25.

2.6K 126 2
                                    

Grįžusi namo iškart ėjau į savo kambarį,trenkiau durimis ir kritau į lovą. Buvau pikta ant savęs. Juk aš pati kalta,kad patikėjau jog mes su Zayn galime būti draugais. Protas sakė nepasitikėk juo pilnai,gerai,kad taip ir dariau. Išgirdau beldimą į duris.

-Aliaska,viskas gerai?-paklausė Liam.

-Taip.-atsakiau ir girdėjau kaip jis nueina nuo durų. Aš nuėjau į vonią nusiprausiau,apsirengiau pižamą ir grįžusi į kambarį atsiguliau į lovą ir iškart užmigau.

Ryte pajaučiau kaip mane kažkas žadina aš tik kažką neiškiai sumurmėjau ir toliau miegojau.

-Aliaska,po dviejų valandų vakarėlis,manau tau reikia pasiruošti.-pasakė Liam. 

-Ką? Po dviejų valandų? Kodėl taip aknksti?

-Žmogau,dabar 14 valanda dienos,nemanau,kad tai yra anksti.

-Ką?-sušukau ir iššokau iš lovos.-14 valanda? O Dieve..Gerai aš einu ruoštis..-pasakiau. Nu gerai..ne visai rytas.. Liam išėjo iš mano kambario,o aš nuėjau į vonią nusiprausiau veidą ir nusileidau į apačią pavalgyt,nes nieko nesigaus ne pavalgius. OMG,Liam tu esi Dievas... Jis man išvirė kavos ir padarė sumuštinių. Aš pavalgiau,o valgydama naršiau internete,tad visa tai užtruko pusvalanį.. Aš nespėsiu susiruošti į vakarėlį.. Nubėgau į savo kambarį,pribėgau spintą ir ieškojau ką apsirengti. Išsitraukiau trumpą,šiek tiek pūstą,raudoną suknelę. 

Dar išsiėmiau juodus aukštakulnius

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dar išsiėmiau juodus aukštakulnius. Viską apsirengiau ir atsisėdau prie stalo darytis makiažą. Gal po pusvalandžio atėjo Liam ir pasakė,kad mes išvažiuojam po 5 minučių. Aš atisistojau prieš veidrodį ir pažiūrėjau į save. Gal pirmą kartą aš buvau sau graži,plaukus palikau palaidus tik truputį patiesinau ir išėjau iš savo kambario,laiptais nusileidau į svetainę ir čia jau manęs laukė Liam.

-OH..Wow..Aliaska,čia tu?-buvo nustebęs jis.

-O kas gi daugiau.-nusijuokiau. Mes nuėjome prie lauko durų ir mums išėjus Liam jas užrakino. Įlipome į mašiną ir pajudėjome link vakarėlio. 16.30 jau buvome vietoje. Vakarėlis jau buvo prasidėjęs. Grojo garsi muzika ir visur buvo pilna žmonių,apgirtusių žmonių. Prie įėjimo stovėjo kažkoks vaikinas ir dalino įeinantiems gėrimus. Mes su Liam pasiėmėme savo gėrimus ir nuėjome į sveitainę,tikėjomies ten rasti Harry su kitais,bet čia jų nematėme,todėl nuėjome į virtuvę,bet ir čia nebuvo jų..

-Tai kur jie pasidėjo?-paklausiau.

-Nežinau.-atsakė Liam ir žiūrėjo į vieną tašką. Aš pasukau galvą į tą pusę kur žiūrėjo Li ir pamačiau Zayn apsikabinusį per liemenį Lilę.

-O sveiki.-pasakė Zayn.-Ieškot kitų?

-Taip.-atsakė Liam.

-Tai jie sakė tuoj atvyks. Palaukit su mumis.-pasakė Zayn ir mano akys išsprogo. Negi jie bus su mumis? Nu gerai jie visi draugai,bet kodėl man nieks nepasakė,kad jis čia bus..Tada aš nebūčiau net kojos čia kėlusi.

-Gerai.-išgirdau atsakant Liam. Ar tu rimtai?

-Am..Aš gal eisiu..-pasakiau.

-Kur tu eini?-paklausė Liam.

-Paiimti gėrimo.-atsakiau.

-Grįši čia?

-Aha grįšiu grįšiu.-pavarčiau akis ir išėjau pro duris. Susiradau staliuką su gėrimais ir paėmusi vieną visą užsiverčiau tai padariau su dar dviem. Paėmiau vieną stiklinę ir grįžau į virtuvę ten jau buvo ir kiti. Atėjusi prie jų su visais apsikabinau ir atsistojau prie Liam.

-Tai negalėjai atnešti gėrimų ir mums? Na bent man?-paskė ta kalė.

-Ar aš tau panaši į tarnaitę? Turi rankas ir kojas tai gali nueiti ir pasiimti.-atsakiau. 

-Na ir gerai..Ir nueisiu.-pasakė.-Zaynie,eime.-ir Z kaip šunelis ėjo jai iš paskos.

-Apgailėtina-sumurmėjau.

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Prisiruošiau įkelti Jums naują dalį, nes šiandien pamačiau, kad labai seniai kėliau 😂

×O šiaip būtų smagu sulaukti Jūsų nuomonių :} ×

Let Me Know Z.M ✔Where stories live. Discover now