bölüm 3:İntikam

1.1K 46 0
                                    

Yarın Mert ve benim sınavım vardı. Amcam onu çalıştırmamı söylemişti. Odama girdiğimde hemen üzerime pijamalarımı geçirdim saçımı da hızlıca bir ev topuzu yaptım. Gerekli kitaplarımı aldım ve odamdan çıktım.Mert 'in odasından sesler geliyordu kapıyı çalmadan girdim. Gördüğüm manzara karşısında ağzım açık kaldı. Mert Cansuyu çalışma masasına yaslamış dudaklarını somuruyordu resmen. Fırsatçı amcamlar evde yokken kız atmış. Bu Mert'in de sevgilisi belli değil daha dün başkası ile birlikteydi.

"İğrençsiniz siz ya!" Bakışlarım Cansu'nun üzerindeydi. Bu kızı hiç sevmiyordum. Fazla egoist. Neyine güveniyor anlamıyorum. 

"Neden kapıyı çalmıyorsun geri zekalı ayrıca sana ne sevgilin yok diye bunları yapamıyorsun gerçi sana kim bakar ki?" Söyledikleri asla canımı sıkamazdı. Zaten burada mecburiyetten bulunmak bile bir işkenceydi.

"Sende çok övünme istersen sana da bakanlar ortada "dedim ve delici bakışlarımı Mert'e yönelttim. Gözlerini benden kaçırdı."Neyse buraya sevişmenizi izlemeye gelmedim ders çalışacağız Mert yarın sınav var. "

"Harika Cansu da bizle çalışsın. "

"Harika"diye homurdandım.

***

Çıkardığım tek sonuç nasıl öpüşülür çünkü bir saattir önümde sürekli öpüşüyorlar. İkisi de nasıl bu kadar umursamaz olabiliyordu ki. Yanlarında ben vardım üstelik. Buna daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Bu kadarı da çok fazla olmaya başlamıştı.

"Siz yiyişmeye devam edin ben odamda çalışacağım" dedim ve eşyalarımı topladım.Kapıdan çıkarken onlara döndüm. 

"Bu arada Cansu, Mert sana bugün bütün gün beni gizlice takip ettiğini söylemiş miydi?"dedim ve zafer gülümsememi takındım onlar bağırışır iken. İçimden İntikam çığlıkları atıyordum. 1-1 şimdi eşittik işte. Tüm günün hırsını almış sayılır mıydım bilmiyorum ama içim rahatlamıştı. Şimdi rahatlıkla yarın için sınava çalışabilirdim. Veya biraz uzanarak tekrar etmeliydim. Kaç saattir oturuyordum. Böylesi daha rahat olacaktı sanırım?

aşkın nefretle dansıWhere stories live. Discover now