1

145 17 9
                                    

Anna

Μόνο μια ανάσα μας χωρίζει.
Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Τα χέρια του τυλίγονται γύρο από την μέση μου και αμέσως έρχεται πιο κοντά. Νιωθω τα χείλη του,αγγίζουν τα δικα μου και οι γλώσσα του τυλίγεται στην δικιά μου. Ένας ήχος χαλάει όλη την ζεστασιά και αυτός χάνετε μέσα στην θάλασσα. Ο ήχος γίνεται όλο και πιο δυνατός ώσπου ξυπνάω από το πιο γλυκό όνειρο.
"Γιατί πρέπει πάντα αυτό το όνειρο να σταματάει σε αυτό το σημείο?"λέω εκνευρισμένη και σηκώνομαι από το κρεβάτι.
"14 μέρες μέχρι την συναυλία του Shawn" λέω και σβήνω από το ημερολόγιο την σημερινή. Ετοιμάζομαι για το σχολείο και φεύγω.
Όλη η υπόλοιπη εβδομαδα πέρασε γρήγορα ενώ εγώ σκεφτόμουνα την συναυλία του Shawn. Κάθε μέρα έβλεπα το ίδιο όνειρο με το αγόρι στην παραλία. Μακάρι να ήξερα ποιός είναι.
Οι μέρες για την συναυλία λιγόστευαν. Μέχρι που έσβησα και την τελευταία μέρα.
Σήμερα είναι η μεγαλη μέρα!
Δεν σταμάτησα να σκέφτομαι την συναυλία ούτε στιγμή. Ήξερα είδη τι θα φορέσω και πως θα χτενίσω τα μαλλιά μου.

 Ήξερα είδη τι θα φορέσω και πως θα χτενίσω τα μαλλιά μου

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Η ώρα έφτασε. Είμαι στον δρόμο για την συναυλία. Το καλό είναι ότι έχω εισιτήριο VIP και θα μπορέσω να τον δω από πολύ κοντά.
Μόλις βγήκε ο shawn όλες οι φαν άρχισαν να τσιρίζουν. Το βλέμμα του κατευθείαν έπεσε επάνω μου. Τα ανακατεμένα του μαλλιά έπεφταν στα μάτια του. Λίγο πριν τελειώσει η συναυλία ο Shawn ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει για λίγο να γράφει τραγούδια και να κάνει περιοδείες για να συνεχίσει το πανεπιστήμιο.
Όταν τελείωσε η συναυλία ο Shawn πήγε στο καμαρίνι. Εγώ και οι κολλητές μου πήγαμε για να βγούμε φωτογραφίες και να πάρουμε αυτόγραφα. Ο Shawn φαινόταν πιο κούκλος από ποτέ. Όταν ήρθε η σειρά μου να βγω φωτογραφία μαζί του ένιωσα ένα ρίγος. Με αγκάλιασε, όταν γύρισα τα μάτια μας συναντήθηκαν όπως στο όνειρό μου. Αυτή η στιγμή χάλασε όταν μου είπαν να φύγω γιατι περίμεναν και άλλες θαυμαστριες. Όταν άρχισα να απομακρυνομαι από την ζεστή του αγκαλιά με φώναξε για να με ρωτήσει κάτι. Εκείνη την στιγμή όλα γύρο μου έγιναν μαύρα."μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο σου?". Ήμουν έτοιμη να πεθάνω

Χευυ παιδιά ελπίζω να σας αρέσε 💘💘το επόμενο παρτ δεν θα αργήσει πολύ. Αυτό το παρτ δεν ήταν τόσο ωραίο αλλα περιμένετε πιο πολλα στο επόμενο👑.byee😍

From One Moment To AnotherDove le storie prendono vita. Scoprilo ora