Разочарование, съмнение или нз какво стана...моля HELP

49 4 17
                                    

Страшни заглавия вадя 😂😂😂 Така...Мили моя приятели и Уатпад семейство. Имам нужда от подкрепа и от съвети... Намирам се на кръстопът и не знам по кой път да тръгна... Нуждая се от съвети! Моля помогнете ми.


Отново е свързано със фитнес... Днес почувствах разочарование и след това позрение, което обърка тотално! 😅😆
Става на въпрос, че всъщност аз си нямам трениьор, а те просто показват упражненията за крака и ръце! Кое какво ти стяга и така. Нито ти помагат в нещо като отслабване или стягане! А това струва 38 лв карта на месец! Много е знам, а всъщност нищо не ти правят! Безмислено е да правиш упражнения без да имаш хранителен режим! Преди да свърша със днешната тренировка се видях с приятелка, която е в Индивидуална програма за стягане, което е яко...но се доплащало 20 лв! Това е вече е сериозно, но след като приключих и се оправих реших да питам за Индивидуална програма за отслабване. Първата им реакция беше все едно гледат стена в недоумение защо точно там са я вдигнали! И се усмихваха глупаво! Попитах ги "Разбрах, че правите програма за отслабване!" какво странно има...но след три минути усмихване единият си тръгна и му каза "Оправяй се, викат ме!"и ми разказа, че ъи взимат мерки и както си е...но струва 40 лв, колкото един диетолок! А от самото им познание на храни, диети и просто излъчването им...направооо не знам какво вече да мисля и да правя! Без мисли съм вече...моля помогнете.

П.С. Днес беше също разочароващо, защото моите ги нямаше! 😄😂😄😂😄 тъй ся...коментс плийс..хелп ме! Моля всеки да изкаже мнение

FUNNY... BLOG[Завършен]Where stories live. Discover now