9

34 10 1
                                    

Anna

Είναι Κυριακή. Αύριο πάω για πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο και νιώθω τόσο excited. Βέβαια είμαι αγχωμένη γιατί δεν ξέρω με ποιον θα μένω στην εστία. Η Monika θα είναι στο ίδιο Πανεπιστήμιο με εμένα αλλα οχι στην ίδια εστία.
Το Πανεπιστήμιο του Καναδά έχει μεγάλες απαιτήσεις που πιστεύω ότι μπορώ να τους ικανοποιήσω.
Γυρίζω στο σπίτι και βλέπω τους γονείς μου να με περιμένουν στο σαλόνι. Το σπίτι μου είναι γεμάτο με κούτες οι οποίες έχουν όλα μου τα πράγματα. Τα έχω είδει πακετάρει από προχθές. Αυτές οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα και με κούρασαν αρκετά οπότε ανεβαίνω στο δωμάτιό μου και ξαπλώνω για να κοιμηθώ. Το όνειρο αυτήν την φορά δεν είναι το συνηθισμένο με το αγόρι αλλα ειναι εντελώς διαφορετικό. Βρίσκομαι σε μια τεράστια βιβλιοθήκη ολομόναχη. Τα βιβλία με έχουν περικυκλώσει αφού υπάρχουν αρκετές στοίβες από αυτά. Κάθομαι και τα κοιτάω αρκετή ώρα μέχρι που αποφασίζω να ρίξω μια ματιά στον υπόλοιπο χώρο. Δεν έχω ξαναεπισκεφτει ποτε αυτην την Βιβλιοθήκη.
Μάλλον με έχει επηρεάσει το πανεπιστήμιο,από μικτή ήθελα να περάσω αγγλική φιλολογία και τελικά η ευχή μου πραγματοποιήθηκε.
Το κινητό μου δονείται και ο ήχος με κάνει να ξυπνήσω.
Σηκώνομαι και αρπαζω το κινητό μου. Το κινητό χτυπάει επίμονα μέχρι που το προλαβαίνω. Σέρνω με το δάκτυλο μου και απαντάω.

E:Ναι?

S:Άννα που εισαι?

Ε:σπίτι γιατί?

S:μπορείς να έρθεις από το σπιτι μου?

E:Shawn σε λίγη ώρα φεύγω για το Πανεπιστήμιο.

S:έλα για λίγο μόνο είναι ανάγκη. Πρέπει να σου μιλήσω...

Χευυ παιδιά σορρυ που άργησα...είναι πολύ μικρό και δεν είχα έμπνευση. 💋
Τι νομίζετε ότι θα θέλει να τις πει ο Shawn?Γράψτε σχόλια. Πλζζ ⭐ γιατί με βοηθάει. Μπαιι💘

From One Moment To AnotherDove le storie prendono vita. Scoprilo ora