Страх ме е

53 9 49
                                    

Хора имам огромна нужда от вашата помощ и подкрепа. Много се притеснявам за утре! Реших да не ходя повече на фитнес, но майка ми, брат ми и баба ми искат да не се филмирам и ме карат да продължа фитнеса...но те не знаят че всъщност нищо ми нямаше а просто наистина се филмирах и преувеличих в нещата, че те взеха че се случиха! 😅 Искат поне докато ми изтече картата, която ще свърши на 19-ти...има малко време до тогава..и искат да ходя, ако усетя натоварване веднага да спирам и повече течности да приемам. Окей хубаво..ще ходя, защото те не знаят, че всъщност целия виновник съм си аз и филма ми(то направо сериал-драма) с фитнес момчето! Страх ме е да го погледна!
Не изпитвам нищо към него..просто ме е страх като го видя! Не искам да го виждам! 😅 Заболява ме главата като се сетя за фитнес и сега ме боли леко...страх имам от фитнеса хора и не знам как да го преудулея! 😯
Другият страх е че ще се видя с бфф-то утре на нашето място и ще си говорим за филма със Здравко! Така сега...тя не знае, че съм го карала да я проверява и да я разпитва, както и вие не знаехте! 😅😆 Дап..тъпо и малоумно от моя страна, само малцина знаят! Другите сега разбирате... Та тя не знае..пък то всичко се крепи на това и сега не знам какво да правя...искам да не я лъжа, защото мразя това действие...мразя ЛЪЖАТА! 😕 И дали да ѝ кажа ако попита? Или направо да си ѝ кажа...но как ще реагира тя?..знам, че е бахти малоумщината, защото последното ми изречение със Здравко беше, че му се извинявам за неудобството и че ЯВНО ТОЙ НЕ Е ЧОВЕКЪТ! Смятайте колко съм зле! Но всъщност аз вчера разбрах, че всичко е било една постановка и че съм се вкарала в тоя сериал без да има за какво...просто илюзия агейн, защото ставам един философ и детектив и гледам всяко движение и чета по тялото и всяка една дума...хора побърквам се...
А не трябва! Всяко едно действие е записано..всеки един поглед...всяко едно махване приятелски..всичко...е в шибаната ми глава и другото е, че треньорите(шефовете му) са го накарали да се занимава с нас, защото сме нови и да ни помага, да си говорим и тоя шибаняк просто си вършил работата...а от тук идва въпроса, защо шефовете са му наредили само с нас двете да се занимава главно, защо като говорих с "Лъчезарния" ми каза, че заради това са го наели...защо още продължава да е в главата ми...защо има толкова много въпроси...и защо по дяволите искам така силно да се видя с него и да си поговорим едно сериозно само двамата...въпроса е сега какво точно очаквам да се случи...защо искам да се случи- да искам да се разберем веднъж за винаги...дори и да ме излъже го приемам ако е добро за мен! Няма да мисля повече, но се познавам винаги търся логиката и всичко детайлно го искам предоставено. Обърквам се от намеци и увъртане! Искам просто да НЕ беше влизал в живота ми защото толкова много въпроси имам, които не са уместни да му ги задам ей така! Всичко трябва да се случи етапно...а аз не искам да го виждам повече...ааааааа шибан мозък изхвърли гоо от мозъчните си клетки, защо още го държиш по дяволите...Луцифер малоумник такъв къде си?!?! Защо не го изриташ от там? Нали си ми баща-ПОМОГНИ МИ!

И ДЯВОЛИЦАТА СЕ ПОБЪРКА! 😄😂😂😂ще изпадна в нервно състояние заради мозъка ми! 😅😅😅 защото е такъв филмар! 😡Та надявам се да не съм ви объркала 😂😂😂 защото като го прочетох се разсмях с глас

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

И ДЯВОЛИЦАТА СЕ ПОБЪРКА! 😄😂😂😂
ще изпадна в нервно състояние заради мозъка ми! 😅😅😅 защото е такъв филмар! 😡
Та надявам се да не съм ви объркала 😂😂😂 защото като го прочетох се разсмях с глас ... 😅😈

Така...ако нещо сте разбрали..кажете как да постъпя утре и моля за вашата подкрепа... Благодаря предварително и се извинявам за всичко!

666😈думи😂

666😈думи😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
FUNNY... BLOG[Завършен]Where stories live. Discover now