Kaçış Yok

8.9K 226 19
                                    


Selin, Handeyle birlikte Kemeraltı nın altını üstüne getiriyordu. Aileleri birbirlerine bırakmışlar oradan Çankaya ya geçmeye karar vermişlerdi. Harika tasarım gelinlikleri denemeye başladıklarında ailelerde yanlarına dâhil oldu ve bol tartışmalı denemeler başlamış oldu.


Vakitleri olsa, Hande kesin gelinliğini diktireceğini söylenirken, Selin hazırları deneyip seçmenin pratikliğinden bahsediyordu. 5 saatin sonunda, ikisi de muhteşem gelinlikler seçmişti.


Hande, prenses modeli kabarık, kolaları tüllü bir gelinlik seçerken, Selin de balık modeli kuyruklu ve kolları dantelli bir gelinlikte karar kılmıştı. İkisi de su perisi misali güzel olmuşlardı.


Kızlar alışverişlerini yapadursun, erkekler de kendi işlerini yola sokmakla uğraşıyordu.


Aras düğün sonrası Amerika ya yerleşecekleri için gerekli düzenlemeleri yapıyordu.


Newyork, Manhattan da harika bir dairesi vardı ve Hande oranın resimlerine bayılmıştı. Dolayısıyla orayı yuva haline getirmek Aras a düşüyordu.


Yusuf ta kendi dubleks evini boşaltmış, Sahilevlerinde olan tripleks ini düzenlemişti. Ama bu Selin e sürprizdi. Artık bebekleri de olacağına göre daha sakin bir çevrede olmaları gerekiyordu.


Yusuf birden aklına kardeşi gelince telefon açtı,


'Canımın içi abim beni mi özlemiş?'


'Şımarık, ne haber?'


'Ne olsun abim, dinleniyorum. Sizi bekliyorum. Hazırlıklar ne alemde bakalım.'


'Valla iyi yırttın haa, bizimkiler çarşının altını üstüne getiriyor '


Yusuf kahkaha atarken, Defne sırıttı.


Bir yandan abisiyle konuşurken bir yandan da ayaklarından bacaklarına doğru çıkan ellerle kendinden geçiyordu Defne yi.


'Ooo hiç gezemem o kadar, sırf bu işler yüzünden evlenmem valla.'


Defne gözlerini kapatmış, dokunuşların tadını çıkarırken abisine laf yetiştiriyordu.


Nedense Asrın kızın son söylediğine takıldı. Evlenmek istememesine mi yoksa biriyle evlenme ihtimaline mi tav oldu kendi de anlamadı ama elleri kızın bacaklarını sıktı.


Defne can acısıyla gözlerini açıp Asrın a baktı. Kızın çatılan kaşlarına karşılık ellerini daha çok sıkarken Defne dudaklarını ısırdı.


'Abim, aşkım ben şimdi kapıyorum hemen gelin emi'


'Tamam canım hadi, selamlar Asya ya'


'Öptüüüm, seni seviyorum abim by.'


Defne nin abisiyle bile olsa böyle samimi konuşmasına deli olmuştu Asrın. Kızı olduğu gibi bırakıp odadan çıktı. Zaten Defne yaşadığı şeyin etkisindeydi hala ve bu ayıcık yine çekip gitmişti.


Zaten içinden gelen şiddette engel olmak oldukça zordu. Kafasından bu kıza neler yaptığını bilse arkasına bakmadan kaçardı küçük cadı.


'Ayı, öküzzzz' diye bağırdı arkasından.


Bu adamı anlamaya çalışmayı bırakmalıydı belki de.


********************


Yusuf, kardeşinin sesinin iyi mutlu gelmesinden tatmin olmuş şekilde kapadı telefonu. Defne onun göz bebeğiydi üzülmesine kırılmasına asla dayanamazdı.


TUTKUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin