СБОГОМ

69 8 11
                                    

Явно #50 трябва да е нещастна глава! Но все пак ще го направя!

Тази глава е за кучката Илияна! Който както си я нарича, все ми е тая! Иска да ѝ е все тая. И също не ѝ пука за нас! Добре, имаш го! Ние поне изпълняваме не като теб!

Всеки, който мисли Илияна за приятелка, тя не е такава! Да може и да се прави, но все някога ще ви зареже! Ще скъса всяка връзка с вас! Не знам има ли нужда да я тагвам! Тя и без това си каза, че няма да отрази тази глава, но все пак аз си правя труда да напиша тези глупави изречение, които дори няма да проумее с гладкия си мозък и нищо няма да ѝ влезе в кухата кратуна! Ако искате и вие 'нейните приятелки' ме намразете! Все ми е тая, честно, не съм като Илияна, но наистина както вие решите. Нямам власт над вас да казвам какво трябва да правите или да не правите!


Само искам да Ви попитам, ако някога Илияна Ви е натъжавала и после изведнъж ѝ минава, как реагирате?

Аз лично сега мисля да я махна от приятелите си и да спра да контактувам както тя желае!

Ако сте на същото мнение като мен, махнете я от приятели!

Това не е заповед! Обичам ви всичките, включително и нея!

Може би го правя заради това, защото я обичам и искам тя да е щастлива! Ако наистина е щастлива като не си пише с мен-хубаво!


СБОГОМ _-Blindspot-_
Радвам се, че поне бях част от живота ти и ти подарих страшен подарък! Но все пак всяко приятелство си има както и хубави така и лоши моменти, а в нашето явно е, че лошите надделяха!

Така и никой не разбра как изглеждаш затова аз ще им покажа!

Така и никой не разбра как изглеждаш затова аз ще им покажа!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


.....









Извинявам се на -SwanSavior- rpoo3113 VGeorgeParker16 PressyDD че не успях да ви пратя историята за конкурса! Всичко е измислено и почти готово, но ми изтече срока! Не съм започнала в последния момент и не съм безотговорна! Имах малки проблеми с Илияна(горе споменатата) както и с баба и пътувах! Работа. Съжалявам, ако трябва отпадам заради неспазването на правилата и всичко! Много се извинявам! Така и в другото състезание, всичките истории са почти готови,но тежка седмица имах! Благодаря за разбирането! Беше чест да се запиша и, че ми дадохте тази възможност! 😅


Благодаря на всички, че ме подкрепяте и за всичко! Обичам всичките си последователи и фенове! И няма да ви предам! Продължавам в същия дух, дори ще се постарая за повече! 😘

FUNNY... BLOG[Завършен]Where stories live. Discover now