Трагична новина

29 8 5
                                    

Това е последната глава на този блог и на самото ми участие в Уатпад.

Съжалявам, че последната глава ще бъде раздялата ни! Стана и тази работа. Желаех да продължа с всичко, но нещата се промениха, за това реших да изкарам единствено блога до края. Дойде и неговото време. Падаха се сълзи от смях, но сега ще падат от мъка и тъга!

Сигурно се питате какво стана във фитнеса и как са се развили нещата и сте хипер любопитни, е ще ви кажа! Последното нещо, което ще чуете, прочетете и видите от мен! (Малко звучи като самоубийствена ситуация-споко не е!) (ще си помисля де) 😃 Бъзикам се! Но сега сериозно!

Започна всичко с това, че изведнъж картата ми се указа във фитнеса чри тях! Как, още не ми е ясно? Не ми каза нищо за това как е попаднала при тях!
Слизам долу и виждам Калин (треньора ми) да говори по телефона, аз забравих приятелката ми, че щеше да идва с мен за подкрепа, той ме спря и попита "Ще тренирате ли?" и аз казах "Да!" и той ми направи знака стоп "Ще трябва да поговорим!" аз щях да изляза да я чакам..и отидох при него че да се кача да си оставя якето! Страх ме беше да сляза, но нямаше как и слязох. Отидох при него и той ми каза, че трябва да изчакам, защото проблема не е само с него. И докато тренирах дойдоха зад мен всичките треньори и ме викнаха...седнахме на диванчето и бяха бая страховити и сериозни. Чак каъо заговориха с най най най-гадния въпрос... "Като знаеш, че той е с жена си и е на години, какво правиш при него?" защото всички мислили, че съм му се "нахвърлила" че сме били интимно близки и то пред жена му...и че после съм отишла при жена му да нахалствам и да се правя на интересна!
Бахти хората! Разочаровах всички и те загубиха 4-рима клиента заради мен! 😐😕😣 Аз им повторих, че искам да съм приятелка с него и че нищо интимно не съм мислила, че не исках такива проблеми...е до едба страна точно това исках де...защото направо ми се нахвърли, но наистина преминах границата..ако не го бях направила това и във Вторник...щяха да са добре и нямаше отново вниманието да е върху мен! Дам виновна съм си и се чувствам отвратително! А сега се чудя дали да му се извиня...или да го оставя така...в неделя да се извиня на треньорите, защото съм разбрала, че проблема съм АЗ! 😕 И нещо да направим по въпроса, защото не искам да губят клиентите си!  Заради мен...бяха бая разочаровани! 😤 #ОТВРАТОТЕЛНА СЪМ КАТО ИСКАМ ВНИМАНИЕ! 😢 и други пъти съм правила същата малоумна грешка, но това вече мина границите! И не знам как да го променя! 😟
Мама разбра! От мен самата, след като слезе, защото Калин каза, че майка ми е горе и като слезе ще ѝ кажат, за да направи нещо! И някакви такива...но аз ѝ казах и всъщност те ме манипулираха ! 😅 Издадох се! А те нищо не направиха...

Какво да направя? Моля дайте ми съвет! 😞😞😶

------------------------------------
Малко от хумористична гледна точка!

След като се разпръснахме и си тренирах ...на приятелката ми телефона звънна и до мен беше треньорът ми, който ми каза "Италианеца ли ти звъни?" бъзикайте се 😂😂😂 след което...сякаш всичко се успокой...като това, че Здравко също е бил там и той беше разочарован, но ми се закачаше! Вече всички се смяхме, но някак тягосно ми беше!
------------------------------------

FUNNY... BLOG[Завършен]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin