20L

1.5K 67 2
                                    

"Ik heb echt zin om weer naar huis te gaan," zucht ik als we in de taxi naar het vliegveld zitten. "Ik ook" hij streelt mijn arm. "Mijn vader is nu in Madagaskar, hij komt maandag terug," vertel ik. "Oké!" Hij kust me. "We moeten gaan shoppen, voor de kleine," mompelt hij in mij oor. "Eerst maar eens naar de gynaecoloog," lach ik. Hij knikt.

Na de eindeloze vlucht terug naar Toronto ben ik bek af. Ik heb overal spierpijn en ben verschrikkelijk misselijk. En ik voel me super dik. We komen om 3pm aan en gaan direct naar ons appartement in Toronto. Ja, we wonen samen!

"Zal ik bellen?" Vraagt Shawn. We willen de gynaecoloog bellen, om een afspraak te maken, zo snel mogelijk. "Ja, maar eerst wil ik iets overleggen," mompel ik. Hij kijkt me vragend aan. "Ik wil het geslacht zo snel mogelijk weten.." grinnik ik.

Ik zou niet kunnen leven in die onwetendheid. Hij moet lachen. "Oké! Dat is goed hoor! Wat jij wilt wil ik ook," hij streelt mijn gezicht en kust me. "Oké, bellen maar dan.."

"Morgen om 1pm kunnen we langskomen!" Zegt Shawn enthousiast. Ik ben blij dat het zo snel kan. Ik wil weten hoelang ik überhaupt al zwanger ben.. "Mooi!" "Zullen we pizza gaan halen?" Vraagt Shawn.

"Okee!" Ik spring van de bank af. Alles voor de pizza! "En ook langs de winkel voor muffins," zegt hij wat zachter. Ik kijk hem verontwaardigd aan. "Nee!" "Jawel! En jij gaat ze maken!" Hij prikt op mijn borst en ik kietel hem. "Neehee!" Maar dan begint hij me terug te kietelen. "Oké dan!" Hijg ik door het kietelen.

"Lana Blanc?" Roept de receptioniste bij de gynaecoloog. Ik sta op. "Kamer 3," ze knikt met haar hoofd naar een deur. Shawn staat ook op.
De deur staat open en ik zie een vrouw achter een bureau zitten. Ook staan er wat apparaten en een ligstoel. Ik loop naar de vrouw. "Marie," zegt ze terwijl ze me de hand schud. "Lana," ook geeft ze Shawn een hand. "Shawn," "Marie,"

Als we hebben besproken of we het kind willen houden: ja, en of we de baby samen gaan opvoeden: ja, en of we het geslacht willen weten: ja, ga ik op de ligstoel liggen met mijn broek open en mijn trui omhoog. Ze smeert mijn buik in met een soort zalf en legt er dan een heel koud apparaat op.

Ze krijgt direct een grijns op haar gezicht, en Shawn ziet dat. "Wat is er zo leuk?" Vraagt hij. De glimlach van Marie wordt alleen maar groter. "Je bent al ruim 10 weken zwanger, en," ik ben verbaasd, 10 weken! Ik houd mijn ongesteldheid altijd super goed bij.. misschien omdat het zo'n drukke periode was..

"ik zie er duidelijk 2," ik kijk naar Shawn, z'n glimlach is van oor tot oor. Bij mij ook denk ik. "Wat leuk!" Zeg ik. Een tweeling! Shawn knijpt in mijn hand. "En kunt u zien wat het geslacht is?" Vraagt Shawn.

Marie is druk bezig met op het schermpje kijken. "2 jongetjes," zegt ze blij. Ik ben ook blij. Shawns glimlach wordt nog groter en geeft me een zoen. "Wat ontzettend leuk!" Zegt Shawn. "Zoals ik kan zien nu, zijn ze allebei goed ontwikkeld voor 10 weken, gefeliciteerd," ze pakt een doekje om mijn buik weer schoon te maken.

We besluiten het te gaan vertellen aan Shawns familie dus daar gaan we direct heen na de afspraak. "Wil je het vertellen?" Vraagt Shawn. "Nee doe jij het maar," zeg ik.

Ik vind het best eng. "Denk je dat ze het leuk vinden?" vraag ik. Ik ben pas 22 en Shawn 23, best jong. "Ik denk dat ze het super leuk vinden!" Hij knuffelt me van opzij, want we zitten in de auto, en geeft me een kus op mijn hoofd. "En anders vinden wij het leuk toch?" Mompelt hij in mijn oor. Ik knik.

Hij start de auto en we vertrekken naar zijn huis.

(A/n)
Iets korter dan normaalllll, maar de volgende is meer dan 1000 worden❤️❤️

I don't even know your name [sm]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu