2

97 15 6
                                    

Αnna

"Εμμ οκ 6985528371"

"Ευχαριστω.Τι λες θέλεις κάποια μέρα να βρεθούμε για να γνωριστούμε καλύτερα?"

"Φυσικά! Εμ εννοώ Ναι δεν έχω θέμα" ειπα προσπαθοντας να καλύψω τον ενθουσιασμό μου.

"Τέλεια! Τα λέμε"

Δεν πιστεύω αυτό που έγινε μόλις τώρα. Ήμουν έτοιμη να τρελαθώ. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Shawn Mendes θα ζητούσε το τηλέφωνό μου. Το δικό μου τηλέφωνο,το τηλέφωνο της Άννας για κανενα λόγο!?!?
Μετά από όλα αυτά σήμερα κουράστηκα τόσο πολύ που ήθελα να πέσω κάτω. Ανέβηκα στο δωμάτιό μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Μόλις έκλεισα τα μάτια μου εμφανίστηκε πάλι εκείνο το αγόρι αλλα αυτήν την φορά το ονειρο κράτησε περισσότερο από ότι έβλεπα συνήθως. Είμαστε σε μια ερημική παραλία με ομίχλη.
Όλα γύρο ειναι ήσυχα,ο μόνο ήχος που ακούγεται ειναι αυτος τον κυμάτων όταν σκανε στην ακτή. Το αγόρι πλησιάζει προς το μέρος μου.
Δεν μιλάει. Και τι δεν θα έδινα για να το δω μια φορά από κοντά(και όχι όταν κοιμάμαι).
Τα μάτια του λαμπουν σαν αστέρια. Με κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του,ακούω τους χτύπους της καρδιάς του.
Μετά από λίγα λεπτά το ενα χέρι του μπλέκεται στα μαλλιά μου ενώ το άλλο αγγίζει απαλά το μάγουλο μου. Με τραβάει απαλά προς το στήθος του και με φιλάει. Τα χείλι του είναι γλυκά. Η γλώσσα του εισέρχεται στο στόμα μου και μπλέκεται με την δικιά μου. Τς χέρια του κατεβαίνουν στην μέση μου,τα χείλη του δεν έφυγαν από τα δικά μου. Αυτό συνεχίζεται για αρκετή ώρα μέχρι που το αγόρι απομακρύνεται. Κάνει ένα βήμα πίσω και χάνεται πάλι,όπως πάντα στο όνειρο, στην θάλασσα.

Χευυ παιδιά αν σας αρέσε πατήστε πλζ το⭐
Το άλλο Λγκ θα αργήσει λιγο😣σρρ💘 Byee
Το νούμεροπάνω δεν είναι αληθινό οποτε😂

From One Moment To AnotherΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα