Зумба vs Фитнес

28 8 1
                                    

Оф мале, ХОРА! 😂😂😂 Какво преживях днес ? 😂😂 чак не е за вярване !!!

Туй то..от заглавието разбирате, че след даскало бях на отпуснителни действия! Започнах с фитнеса...мама използва моята карта, а тя ходи на Зумба,беше много доволна и реших и аз да пробвам...та след като мама се появи, аз бях долу и си правех упражненията, реших да се кача при маминка..бяхме 6 човека!! 😂😂😂 Ама нали е нелегално това дето направих се качиха трениьора ми и другия от долу...и ме ВИДЯЯЯ! 😅 и аз някаква се сниших ама не се получи..погледна мама и после мен и вика "Ще зумбираш?" и аз кимам и се усмихвам. И той вместо да ми се скара ми вика "Успех!" и после свърши мачението! А то беше истински кошмар! Изморих се...
Никак не бе лесно! Ама никак...аз имах чувството че съм ДЪРВО! 😂😂😂 имаше го чувството...почервенях ама не от умора, а от срам 😅😅 та за 50 МИН си се изпотих 😅 и сега съм гладна ама нема да ям ...не е редно..па и много късно стана...треба да се учи, а ме мързи! Абе кошмар 😂😂😂 кашлям ОЩЕ; 😅 и като свършихме, слизам долу да си дам ключа и той ме гледа(ТРЕНЬОРА ми) и каза "Измори ли се?" и аз "Да, много, мъка ...тука ми е мястото!" хахах 😆😆 и си пожелахме лека и си тръгнахме 😆 не се любувах като преди на моите...то не ги знам кои са били 😅😅 но в Събота се явявам на фитнес! Там съм си..мама да си ходи сама на зумба!

мама да си ходи сама на зумба!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
FUNNY... BLOG[Завършен]Where stories live. Discover now