Alphys

250 14 2
                                    

Alphys je monstrum ženského pohlaví, podobné ještěrovi a královská vědkyně. Tento titul získala poté, co vytvořila robota s duší. 

Alphys je lehce obézní a na výšku nemá o moc víc než Frisk. Neustále nosí bílý vědecký oblek, avšak na zvláštní příležitosti si bere černé šaty s bílými puntíky.

 Neustále nosí bílý vědecký oblek, avšak na zvláštní příležitosti si bere černé šaty s bílými puntíky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Povaha:

Povahově je velmi stydlivá a jediná věc, kterou je schopná říct bez koktání, je to, že je otaku, tedy že má ráda anime. Její nejoblíbenější anime je Mew Mew Kissy Cutie, avšak sequel Mew Mew Kissy Cutie 2 přímo nenávidí. Má i menší problém s lhaním, který je způsobený spousty neúspěchy v jejím životě, za které se velmi stydí, jediné místo, kde tedy ukazuje své pravé city je UnderNet, kde může být sama sebou. 

Back story:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Back story:

Minulost Alphys je zahalená tajemstvím, ví se jenom, že byla žačkou W.D Gastera. Brzy na to se připojila do "Fan Klubu Přátel Lidí," který vedl duch ženského pohlaví, Happstablook. Alphys se s ní okamžitě spřátelila a nabídla se, že pro ní vytvoří robotické tělo. Nabídka byla přijata a Alphys tak vytvořila úplně prvního robota s duší, který si od té doby říká Mettaton. 

Poté, co Gaster zmizel, se Alphys stala novou královskou vědkyní a začala pracovat na různých projektech. Jedny z nich byly testy s lidskou "Odhodlaností". Vypůjčila si od Asgora lidské duše a vysála z nich "Odhodlanost." První testy s odhodlaností byly prováděny na první zlaté květině z Asgorových zahrad, po těchto testech ale květina záhadně zmizela. Později se touto odhodlaností pokusila zachovat duši mrtvých monster, ale místo toho je navrátila k životu. Z toho byla nadšená, bohužel zrovna ve chvíli kdy chtěla všechny oživená monstra poslat domů za rodinou, monstra se začala roztékat a přilepily se dohromady. To Alphys velmi zasáhlo. Nejen že všichni členové jejich rodin měli slíbený brzký návrat jejich zesnulých blízkých, ale zároveň z nich udělala zrůdy neschopné citu. Alphys ve stresu zabránila jakémukoliv možnému přístupu do laboratoře a z vrchního patra budovy, které fungovalo pravděpodobně jako kancelář, si udělala novou laboratoř. 

Undertale postavyWhere stories live. Discover now