιγω να αφησω τα πραγματα μου και κοιτιεμαι στο καθρεφτακι που εχω στην πορτα. Ενταξει Μελισσα μπηκες μεσα ειναι μια αρχη αυτο!Τοτε βλεπω την Μπελα απο πισω μου ναερχεται προς τα εμενα.

Μπ: Χευ Μελισσα!

Μ: Καλημερα Μπελα.

Μπ: Πρωτη μερα στο σχολειο κι σκομα να το χονεψω.

Μ: Θα συνηθισεις γρηγορα. Οι καταστασεις θα βοηθησουν.

Μπ: Μπορει να εχεις δικιο.

Συνεχιζαμε τη συζητηση οτανγυρισαμε και ειδαμε την Καρα να μπαινει μεσα μαζι με τον Ερικ. Κατι παιζει με αυτους τους δυο εδω και καιρο αλλα η Καρα δεν εχει αναφερει κατι. Οποτε τηρωταμε η απαντηση ειναι παντα η ιδια:"ειμαστε απλως φιλοι". Ναι κι εγω ειμαι η βασιλισσα της Αγγλιας.

Κ: Καλημερα κοριτσια.

Μπ: Καλημερα, γεια σου Ερικ.

Ε: Γεια. Γεια σου Μελισσα.

Μ: Γεια.

Ναι θα πειτε οτι ειμαι καπως αγενης αλλα ουτε με τους φιλους του εχω πολυ καλες σχεσεις. Ναι οπως καταλαβατε ο Ερικ ειναι κολλητος του Τομας. Και ναιαυτο δεν εμποδιζει την Καρα. Αλλα δεν θελω να την εμποδισω να κανει κατι μαζι του εξαλλου μπορει να μην ειναι τα ιδια σκατα με τον αλλον.

Ε: Εμ, εγω λεω να φυγω θα σε δω μετα Καρα. Γεια σας κοριτσια.

Μπ: Μπαι!

Κ: Θα μπορουσες να εισαι πιο ευγενικη μαζι του!

Μ: Ημουν οσο ευγενικη επρεπε.

Κ: Μελισσα επειδη κανει παρεα με τον Τομας δεν σημαινει οτι ειναι ο ιδιος χρακτηρας.

Μ: Ενταξει! Μπορει να εχεις δικιο!Συγγνωμη. Θα επανορθωσω. Καποτε.

Μπ: Οκ. Λοιπον, πρωτη ωρα με την τρελη ειστε ετοιμες;

Μ, Κ: Ποτε!

Αρχισαμε να χασκογελαμε. Βλεπετεμε την Καρα το κανουμε συχνα αυτο, να λεμε το ιδιο πραγμα ταυτοχρονα και τωρα πια μας φαινεται αστειο.

Μπ: Σταματηστε και παμε να βρουμε την αιθουσα.

Μ: Αντε παμε.

Κι εκει που ολα ηταν φυσιολογικα ξαφνικα ολοι αρχισαν να κανουν στην ακρη. Γιατι; Γιατι "οι δημοφιλης θεοι και ντιβες" ηθελαν να κανουν την θεαματικη εισοδο τους. Φυσικα δεν μιλαμε μονο για αυτους τους δυο αλλα ολοι την κλικα τους! Κι ολα τα βλαμμενα του σχολειου εκαναν ακρη για να περασουν!Ποσο ηλιθιοι παιζει να ειναι! Και θα μου πειτε τωρα: μα γιατι τους μισεις τοσο;Και η απαντηση θα ειναι: εχω τους λογους μου! Τοτε εφτασαν προς το μερος μας και η Αλεξ σταματησε μπροστα μας. Ωχ, οχι!

Α: Γεια σας κοριτσια!

Μπ: Γεια σου Αλεξ.

Α: Μελισσα πολυ χαριτωμενο το συνολακι σου. Ειχα κι εγω ενα τετοιο παντελονι οταν ημουν πεντε!.

Τοτε αυτη και ολη η κλικα της αρχισαν να γελανε! Φταιω εγω αν παω καιτ ην δειρω τωρα; Παω να κανω ενα βημα αλλα η Καρα με σταματαει και την πλησιαζει.

Κ: Αλεξ σκουπησου λιγο εδω.

Α: Γιατι τι εχω!;

Κ: Λιγο χιουμορ!

Τοτε ολοι αρχισαν τα επιφωνηματα.Ηταν πολυ καλο αυτο που ειπε. Η Καρα μας εκανε νοημα και τους προσπερασαμε.Τελικα ισως και να μην ειναι τοσο κακη αυτη η χρονια!

Τομας POV

Αυτο που ειπε η Αλεξ ηταν καπως κακο...Μα τι λεω!; Γιατι με νοιαζει αν ηταν κακο η οχι; Τι σκατα εχω παθει; Τομας συνελθε! Περασε απο διπλα μου σαν να μην υπαρχω κι εγω καθομαι και σκεφτομαι οτι ηταν κακο αυτο που της ειπε! Καλα την εκανε!

Α: Τομας εισαι καλα;

Τ: Ε, ναι. Παμε;

Α: Ναι!


Γυρισαμε απο την αλλη και πηραμε το δρομο για την ταξη. Δεν μου αρεσε καθολου το πως ξεκινησε η μερα!

...........................................

χευ γκαιςςς! καινουριο κεφαλαιο ελπιζω να σας αρεσει! κατι αρχιζει να γινεται απο την μερια του τομας αλλα δεν το αφηνει να περασει. η μελισσα ουτε να τον βλεπει. για να δουμε την συνεχεια....

Hate vs LoveWhere stories live. Discover now