2.

3.3K 99 29
                                    

Draco POV
We hadden onze eerste les wat een blok uur toverdranken met een paar Griffoendorners en één Huffelpuf was. Ik kwam het lokaal binnen. Het liefst was ik bij Harry aan tafel gaan zitten, maar dat zou een beetje raar zijn.

Harry POV
Ik zat in het lokaal. Malfidus kwam binnen en weer staarde hij naar me. Wat wilde hij van me? Het valt zo erg op als zo'n iemand eerst geen aandacht aan je schonk en pestte. Ik keek vernietigend terug. Hij wilde me vast weer irriteren.

Draco POV
O, hij kijkt niet zo leuk terug... Zou hij me door hebben? Ik wendde snel mijn blik af en ging vlug zitten. Na de les pakte ik wat slomer in om tegelijk met Potter het lokaal te verlaten. Ik liep naar de deur en staarde weer naar hem. Ik kon er gewoon niks aan doen. 'Kun je het zien?' vroeg hij bot. 'Heel goed.' zeg ik bot terug. Ik moest wel. Anders was het een beetje raar. Snel liep ik naar mijn volgende les.
De lessen waren eindelijk voor bij en ik liep met Korzel en Kwast richting de leerlingenkamer. We liepen een gang door en ik kwam Potter tegen. Het was niet zo'n prettig gezicht. Hij stond te zoenen met Cho... Ze keken verschrikt op. Ik keek hen walgelijk aan om niet raar over te komen en ik liep snel door. 'Gaan jullie, maar vast. Ik kom zo' zei ik tegen Korzel en Kwast en ik liep richting de wc. Ik ging een wc hokje binnen zodat niemand me zou kunnen zien en er rolden tranen over mijn wangen. Eerder had ik dit nooit omdat Potter eerder nooit een relatie had gehad. Ik ging kapot. Ík wilde hem...

Harry POV
Ik zoende met Cho... Het was een heerlijk gevoel. Op dat zelfde moment kwam Malfidus aan. Geschokt stopte ik snel. Malfidus keek me aan alsof het hem brak en toen veranderde zijn uitdrukking heel snel naar walging. Hij liep snel door en ik hoorde hem nog zeggen: 'Gaan jullie, maar vast. Ik kom zo.' Zou hij verdrietig zijn omdat ik met Cho zoende? 'Cho, ik moet gaan ik spreek je later oké?' zei ik. 'Oké tot later' zei ze en ik gaf haar snel een kus. Ze glimlachte en liep weg. Ik was van plan om Malfidus te zoeken. Ik wilde hem het vragen of hij me leuk vond, maar... Straks was het niet zo en dan sta ik echt voor paal... Waar kon hij zijn? Ik liep heel veel gangen door en kwam uiteindelijk bij de wc. Daar kan hij nog wel eens zitten dacht ik. Ik deed de deur die naar de jongens wc's leidde open en hoorde gesnik.

DrarryWhere stories live. Discover now