17.

1.7K 71 1
                                    

Draco POV
'Jij was toch die Draco Malfidus?' vroeg Fleur vol afschuw. 'Ja, maar hij is oké' stelde Bill haar gerust. Harry en Ron kwamen ook naar beneden. 'Zullen we een brief schrijven aan Tops?' vroeg Harry. ''Arry, iek heb je nog keen kedak kezekt' zei Fleur. Ze liep naar hem toe. 'Iek ben nog niet vergeten dat jij mijn zusje hebt gered' zei ze en ze gaf hem een kus op zijn wang. Ik voelde totaal geen jaloezie. Fleur was te oud voor hem en ze had tenslotte Bill. Harry gaf alleen een klein glimlachje en toen liepen we samen naar de woonkamer. We pakte perkament en een veer. Harry begon te schrijven:

Hoi Tops,
Zou ik met Ron op bezoek kunnen komen? Dat lijkt ons heel gezellig. Kun je dinsdag? Dan zijn we er om twee uur. Schrijf terug of dat kan.
Groetjes Harry

We hadden expres geschreven dat Ron zou komen. Als ik op de brief zou staan dan zou ze het nooit goed vinden. We gaven de brief aan Koekoeroekus en die vloog er mee weg. 'Eten' riep mevrouw Wemel en we gingen aan tafel. Er stond heerlijke kip op tafel met gebakke aardappeltjes en worteltjes. Na het eten keken we of Koekoeroekus al terug was, maar dat was niet zo. Harry, Ron, Fred, George en ik speelde knal-poker. Na een tijdje kwam Koe terug met een briefje van Tops. Ik las hem:

Hoi Harry,
Ja, leuk. Ik heb er al zin in. Tot dinsdag.
Tops

Toen ik klaar was met lezen gaf ik hem aan Harry. 'Ik en Draco gaan dinsdag naar Tops' zei Harry vastberaden. Mevrouw Wemel knikte. Ze was tenslotte niet onze moeder dus konden we dat doen. Na een tijdje stopten we met knal-poker en gingen we naar boven om te slapen. 'Weltrusten Draco' zei Harry toen we voor Rons kamer stonden. 'Slaap lekker' zei ik. 'Truste' zei Ron. Ik liep naar mijn kamer en deed mijn pyama aan. Ik ging in bed liggen. Stel dat het zou lukken. Stel dat Tops me wilt helpen om mijn neven en nichten te kunnen blijven zien. Stel dat zij mij weer aardig gaat vinden. Zonder dat ik het eerst besefte verscheen er een glimlach op mijn gezicht en viel ik fijn in slaap.
Ik voelde twee zachte lippen op de mijne. Ik opende mijn ogen en keek recht in twee groene ogen. 'Goeimorgen' zei Harry zacht. 'Het is zeker een goeiemorgen' zei ik. 'Ik zie je wel beneden' zei Harry en hij ging weer recht op staan en liep de kamer uit.

DrarryWhere stories live. Discover now