II.

20 3 2
                                    

Taehyung POV:

U Jungkooka som už 2 týždne a toto je prvýkrát čo som vyšiel von. Včerajšiu noc som vyjedol -a to doslovne- celú chladničku.

Nerád chodím medzi ľudí. Som hanblivý typ človek a popritom aj veľmi citlivý. Stále mám pocit že na tento svet už nepatrím.

Po ceste domov s nákupom som cítil zvláštny pocit. Povedomý pocit. Šum a tma ma prinútili sa zastaviť pred Jungkookovim domom. Zatmelo sa mi pred očami a nemohol som sa ani pohnúť. Cítil som pohľady ľudí ktorí prechádzali okolo mňa, ale nič iné.

Započul som veľmi pisklavý hlas ktorý sa postupne pomaly stišoval a stišoval až nakoniec ustál. Následne som sa prebudil z mojej dajme tomu "kómy." Bol to veľmi nepríjemný pocit zažiť niečo takéto.

Chvíľku som čakal čo nastane po tom, no nič. Nič zvláštne sa neudialo len sa mi trošku točila hlava. Tak som pokračoval v ceste a vošiel ku Jungkookovi, vyzliekol si bundu, vyzul tenisky a vošiel do obývačky.

Na gauči som zbadal malú tmavovlasú dievčinu. Vyzerala pekne, veľmi pekne.

,,Ahoj Tae. Konečne si prišiel!" Ozval sa hlas. ,,Hm, ahoj'' odzdravil som. ,,Ohh... toto je Nani, dnes bude u nás prespavať a možno aj nasledujúce týžne. Je to kamarátka zo základky." Povedal Jungkook a doširoka sa usmial. Namiesto toho aby som niečo povedal som len prikývol hlavou a šiel do kuchyne.

Chcel som niečo povedať, vyzerala milo a aj ja som chcel byť milý. Moja bezcitná a bezcharaktérna stránka sa však prejavila skôr ako tá milá.

Vyložil som nákup na kuchynskú linku. Mal som na pláne sa vydať do mojej izby, zatvoriť dvere a spať, no Jungkook ma zastavil. Potiahol ma za tričko a posadil ma na gauč... niekedy si pripadám ako jeho bábka.

,,Začneme odznova. Tae toto je Nani, Nann toto je Tae" zasa nás Kook zoznámil. Zo slušnosti som aspoň podal ruku. ,,Som rada že som ťa konečne spoznala" povedala a s úsmevom prijala moju ruku. Ja som nahodil falošný úsmev a zapozeral sa do steny. Jungkook nás oboch chytil okolo krku a pritúlil si nás k sebe. Naše hlavy boli blízko seba, veľmi blízko.

Zapozeral som sa do jej ligotavích očí v ktorých som videl bolesť a pocit viny.

Spozoroval som tam aj šum a tmu. Všade vôkol mňa som počul šeptanie ľudí. Nič iné som nevnímal, len to. Započul som pisklavý hlas ktorý sa zasa postupne stišoval a stišoval až nakoniec ustál.

...

,,Deje sa niečo?" Spýtala sa ma Nani, ktorá ma prerušila z mojich myšlienok.

,,Ja viem čo si spravila, videl som to" povedal som bezcitne. Jungkook a Nani na mňa vyvalili oči.

,,Čo som spravi-" ,,Videl som to, ja viem čo si spravila" skočil som jej do reči. Videsene sa na mňa zadívala. Ja som sa postavil z gauča a vidal sa do mojej izby. Pri odchode z obývačky som sa obzrel na Nani a povedal ,,som rád že som ťa mohol spoznať." Pousmial som sa, falošný úsmev som tentokrát nemusel použiť.

--------------------------------------------------

Čaww
ĎALŠIA časť je na svete! Časti sa začnú postupne rozvíjať a mali by byť zaujímavejšie. Čo si myslíte že Tae zistil? Čo videl?
Ďakujem za každý read, vote alebo poprípade koment <3

||Awa||

Padlý anjelWhere stories live. Discover now