Turneen

315 7 0
                                    

-Er vi snart framme? Klaget Hanna i baksetet. -Snart framme nå søtnos. Svarte Martinus. Hun rødmet. Vi skal på EU turne. Marcus og Martinus er internasjonale stjerner. Jeg tror en hver jente ville drept for å være der hvor jeg er nå. -Marcus? Hvisket jeg til han. -Hva? Hvisket han tilbake. -Hvorfor velger du meg? Jeg mener... Jeg er ikke utakknemlig eller no, det er bare det at det finnes så mange andre, penere, smartere søtere jenter der ute. Så hvorfor meg? Jeg er ingen spesiell. Det siste sa jeg når jeg så ned i bakken. Han snudde seg. Og så meg dypt inn i øynene. -Du våger aldri å kalle deg selv uspesiell Ok? Å du er alt jeg kunne drømme om. Så hvem ville ikke hatt deg? Svarte han og kysset meg. Omg jeg elsker denne gutten.
-
Resten av turen var ganske stille bortsett fra Hanna som sang nå å da. Martinus ville ha henne med på scenen sammen med The Chainsmokers men Hanna har sceneskrekk så det hadde ikke gått så bra. Hanna har egentlig en nydelig stemme og jeg er sikker på at hun hadde vunnet flere grammy awards enn Adele. Men hun tror ikke på seg selv. Akkurat sånn som meg.
-VI ER FRAMME!!! Skrek Hanna plutselig. Vi hadde akkurat kommet fram til hotellet i Tyskland. De skulle ha opptreden på Berlin stadium. Den største stadiumet i Tyskland. Håper alt går vell i kveld da.
-
De hadde akkurat gått opp på scenen da jeg så en skygge bak teppene. Jeg gikk forsiktig rundt og så en jente. -Hei er du litt lost der borte? Spurte jeg. -Jeg leter etter M&M... svarte hun stille. Hun sto stivt. Jeg tok mot til meg og gikk bort. Gikk foran henne. -Hei Tuva. Sa Bianca. -HVA GJØR DU HER BITCHANCA?! Ropte jeg. Men med en gang jeg hadde ropt det holdt jeg hendene foran munnen. Shit! Det var ikke meningen å rope så høyt. -Det er Bianca din taper. Og jeg er her for å stjele Marcus såååå tata! Sa hun, smilte og vinket. Denne turneen er allerede dømt.
-
PAUSE•
Jeg gikk bort til Marcus. Han drakk fra vannflaska si som stod et stykke borte fra scenen. Da jeg skulle åpne munnen kom Bianca bort. -HEI Marcus! Sa hun giftig. -Hei Bianca! Sa han vennlig. Jeg gapte. Hva faen?! Hun hadde kysset han. Han hadde sagt at han hatet henne og nå er de venner?! Er jeg død! Si at jeg er død PLIS! Da jeg kom tilbake fra tankene mine stod de å stirret rart på meg. -Såååå når ble dere så gode venner? Spurte jeg og stirret med et iskaldt blikk på Bianca. -Etter at vi kysset. Hun tekstet meg og sa at hun beklaget og at hun har vært fan ganske lenge. Sa han likegyldig. Jeg kunne ikke tro det. -Jeg må gå på do en tur. Sa jeg surt, snudde meg og gikk. -HAAANNNA! Ropte jeg bak scenen. Hun var ikke der. Ikke Martinus heller. Jeg gikk ut for å ta meg litt frisk luft da jeg så Martinus ligge på bakken. -Litt full eller? Spøkte jeg. Han lå med magen ned mot asfalten. -Hallo? Martinus er du død? Jeg gikk bort å ristet i han. Etter rundt 3 minutter med risting begynte øynene hans og gli opp. -Hva har skjedd med deg a? Og hvor er Hanna? Spurte jeg. -De tok henne. Svarte han. Før øynene hans lukket seg igjen. Hvem faen har tatt henne?!
-
JEG VET DETTE KAPITTELET BLE LITT KORT MEN DETTE ER ET BONUS KAPITTEL <3!!

Hvem ble Hanna tatt av? Hva skjedde med Martinus? Og kommer BITCHANCA til og stjele Marcus?

FØLG MED I NESTE KAPITTEL!

marcusandmartinus.Where stories live. Discover now