29.

2.3K 121 7
                                    

Nubėgau į savo kambarį ir jame buvo labai karšta todėl atidariau balkoną,kad į kambarį įeitų šviežio oro. Kadangi kieme jau buvo tamsoka aš norėjau pasivažinėti su motociklu,todėl pasiėmiau raktelius ir vėl išėjau iš kambario.

-Aš išeinu pasivažinėt!-sušukau,kad girdėtų Liam. Užsivedžiau motociklą ir nuvažiavau. Važinėjau ratais kaip ir visada realiai ,bet man tai patinka ,net nežinau kodėl. Tiesiog tada galiu pabūti su savimi. Kai kiti medituoja,kad atsipalaiduotų ir bla bla bla aš tuo metu važinėju motociklu ir patiriu tą patį. Po valandos grįžau namo,pastačiau motociklą į vietą. Jau buvo 23.45 ,bet šviesa svetainėje dar vis degė,tai reiškė,kad Zayn vis dar čia. Nuėjau į virtuvę atsigerti. Išėjusi iš virtuvės atsitrenkiau į kietą krūtinę. Prašau..būk Liam. Pakėliau akis ir tai nebuvo Liam..

-Atsiprašau.-pasakiau ir nuėjau.Kiek girdėjau jis atsisveikino su Liam. Aš nuėjau į savo kambarį pasiėmiau miegojimo rūbus bei naujus apatinius nuėjau į vonią,ten,nusiprausiau ir persirengiau. Išėjau iš vonios ir mano akys rodos ant kaktos iššoko. Ant mano lovos sedėjo Zayn. Fuck...Neuždariau balkono.

-Ką čia veiki?-paklausiau.

-Sėdžiu.

-Tai eik sedėt kitur.

-Bet aš nenoriu.

-O aš nenoriu tavęs čia matyti.

-Kodėl tu tokia nedraugiška?

-Gal todėl,nes aš sužeidžiau tavo merginą?-tai nuskambėjo kaip klausimas. Net nežinau kodėl norėjau jam priminti aną vakarą..

-Aliaska,-pasakė ir atsitojęs pradėjo eiti link manęs.-aš atsiprašau. Neturėjau taip elgtis tada.-atsistojo prie manęs ir mus skyrė tik keli centimetrai,o gal ir milimetrai.

-Bet elgeisi ir laiko atgal nebeatsuksi. Eik iš čia ir pamiršk,kad aš egzistuoju.

-Juk tu puikiai žinai kodėl aš tai pasakiau ir taip elgiausi.

-Deja,bet nežinau.

-Juk jei nebūčiau to pasakęs visas mėnuo kankynės būtų nuėjęs šuniui ant uodegos.

-Tai keliauk ir dabar pas Lilę,nes viskas nueis šuniui ant uodegos.

-Viskas. Mėnuo praėjo aš galiu su ja nebebūti.

-Bet būni. Apskritai,Zayn,man neįdomu. Išeik iš čia aš nor...-nesugebėjau pabaigti,nes jis mane užčiaupė savo bučiniu. Iš pradžių pasimečiau,paskui atsakiau,o dar vėliau susiprotėjau ir atstūmiau jį,kad ir kaip sunku buvo. Iš tiesų, norėjau testi bučinį,bet negaliu.

-Zayn,eik,nes pakviesiu Liam.-atrodo jis net nekėtina išeiti. Nu ką pakviesiu Liam.-Liam!!-sušukau ir išgirdau žingsnius už durų,o Zayn pasišalino iš mano kambario. Išgirdau beldimą į duris ir nuėjusi jas atodariau.

-Kas nutiko?-paklausė brolis.

-Am,o kada jūs išvažiuojat į sodybą?

-Rytoj.

-O kada grįšit?

-Poryt.

-Kodėl taip trumpai?

-Nežinau. Paskui važiuosim kitą penktadienį ir tada būsim savaitę.

-Aišku. Saldžių.-pasakiau ir uždariau duris. Dar nuėjau uždaryti balkoną ir atsigulusi į lovą Pasiėmiau telefoną į rankas ir pamačiau,kad esu gavusi žinutę.

#Z-Aš dar ateisiu.

#A-Nelauksiu.

Aš nežinau. Nesuprantu savęs. Noriu jį laikyti kuo toliau nuo savęs,bet kartu ir kuo arčiau,bet bijau.  Aš negaliu jo prisileisti. Juk jis Malik. Jis toks pats kaip tada kai aš jį apipyliau sriuba ir dabar. Juk tada aš atsiprašiau ir jis sakė nieko baisaus,bet jau kitą dieną iš manęs jo paliepimu šaipėsi beveik visa mokykla. O dabar vėl tas pat jis mane įtikino,kad būsime,kad galime būti draugais ir atėjus progai vos po kelių valandų jis mane nustūmė į šalį ir pas save pasąmonėje juokėsi iš manęs.

************************

Nu baiisiai trumpa dalis. Atisprašauuuuu.

Laukiu nuomoniųųų :)))

Let Me Know Z.M ✔Where stories live. Discover now