22.

2.5K 124 0
                                    

Ėjau ten kur matė akys ir kojos nešė. Ir kažkokiu stebuklingu būdu mane atnešė į parką. Atsisėdau ant suoliuko ir tiesiog žiūrėjau tiesiai. Aš nežinau kas man yra. Aš nesuprantu savo jausmų. Visiškai pasimečiau. Dabar galėčiau išrėkti kaip nekenčiu jo ir kaip nenoriu jo matyti,bet kartu ir negaliu. Aš nežinau. Manau tai simpatija,bet neapykanta daug didesnė.

Čia sėdžiu jau nežinau kiek laiko ir tiesiog žiūriu į vieną tašką. Staiga suskambo mano telefonas.

-Klausau?-atsiliepiau net nežinau kam.

-Kur tu?! Jau 23 valanda nakties!-išgirdau piktą Liam balsą.

-Oi..užsibuvau. Jau einu namo.

-O kur tu?

-Aš parke.

-Gal tavęs atvažiuoti?

-Nea nereikia. Atia.-pasakiau ir padėjau ragelį. Atsistojau nuo suoliuko ir pradėjau eiti namo. Visai neskubėjau. Man vėl kažkas paskambino,maniau,kad tai Liam,todėl vėl nepažiūrėjusi į eikraną  atsiliepiau.

-Juk jau einu.-pasakiau.

-Kur eini?-išgirdau Zayn balsą. Ups.. čia ne Liam. Aš net nepajutau kaip padėjau ragelį. Nekalbėsiu su juo ir vengsiu jo. Per jį aš kenčiu,verkiu ir esu pasimetusi.

Grįžusi namo svetainėje radau Liam. Jis pribėgo prie manęs ir apsikabino. Aš taip pat jį. Man taip to reikėjo. Kad ir kaip laikiausi neišsilaikiau ir prapliupau verkti. Liam nuvedė mane ant sofos.

-Ššš neverk.-šnabždėjo man į ausį brolis.-Ką ji tau padarė?-aš tik pasukau galvą,kad jis pamatytu mano skruostą.

-Ji rimtai nesveika...

-Žinau..-pasakiau.Jau po truputį nusiraminau ir nebeverkiau.-Ačiū.-pasakiau.

-Nėra už ką.-pasakė ir dar labiau suspaudė mane savo glėby.-Eik miegoti jau vėlu.

-Gerai. Labos.-pasakiau jis atsakė tuo pačiu. Nuėjau į vonią nusivaliau veidą net išsigandau save pamačiusi veidrodyje,tušas buvo nubėgęs skruostas paraudonavęs ir jį nemaloniai dilgčiojo. Grįžusi į kambarį griuvau į lovą ir po kelių minučių jau miegojau.

Kitą dieną prabudau 14 valandą dienos ir tai mane pažadino Gemma.

-Eii! Miegale,kelkis!-pasakė Gemma.- Važiuojam pas Louis ten bus visi.

-Visi? Tada tikrai nevažiuoju. Atia.

-Nee..Zayn,o tuo labiau Lilės nebus. Jie kažkur išvažiavo.

-Na tada gerai.-atsikėliau iš lovos ir nuėjau prie spintos iš ten išsitraukiau tamsiai mėlynus džinsus ir maikutę be rankovių,nuėjau į vonią,ten nusimaudžiau ir apsirengusi grįžau į kambarį. Gemma jau buvo paklojusi lovą. Ačiū jai už tai. Aš atsisėdau prie stalo ir pradėjau maskuoti savo naują žaizdą. Tada ranka nejučia pati paėmė antakių pieštuką. Pamaniau kodėl gi ne. Aš ir vėl pasidažiau. Ir galiu pripažinti man patinka kaip atrodau su makiažu.

Išėjus iš savo kambario nuėjau į svetainę kur manęs jau laukė Liam ir Gemma.

-O dėėm girl!-sušuko Gem,o aš tik nusijuokiau ir užsimetusi švarkelį,kuris kabėjo prie durų bei užsimovusi batus išėjau į kiemą. Paskui mane ir Liam su Gemma.

Let Me Know Z.M ✔Where stories live. Discover now