ЛЮБОФФФ

57 10 45
                                    

Какво е любовта според мен?
#ЩеСеПравяНаФилософ , който иска да продължи да чете, на собствена воля!

Първоначално бях много ЗА да напиша тази специална глава!
После изведнъж всичко УМРЯ ! НО ето ме тук и Вие четете това.

Любовта за всеки е различна! Разбира се оценявам всяко мнение!
Изпитвам обич към най-добрата ми приятелка и обикновено към приятелите ми.  Любовта е силно чувство и при мен само някой хора я достигат! На първо място това е семейството! Без тях щях да съм никой!

Има бивша любов, но при някой е още в сърцата. Както е и в моето, но тя при мен не боли, а е сладко усещане за хубавите спомени. Това са много приятели и едно момиче от тук _-Blindspot-_ Все още си те ОБИЧКАМ!

Обичам всички...дори и да не е в буквалния смисъл, че наистина съм привързана към вас или че за някой ми пука. Обичам да казвам "обичам", до някаква степен това определя човека, но и веднага ще ви дам пример с мен, който е болезнен, но все пак ще го кажа- Не успях да кажа "Обичам те" на баща ми! 😕 И все още не мога..трудно ми е. До тук с темата за баща ми! КРАЙ!

Уважавам хората, които ме уважават!
Пука ми за хората, на които им пука за мен!
Обичам ВСИЧКИ и ВСИЧКО! 💞

readingbooks Кралице казвам ти така, защото си ми скъпа. Дори и да се познаваме от колко може би три-четири дена или максимум седмица..ти влезе в живота ми и ти помагам с каквото мога! Обичам те такава каквато си! Това е важното...и помни винаги ще съм до теб! 💘

-----------------------------------
Сериозно се надявам жена ми NotOkeyButItsOkey (която си е сменила акаунта и ми е трудно да го запомня) да не ревнува, а да се почувства поласкана,обичана и разбрана!
Следващите изречения ще са посветени на нея!
Да, вече казах обетта ми на сватбата ни и който го е чел, ще си спомни колко смотан беше! 😅

Мила моя, непонятна! (Може и да са твой думи, но това ми идва..) Опознах те до такава степен, че вече усещам болката ти и вълнението ти! Може да се каже, че дишаме един и същи въздух! Ти си моя и се надявам винаги да си останеш моя! Имам ти страшно доверие и бих ти поверила живота си! Ревността е велико нещо, моля те, не я изпитвай заради мен! И двете знаем как е и не е приятно. Няма смисъл да ревнуваш от бившата ми или кралицата или когото и да е, защото съм общителна и ще си остана такава... Ще остана такава каквото ти ме ОБИЧАШ!
НЕ минава ден без да се сетя за теб и да се усмихна! В главата си ми и дори и най в трудните моменти и когато теб те няма на линия за да помогнеш ти си духом с мен и знам, че ме подкрепяш!  Ти си моята КРАЛИЦА 👑 в действителност! Ще те тача и милея като най ценният скъпоценен камък! Ще те пазя и защитавам (нищо, че понякога ми иде да те убия,явно ще те защитавам от самата ми мене си) 😅 като моя истинска богиня!

Ще го казвам винаги когато има нужда да се усмихнеш и не само..когато искаш просто да го чуеш..за подкрепа или просто за добро утро или лека нощ

ОБИЧАМ ТЕ!!😋Бепце💙

😘😘😘

😘😘😘

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

И.... БРЕМЕННА СЪМ 😄😅

 БРЕМЕННА СЪМ 😄😅

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
FUNNY... BLOG[Завършен]Where stories live. Discover now