8.

2.3K 79 16
                                    

Harry POV
Ik liep naar het meer en ging tegen een boom aan staan. Ieder moment zou hij kunnen komen. Maar waar bleef hij? Ik wachtte al ongeveer vijf minuten. Hij zou vast al onderweg zijn. Hij is vast te laat vertrokken. Nog eens vijf minuten streken voor bij.

Draco POV
'Je gaat hem toch niet zoenen hè?' vroeg Patty pesterig en ze lachte me uit. 'Hou je kop en laat me er door' zei ik boos. Maar nog steeds lieten David en Patty me er niet door. Er waren nog een paar Zwadderaars om ons heen gaan staan en allemaal lachte ze me uit. Ik stond hier nou al tien minuten. Straks dacht hij dat ik niet meer zou komen of dat ik toch zo'n stomme zak was als hij altijd dacht. 'Alsjeblieft laat me er langs' smeekte ik. 'Wat erg dat je Potter zo lang laat wachten' zei David met een gemene grijns. Wat kon ik beginnen tegen al deze Zwadderaars? Toen bedacht ik een geweldig idee. 'Nou dan ga ik niet! Nou je zin?' zei ik woedend en ik liep stampvoetend naar boven. Ik pakte mijn Nimbus 2000 en deed het raam open. Ik vloog naar buiten.

Harry POV
Ik besloot terug te lopen. Hij was dus toch zo erg... Ik begon te lopen. 'AUW!' hoorde ik en ik keek om. Ik zag Draco liggen en kreunen van de pijn. 'Draco! Gaat het?' vroeg ik bezorgd en ik rende naar hem toe. 'Ja, ja gaat wel' hijgde hij en hij krabbelde overeind. 'Ik kan natuurlijk niet zo goed vliegen als jij' grijnsde hij. 'Bedankt' zei ik. 'Sorry dat het zo lang duurde ik werd tegen gehouden en uitgelachen' zei Draco. 'Tof dat je toch gekomen bent. Ik dacht- het was slecht om te denken' zei ik. 'Ik snap het. Ik heb je jaren gepest en je weet niet hoeveel spijt ik daar van heb' zei hij. 'Zit wel goed' zei ik. We keken elkaar aan. Het licht weerkaatste heel mooi in zijn grijze ogen. 'Je eh- wilde wat zeggen?' vroeg hij om deze mooie, maar ook ongemakkelijke stilte te verbreken. 'Ik- eh- ja! Maar je kan al raden wat' zei ik. 'Nou ja' stamelde hij. 'Doe nou niet alsof je het niet weet, waarom is iedereen boos op je? Waarom zoenden we? Omdat ik en ik denk jij ook we eh- op elkaar zijn' zei ik. 'Ja, maar het was ongemakkelijk geweest als ik dat zei en het niet waar was' zei Draco. Het was weer stil. Maar hij kwam wel steeds dichter naar mij toe. Zonder dat ik het door had deed ik het ook en voelde ik zijn zachte lippen op de mijne. Het ging nog even zo door en toen we los lieten zei ik: 'Als ik je nu nog niet overtuigd heb' hij deed een vinger op mijn lippen en toen zoenden we weer.

DrarryWhere stories live. Discover now