"GERÇEK" -Final-

506 34 6
                                    

ÇOK SEVGİLİ OKUYUCULARIM.KİTABA BAŞLADIĞIMDAN BERİ HEP YANIMDA OLDUĞUNUZ,EKSİKLERİNİZİ EKSİK ETMEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SİZİ UNUTMAYACAĞIM.BELLİ BİR OKUYUCU KİTLEM VARDI VE BEN BUNDAN ÇOK MEMNUNDUM ANCAK HER GÜZEL ŞEYDE OLDUĞU GİBİ ARTIK KAPI İLE VEDALAŞMA VAKTİNİN GELDİĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİM.OKUYUCULARIMDAN 2.KİTAP İSTEĞİ DUYMADIM VE BU NEDENLE DE YAZMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.AMA EĞER YAZACAK OLSAYDIM 2. KİTAPTA BURCU VE KEREM'İN ÜNİVERSİTEYİ KAZANMALARINDAN SONRA BAŞLARINA GELEN OLAYLARI DAHA DOĞRUSU HAYATLARININ ASIL BİRLEŞTİĞİ KISIM OLURDU.ŞİMDİYE KADAR HEP DESTEKLEDİĞİNİZ VE YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ Kİ VARSINIZ.HİKAYENİN SONUNA SİZ KARAR VERİN .NASIL BİTMESİNİ İSTİYORSANIZ YAZIN VE BANA YOLLAYIN.HEPSİNİ YAYINLAYACAĞIM İSMİNİZLE BİRLİKTE.BURAYA KADARMIŞ.

HOŞÇAKALIN.

-KAPI'yı hayal eden Storied

O gözlerimin beni yanıltamayacağı kadar gerçekti.Gülüşü dudaklarına özendirecek kadar güzel...Gözleri derin bakışlarını ortaya koyduğunda sonsuz bir okyanusa dalmak gibiydi.Ve kurduğu her cümle dudaklarından dökülürken hazineler ayaklarıma seriliyormuş hissi veriyordu.

Hayatim boyunca kalabilirdim yaninda.

"Ne dusunuyorsun "dedi Kerem beni dusuncelerimden alikoyarak.

"Ne kadar sansli oldugumu" dedim yuzumdeki tebessum yerini kocaman bir gulumsemeye birakmisti.

"Biliyor musun seninle yaslanabilirim."dedi Kerem birdenbire. Ben de onunla yaslanabilirdim hem de sonsuza dek .

"Biliyorum cunku ayni sey benim icinde gecerli." deyiverdim bir cirpida.

Günler geçtikten sonra annemler geldi.Okul başladı.Okul demek sınav demekti.Keremle eskisi kadar birbirimize vakit ayıramasakta fırsat buldukça kapnın ardında buluşuyorduk.Bu yıl hayatımızı belirleyecek olan sınav Keremle olan geleceğimi de bir şekilde etkileyecekti.

Okan konusu sonsuza dek kapanmıştı.Arada bir Dilekle buluşuyorduk ancak onun bahsi bile açılmıyordu.Sınavın stresi dışında hayatımdan oldukça memnundum.

Bazı hikayeler mutlu sonla biter.

Sonuna siz karar verin.

KapıOù les histoires vivent. Découvrez maintenant