49.

1.9K 112 5
                                    

Po 3 mėnesių.

Per šiuos tris mėnesius nieko ypatingo neįvyko. Buvo mano gimtadienis, pagaliau man 18. Draugai per mano gimtadienį iš pat ryto mane prikėlė dainuodami. Visa ta diena buvo labai faina. Adamas vėl dingęs. Ir ačiū Dievui. Beje man labai patinka mano darbas parduotuvėje. Bay, mergina su kuria dirbu, yra labai labai šiltas žmogus ir ji kantriai mane mokė ką kaip reikia daryti. Taip pat susipažinau su Zayn tėvais bei sesėmis. Jie visi labai malonis žmonės.

Dabar yra 18 valanda ir šiandien mano darbas eina į pabaigą, kadangi Bay mane išleidžia anksčiau taip atsilygindama už vakar. Zayn sakė, kad mane šiandien paims, todėl laukiu jo.  Į parduotuvę įėjo mergina ir prie jos netrukus prisistatė Bay paklausti ar reikia ką nors padėti. Kaip supratau mergina sutiko su jos pagalba ir jos nuėjo ieškoti ko reikia merginai. Staiga pamačiau kaip Zayn įėjo į parduotuvę ir mano veidą papuošė didžiulė šypsena.

-Sveiki, kuo galiu jums padėti?-paklausiau, kai jis jau buvo prie prekystalio.

-Man labai reikia bučkio, nes jaučiu, kad mano jėgos senka.-vaidino, kad jam silpna, o aš nusijuokusi pasilenkiau per prekystalį ir įsisiurbiau jam į lūpas.

-Labai tavęs pasiilgau. Kai tik išeisim iš parduotuvės prilipsiu prie tavęs ir nebegalėsi manęs atsikratyti.-pasakiau,kai atsitraukėm.

-Aš irgi pasiilgau tavęs, Meile. Dar negali eiti?

-Reikia atsisveikiti su Bay ir priminti, kad jai ryt reikia į darbą, bet ji dabar su kliente, todėl negaliu trukdyti.

-Kodėl ryt į darbą? Juk rytoj ketvirtadienis.

-Jos paprašė rytoj padirbėti. Prašė ir manęs, bet aš pasakiau, kad negaliu.

-Jau maniau pamiršai, kad rytoj vakarienė su mūsų šeimomis. Ir ar gali pagaliau išlysi iš už to stalo?- aš nusijuokiau ir atėjau prie jo, o jis nieko nelaukęs apkabino mane.

-Tikriausiai, tai vienas iš dalykų dėl kurių pykstu ant Adamo. Rytoj tavo šeima bus kaip šeima, o pas mane bus mama ir brolis. Nesakau, kad blogai, bet. Žodžiu. Nesuprantu kodėl jį prisiminiau.

-Viskas gerai.-pasakė ir patraukęs plaukų sruogą nuo veido, pabučiavo mane. Po 10 minučių prie prekystalio atėjo Bay su kliente. Kai pasakiau, kad aš jau einu ir mes jau buvome beveik prie duru. Mus sustapdė merginos, kuri apsipirkinėjo, balsas.

-Zayn?-Zayn ir aš sutrikom,tačiau kai Zayn atsisuko jo veido išraiška pasikeitė į nustebusią, bet tuo pačiu laimingą. O aš vis tiek nieko nesupratau.

-O Dieve..Amanda?-nusijuojė ir priėjęs ją apsikabino. Ok..Aš stoviu kaip kvailė ir net neįsivaizduoju kas ta Amanda, o mano vaikinas stovi ją apsikabinęs. Įdomu įdomu.-Ali, ateik.-pasakė ir ištiesė ranką,o aš priėjusi paėmiau ją ir jis sunėrė mūsų pirštus. Dabar truputi geriau, bet vis tiek kas JI?

-Niekada nemaniau, kad sutiksiu tave moteriškų drabužių parduotuvėje.-nusijuokė ji ir sumokėjusi už pirkinius pradėjo eiti link išėjimo, o su ja ir mes.

-Aš irgi nemaniau, kad ten lankysiuos iki kol mano mergina neįsidarbino ten.-nusijuokė.-Beje, čia Aliaska - mano mergina.-pristatė mane.- O čia Amanda - mano vaikystės geriausia draugė.

-Malonu.-nusišypsojau.

-Man taip pat. Labai gražus vardas.-nusišypsojo.

-Dėkui.

-Gal einam į kavinę? Pasedėsim tryse.-pasiūlė Zayn. Tiesą pasakius manęs visai tai neviliojo. Aš verčiau būčiau pasirinkus tiesiog būvimą su juo, bet matydama, kad jie tikrai seniai matėsi sutikau. Mes nuėjome į kavinukę ir visi užsisakėm kavos.

Kavinėje prabuvome apie valandą gal ir daugiau. Iš pradžių buvo visai nieko, bet paskui mane pradėjo erzinti. Ir šiandien aš supratau, kad esu tikrai pavydi. Mane erzino kaip ji žiūri į Zayn. Kaip jie juokiasi iš įvairių prisiminimų, tačiau sedėjau kaip sedėjusi. Nenoriu pasirodyti kale, kuri neleidžia bendrauti savo vaikinui su kitomis panelėmis. Turbūt mano pavydą užkurstė tai, kad Amanda užsiminė apie tai, kad jie su Zayn vienu metu buvo pora, bet ji su tėvais išvyko, todėl teko išsiskirti.

Kai važiavome namo tarp mūsų su Zy buvo tyla iki kol jis neprakalbo.

-Viskas gerai?

-Taip, žinoma.-nusišypsojau.

-Juk matau, kad ne. Jei pavydi, tai mesk tas kvailas mintis iš galvos. Ji man tik draugė.

-Kuri buvo, o galbūt ir dabar būtų buvusi tavo mergina, tačiau išsikraustė.

-Negalvok taip. Prašau. Be to ji juk sakė turi vaikiną ir čia ji su juo.-padėjo savo ranką man ant kojos ir mašinonje vėl įsivyravo tyla.

***********************

OMG!!! 3 in fanfiction??!! Negaliu patikėti ir man atrodo, kad aš sapnuoju.. Noriu pasakyti DIDELĮ ačiū. Tiesiog..esu labai laiminga. Ačiū.

Šiandien neplanavau įkelti naujos dalies, bet persigalvojau pamačiusi tai.

Tikiuosi patiks :)

Let Me Know Z.M ✔Where stories live. Discover now