Regl kapıma dayandı .

813 19 0
                                    

Bu çocuk beni nasıl yatıştırması gerektiğini iyi biliyordu.Beni kolunun altına aldı .

"Aaa Kerem nerdesiniz siz?"diye bir kez daha ciyakladı.Kısılır inşalah o seslerin.Yelloz.

"Burcunun canı sıkkınmış,hava almak istedi."Sevgi bana baktı ve :"Aaa yoksa regl dönemlerin mi canım?"

Kerem gülmemek için yanağını ısırıyordu.Ama bıyık altından gülmek deyimi varya heh işte onu yapıyordu.Hemen dirseğimle geçirdim bir tane Kerem'in karnına.Bu kız ne kadar patavatsızdı?

"Yok canım daha var"diye sinirli bir bakış attım.Kerem daha fazla dayanamdı ve kahkaha attı.Onu böyle görünce benimde tüm sinirim uçup gitmişti.Ben de hafiften tebessüm ettim.Sonra 32 diş güldüm.

"Ee Sevgi senin sevgilin var mı?" dedim Kerem'e daha fazla sokularak.Denize karşı oturuyorduk.Bir tek ben üşüyorum ne?Kerem kapüşonlusunu bana vermişti.Sevgide gayet rahat görünüyordu.Kerem gölerinin ucuyla baktı sorum karşısında.Napmaya çalışıyorsun der gibi.

"Aslında yok."dedi.Tamam ben bu yaz kesin katil olacağım.Allahım kızın sevgiliside yokmuş.Bu Kerem'e göz koyarsa napcağım ben?

"Anlatsana biraz."deyince Kerem bana olan bakışlarını daha da sabitedi.

"Yaklaşık 2 ay çıktık.Sonrada sıkıldık,ayrıldık."Yani ciddi bir ilişkisi olmamıştı,kalbinde kimse yoktu.Bu kız tahmin ettiğimden de zararlı bir rakip olmaya başlamıştı.

"Kimseyide sevmiyorsun yani?"

"Hayır"

"Ee kızlar yaklaştık,hadi gidelim annelerimizin yanına .Onlar sohbete dalmış farkında bile değillerdir."Yani Kerem kızı tuttuğum soru yağmurundan sıkılmıştı.Neyse inelim bakalım.Vapurdan indikten sonra bir taksiye bindik ve babamın kağıda yazdığı adresi taksiciye uzattık.Bir taksiye hepimiz sığmadığımız için Keremler başka bir taksiye binmişti ve ben yine köpürmüştüm.Bahçe kapısından girdiğimizde bizi mandalina,portakal ağaçları karşılıyordu.Bahçede büyük bir salıncağın bulunduğu bir çardak vardı.2 katlı bu müstakil evin tam karşısındada Keremlerin yazlığı vardı.Mimari olarak aynıydı.Bahçelerimizi küçük bir kapı ayırıyordu.Ancak üstünden bile geçilebilecek kadar küçük,şirin bir kapıydı.Eve girdik.

"Oh bee sonunda geldik."diye sevinç naraları atan Yiğite dönüp "Bu ne toz?Oturdun hemen koltuğa!Kalk çabuk üstünü kirleteceksin!"diye bağırdı annem.Evdeki temizlik yetmedi bir de burası çıkmıştı.Helal anne(!)Ben hemen odaları gezdimKendime en uygun odayı bulmaya çalışıyordum.2.katta bir odaya girdim.Tavanda küçük bir kapı olduğunu gördüm.Merdiveni dayadım ve yukarı çıktım.Tanrım çatı katında bir oda.Camın yanında bir yatak,şirin bir komidin.Babamın özellikle senin hoşuna gidecek bir yer var demesi bundan kaynaklıydı demek ki.İstanbuldada Çınarcıktada olaylıydı benim odalarım.Birinde bir oda büyüklüğünde boşluğa açılan kapı diğerindede odadan odaya çıkılan tuhaf ama harika oda.Minik penceremden Keremin penceresine baktım.Yani orası da onun olurdu herhalde.

Kerem beliriverdi camda.Gözkırptı.Tam el sallayacakken Sevgi geldi.Ben yine atarlandım tabi.Elimi aşağı çekip görüş alanlarından çıktım.Ne salaktı şu kız.Git odana eşyalarını yerleştir.Keremle işin ne?Git Şirinle muhabbet et.Ama yok gel boğazımı sık diyor.Saat öğlen 12 gibiydi.Yola sabah çıkmanın faydaları.Aşağıya indiğimde Yiğitte kendine çoktan bir oda bulmuştu.

"Ablaa odamı görmen lazım harika!"diye hevesle geldi yanıma.

"Babanın sürprizi neymiş?"

Anneme hemen odamı gösterdim.Çok sevindi.Yol yorgunluğuyla büyük bir temizliğe başladık.Önce sitenin içindeki marketten temizlik malzemeleri aldık.Ben dizlerimin çok çok üstünde bir şort,üstüne fazla salaş bir t-shirt giydim.Saçımı topuz yaptım.Yanlardan bir kaç tel çıkarttım dışarı.Gerçekten iyi görünüyordum.Evde temizlik yapacaktım ve harika görünüyordum.Lanet olsun!

KapıWhere stories live. Discover now