Chapter 3 - GUESS, WHO'S THERE?

18 2 0
                                    

Zamkla jsem dveře a rychle jsem se převlekla do domácího oblečení. Z batohu jsem vytáhla všechny učebnice a nákupy a dala se do podepisování. Psací potřeby jsem dala do mého oblíbeného pouzdra s tučňákama a sešity s učebnicemi jsem vrátila do batohu, abych si je mohla nechat ve skříňce. U Matta v pokoji začala z ničeho nic řvát hudba, až jsem vyskočila leknutím ze židle. Sáhla jsem po sluchátkách a na mobilu jsem si pustila co nejhlasitěji svůj oblíbený playlist. Bohužel, ani ten to nepřehlušil. Odemkla jsem dveře a přeletěla chodbu jako vítr. Snažila jsem se otevřít, ale měl zamčeno. Začala jsem bušit na dveře, ať to ztlumí a otevřel mi Matt.

„Ztlumte to, řve to na celý barák a já ani neslyším písničky ve sluchátkách" zařvala jsem na něho, aby mě slyšel.  

„Dave, ztlum to trochu" zařval teď na Davida a zavřel mi dveře před nosem. Protočila jsem očima, ale opravdu to už hrálo tišeji. Vrátila jsem se do pokoje, kde jsem zapla chat s Kay a čekala až bude online. Po tříhodinovém videohovoru jsme se konečně domluvily na zítřejší pyžamovou dámskou jízdu a ukončily jsme hovor. Rozhodla jsem se připravit večeři, protože rodiče přijdou kdo ví kdy. Nebo přinejmenším objednám pizzu. Zaklepala jsem na dveře od Mattova pokoje a vešla dovnitř. 

„Co chcete k večeři?"

„Uděláš nám večeři?"

„Neříkám, že ji udělám. Ptám se co chcete k večeři." David pokrčí rameny a podívá se na Matta.

„Něco dobrýho" zakření se Matt.

„Aha takže udělám něco co nemáš rád" vypláznu na něj jazyk.

„Říkalas že nic dělat nebudeš" říká a tvář má ozdobenou tím křivým úsměvem.

„Jdi někam Greene" protočím očima a zabouchnu za sebou dveře. Na mobilu naťukám už velice známé číslo a objednávám Hawaii, sýrovou a šunkovou pizzu.

Jakmile zazvoní zvonek vyřítím se s peněženkou z pokoje a schody sebíhám po dvou, jelikož mám už vážně hrozný hlad. Zaplatím poslíčkovi a převezmu od něj tři krabice od pizzy. Vyběhnu nahoru, dvě pizzy pokládám před Mattův pokoj a zaklepu. Se svou Hawaií se okamžitě odebírám do pokoje. Za dveřmi slyším jen zavrzání dalších dveří.

„Co je? Hej sé- kurva! Dave máš sýrovou" otevřu, abych se mohla podívat co se stalo. Na zemi zůstala jedna promáčklá krabice, Matthew na ni nejspíš šlápl. Pobaveně jsem zavrtěla hlavou a vrátila se do svého pokoje. Na laptopu jsem zapla netflix, kde jsem si našla 3. sérii TBBT a po třetím dílu už byla moje pizza zlikvidovaná. Jsem žrout no. Zaklapla jsem laptop a z pod polštáře jsem si vytáhla moje oblíbené pyžamo. Ještě s vonnou svíčkou jsem se vydala do koupelny a rozhodla se si udělat relaxační koupel. Nikdy jsem tu  svíčku nevyužila, tak proč ne. Napustila jsem si vanu a dala do ní koupelovou pěnu. Nezapomněla jsem si ani zamknout dveře. Zapalovačem, který byl ve skříňce - opravdu netuším co tam dělal - jsem si zapálila svíčku a položila ji na umyvadlo. Zhasla jsem, aby tu byla příjemnější atmosféra a vlezla si do vany. Chvíli jsem ležela se zavřenýma očima opřená o vanu, ale ani ne po třech minutách mě to přestalo bavit, tak jsem sáhla po mobilu a stáhla si jas. Měla jsem pár upozornění ze sociálních sítí, tak jsem se tím proklikala a instagram jsem si nechala na konec, protože je to moje nejoblíbenější síť. Někdo mě chtěl sledovat. Panebože! Mobil mi málem spadl do vody.

„AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" ječela jsem jako nějaký šílenec. 

„Hej, jsi v pohodě?" začal někdo bušit na dveře koupelny.

„Ne" odpověděla jsem. „Ale budu."

„Neudělala sis nic, že ne?!"

„Ne v pohodě" byla jsem jak po dávce extáze. Dokonce mi i slzy tekly štěstím.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 26, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

DiamondKde žijí příběhy. Začni objevovat