Duyuru

6.9K 263 11
                                    

Merhaba arkadaşlar her gün düzenli olarak Kaçak ve Oyun Bozan'ın yayınlanmış bölümlerini paylaşacağım. Oyun Bozan Romantizmde listede fakat gördüm ki listede gün aşırı sürekli değişiklik oluyor. Bu sebepten ötürü bir teste başladım bende 😉😁

Yeni bölüm sanacaklardan şimdiden özür dilerim bu yüzden. Bilhassa KAÇAK hikâyemle ilgili listeye girememek gibi bir durum söz konusu. Bir de bu şekilde deneyeyim dedim. Bakalım sorun neredeymiş :)

Bilmeyenlere yada Kaçak'a yeni başlayanlara duyurum. KAÇAK iki sene evvel final olmuş, yayınlandığı dönemde Genel Kurgu katagorisinde sıralamada ilk 10'dan inmeyen bol okurlu bir hikayedir. Final olduktan sonra da bu sıralama değişmedi.

Daha sonra öğrendim ki final vermiş öne çıkanlarda sadece Romantizm katagorisi var. Romantizme aldım tekrar. Burda da bir değişiklik olmadı ve final olmasına rağmen sıralamada ilk 20'de oldu. Bu bir süre devam etti fakat be olduysa son aylarda hangi katagoriye alırsam alayım listeye girmiyor.

Oysa hem okunma, hem yorum hem oy hem de okuma listelerine düzenli olarak giren bir hikaye. Düzenli bölüm gelmemesine rağmen sıralamadayken hergün toplamda 1 K okur toplarken şimdi karagori listesinden düştü ve haliyle sıralamada olmadığı için okur sayısınsa düşme gerçekleşti.

Açıkcası bu durum ilk başlarda bana normal gelirken biraz araştırma sonucu aslında anormal bir durum olduğunu keşfettim. Bu yüzden böyle bir teste giriştim. Bakacağız ve göreceğiz sorun nerede 😉😄😊

Anlayışınıza güveniyorum 😁😋
Bu arada oy vermeyenler varsa ki hayalet okuyucularım maalesef ki, çok 😁😂
Şaka şaka iyi ki varlar 😍😘😘
E bi yıldıza dokunuverin gari canlar❣❣❣ 😉😁💞

Kalın sağlıcakla 😊 😘💖💖💗💟

NOT: Oyun Bozana yeni bölüm yazılıyor. Çok yakında 44. Bölüme gelecek 😊
Beklemede kalın 😉😊💖💖💖💖💖

OYUN BOZAN✔ Final Oldu ( İnatçı Aşıklar Serisi 1 )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin