Ai grija de tine(Zelo-B.A.P.)

73 3 8
                                    

Era ora 10. Razele soarelui patrundeau printre micile gaurele ale perdelei camerei tale.Marea minge aurie incerca sa isi faca loc printre bucatile mici de vata ce acopereau cerul albastru.Pleoapele ti s-au desprins si ochii tai au intalnit lumina soarelui.Primul gand care ti-a venit in cap a fost despre iubitul tau Zelo,care trebuia in seara aceasta sa iti faca o vizita,pentru ca azi implineati 2 luni de relatie. Exact,nici mai mult,nici mai putin de 2 luni petrecute alaturi de adevaratul Zelo,nu cel pe care il stiai de la televizor. Acest baiat te surprindea pe fiecare zi trecuta,era iubitor,grijului si exagerat de amuzant. Este adevarat ca la inceput doar il placeai,dar de cand ai inceput sa il cunosti,te tot indragostesti de el din nou in fiecare dimineata. Se spune ca un baiat frumosnte face sa il placi,dar un baiat care te face sa razi te indragosteste. Asa ti s-a intamplat si tie. E amuzant mereu,dar cand isi are colegii de breasla alaturi,Daehyun si Yongguk,fac impreuna cele mai mari idiotenii posibile doar pentru a te vedea fericita alaturi de ei si sa iti auda rasul.

O zi plictisitoare fara Zelo,cum era de asteptat.Era deja timpul ca el sa vina,dar inca nu ajumsese. Probabil nu terminase practice-ul sau era pe drum,asa ca ai decis sa te trantesti tolanita pe canapea si sa dai drumul la tv. Programele,ca niciodata,iti inrautateau starea de plictiseala ,cand deodata se aude o bataie in usa. Ca de obicei,nici nu apuci sa te ridici de jos si incepi sa strigi:"Rabdare! Ajung imediat!"

Ei bine,dupa cativa pasi in care ai tras de tine,ai reusit sa deschizi usa si ai fost intampinata de unul dintre cele mai calde zambete. Apoi,Zelo ti-a intins un trandafir rosu,ca dupa sa te stranga intr-o imbratisare placuta la pieptul sau lat.In timp ce iti miroseai trandafirul primit,el iti intoarce fata inspre a lui si te saruta apasat pe frunte,iar imediat apoi,ii spui:

--Nu ma asteptam la asta.~ ii spui total surprinsa.

-- Deci ti-ai dat seama..spune el,ridicand dintr-un colt al gurii.

--Cum sa nu imi dau seama? E parfumul tau preferat,Zelo! Acum imi place si mai mult trandafirul asta,zici tu,de data asta apropiindu-te si jucandu-va cu nasurile.

--Deci,Zelo,ce ai planuit pentru seara asta?il intrebi curioasa,nestiind ce ii poate debita imaginatia.

--Eu zic sa comandam pizza. Si pana e gata,gasim noi ce facem.Suna bine?sugereaza el

--E mai mult decat bine.E perfect,fiindca te am pe tine,spui tu,obrajii-ti capatand o nuanta rosiatica.

--Da,dar eu am mai mult de atat. Te am pe tine ,in primul rand,apoi mai e si zambetul tau,si mainile tale,spune in timp ce ocupa golul dintre degetele tale cu ale lui; si in plus,mai am si asta......isi lipeste buzele fine de ale tale si te saruta pasional,in timp ce isi incolaceste o mana dupa mijlocul tau si cu celalta se joaca in parul tau.

Dupa 10 minute in care v-ati alintat continuu,stateati amandoi imbratisati pe canapea,uitandu-va la un film interesant de actiune,pana cand Zelo ti-a auzit stomacul "growling" si a inceput sa iti sopteasca la ureche:

--Cred ca ar fi ceva sa comandam pizza acum. Observ ca iti e foame. Chiar,ai mancat azi,nu?

Ai inceput sa il privesti deodata cu ochi blanzi si un zambet care iti scotea la iveala intraga dantura ti-a aparut pe fata.

-- De ce nu mi-ai zis ca nu ai mancat nimic! Ai innebunit,o sa iti fie rau!

--Nu inteleg de ce te agiti atat. Nu am nimic. Mi-e doar putin foame...

--Putin?! Si cum de ce ma agit? Nu suport gandul ca nu esti bine,intelegi? De acum incolo o sa ma asigur ca mananci de 3 ori cel putin in fiecare zi,spune el,revenind la calmul sau de dinainte.

--Mbine,am inteles,de acum o sa mananc. Nu te mai ingrijora doar dintr-atat. Si hai suna,ca imi e foamee! Spun eu accentuand ultimult cuvant.

Ne-am ridicat de pe canapea,indreptandu-ne in directii diferite. Eu m-am dus sa imi iau sticlutele de oja pentru a decide cum sa imi fac unghiile ca sa se usuce pana sa vina pizza,iar Zelo s-a dus sa isi ia mobilul din geaca.

Nu stiam ce culori sa aleg sau ce model sa imi fac,asa ca ma holbam continuu la micile sticlute,pana cand il aud pe Zelo strigand din bucutarie:

--Jagiya,cu ce vrei pizza?

--Prosciuttoooo! Tipi si tu inapoi la fel de tare.

-- Da,doua pizza mari prosciutto. Sunt gata in 20 de minute. Am inteles,o seara buna.spune el politicos ca apoi sa ii aud pasii pe parchet.

--Ce faci aici,______-ssi?

--Incerc sa imi fac unghiile,oppa~. Dar nu am nicio idee.

--Pot sa incerc sa ti le fac eu? ma intreaba increzator ca ar putea face o opera de arta.

-- Ai mai facut asta vreodata?il intreb ridicand dintr-o spranceana.

--Nu,de asta vreau sa incerc acum Hai,te rog! Spune acum facand acei puppy eyes la care stie ca nu poti rezista.

--Bine,bine,te las,asta fiindca nu am nicio idee acum,zic dupa care pufai.

-- O sa vezi,o sa iti placa. Sa nu tragi cu ochiul pana nu termin,da?

--Promit ca nu o sa ma uit.

Si chiar nu te-ai uitat la unghii,erai fermecata de frumusetea lui,de concentrarea si atentia pe care le-o acorda unghiilor tale.

Deodata,se aude soneria. El da sa se ridice,dar se intoarce la tine.

--La fix! Am terminat! Acum poti sa te uiti! A zis in timp ce s-a ridicat de pe canapea.

~wow,e uimitor ce a putut sa faca ~ ti-ai zis in gand. Pe fiecare unghie era facut cate un semn din propozitia: I LOVE ZELO!

-- Ei,iti plac? Intreaba el curios,punand cutiile de pizza pe masuta din fata canapelei.

Fara sa mai apuce sa zica ceva, i-ai sarit in brate si l-ai sarutat apasat.

--Deci sa intelg ca iti plac,nu?spuse ridicand din spranceana.

-- Le iubesc,sunt si culorile mele preferate,fondul albastru si literele albe. De unde ai stiut?

--Daca nu eu te cunosc,atunci cine? Tu cum de ai stiut de parfumul meu?

--Da,ai dreptate,spun admirandu-i capodopera.Totusi,literele sunt putin strambe...

-- Hai deschide gura,sa nu ti le strici cumva!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 28, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Imagine...Where stories live. Discover now