6

62 11 8
                                    

Anna

Μπήκαμε στο αμάξι του Shawn. Η μουσική είναι αρκετά δυνατή. Ακουμπάω το κεφάλι μου στο παράθυρο του αμαξιού και περιμένω να φτάσουμε στο πάρτυ.
Ξαφνικά το αμάξι σταματάει.

S:φτάσαμε

Βγαίνουμε από το αμάξι και βλέπουμε ένα τεράστιο σπίτι.
Μπαίνοντας στο σπίτι έχει ένα γιγάντιο σαλόνι και δίπλα είναι οι σκάλες. Στον πάνω όροφο τα δωμάτια είναι πάρα πολλά και χάνεσαι.
Είναι γεμάτο κόσμο και πολύ δυνατή μουσική αν και αυτό δεν με ενοχλεί ιδιαιτέρα. Εγώ και η Monika δεν σταματήσαμε να χορεύουμε.
(Ξέρεις εσύ χορμοβα😂😉)
Μέχρι που κάποια στιγμή νιωθω κάποιον να πιάνει το χερι μου κα με τραβάει προς τα πίσω. Ήταν ο Shawn, με κρατάει σφιχτά από το χέρι και με οδηγεί προς τις σκάλες. Ανεβαίνουμε στον πάνω όροφο και ο Shawn ανοίγει την πόρτα και μπαίνουμε μεσα στο δωμάτιο. Με κολλάει στον τοίχο και δαγκώνει τα χείλι του. Πλησιάζει και εγώ σκαρφαλωνω στην μέση του.
Με κοιτάει στα μάτια και νομίζω ότι θα εκραγω από το πάθος.
Πριν προλάβω να πω κάτι τα χείλι αγγίζουν τα δικά μου και η γλώσσα του εισερχεται στο στόμα μου. Είναι γλυκιά και ζέστη,ακολουθώ τα βήματα της. Το φιλί μας είναι παθιασμένο. Μόνο εκεί βρίσκω οξυγόνο. Το ένα χέρι του ακουμπάει το μάγουλο μου και το άλλο μπλέκεται στα μαλλιά μου. Δεν θέλω να σταματήσει ποτέ αυτή η στιγμή.
"Ξέρεις πόσο σε Θέλω?"
Μου ψιθυρίζει στο αυτί.
Εγώ τον Θέλω ακόμα πιο πολύ.
Με αγκαλιάζει και με πάει στο κρεβάτι. Με ξαπλώνει προσεκτικά χωρίς να απομακρυνεί τα χειλι του. Βγάζει την μπλούζα του. Το σώμα του είναι θεϊκό *-* αχ δεν μπορω. (Είναι οτκ😣🔥👑💘)
Βγάζει την μπλούζα μου και την πετάει στο πάτωμα. Απομακρύνεται για λίγο και μου χαμογελάει με ένα πονηρό χαμόγελο και με ξαναπλησιαζει. Εκείνη την στιγμή η πόρτα ανοίγει.

Χευυ παιδιά σορρυ για το μικρό παρτ αλλα δεν είχα πολύ χρόνο. Donut worry το επόμενό παρτ θα είναι έτοιμο σύντομα. Ποιοςλετε να είναι όταν ανοίξει η πόρτα? Πλζζ βάλτε ένα ⭐για vote. Η ψήφος σας είναι πολύ σημαντικη❤🌍
Μπαιι γλυκκς💘

From One Moment To AnotherWhere stories live. Discover now