Încredere și perversitate (merg împreună)

13 1 0
                                    

Draga mea, fii încrezătoare ! Crede în tine, în sufletul tău, în mintea și în emoțiile tale, crede în ceea ce ești, în ceea ce ai fost și în ceea ce îți dorești să fii !
Crede în iubirea pe care i-o dăruiești bărbatului care îți umple sufletul, îți intrigă mintea și îți satisface trupul, crede în sentimentele care îți străpung cu pasiune ființa, crede în femeia care ai demonstrat de atâtea ori că ești, și în femeia care de mult mai multe ori ai demonstrat că poți să fii. Crede în zâmbetele pe care le dăruiești oamenilor, în delicatețea gesturilor tale, în perversitatea cu care îți muști buzele când îi vorbești, crede în tot ceea ce ești. Crede, draga mea, pentru că atunci când crezi că poți avea ceva, îl vei obține.
Încrederea îți oferă puteri pe care nu credeai că le ai, îți oferă stiloul cu care să scrii noi pagini în propria-ți poveste, pantofii potriviți cu care să lași amprente în povestea altor suflete, îți oferă săruturi dulci pe care nu credeai că le vei obține, persoane care reprezintă pete de culoare  în sufletul tău, încrederea îți sculptează sufletul și mintea în cel mai frumos mod, pentru că având încredere în tine ajungi să te iubești, să îți iubești calitățile, defectele, să te îmbrățișezi pe tine ca mai apoi să îi îmbrățișezi pe alții.
Crede în tine și vei avea lângă tine bărbatul pe care ți-l dorești, după care sufletul tău tânjește.
Bărbații apreciază femeile încrezătoare, sigure pe ele, care atunci când calcă apăsat pe cele mai înalte tocuri, le străpung sufletul și le inundă mintea.
Ai încredere în tine când noaptea își deschide aripile, iar tu îți deschizi corsetul. Cu mișcări tandre apleacă-te asupra lui, sărută-l, sărută-i sufletul ca mai apoi să îi săruți trupul. Lasă-te dominată, lasă-l să pătrundă adânc în mintea ta și să dea naștere fanteziilor blocate acolo de mult prea mult timp. Lasă-l să îți mângâie ușor trupul în timp ce tu tresari de plăcere, să îți sărute gâtul la fel cum tu îi săruți lui sufletul. Lasă-l să îți exploreze trupul, să îți ofere plăcerea pe care o meriți. Lasă saliva lui să curgă pe picioarele tale calde și interminabile, să sărute cu pasiune locul unde trupurile voastre se contopesc, unde trupurile voastre devin unul, ca mai apoi să i te închini doar lui. Îngenunchează în fața omului pe care îl ai lângă tine, în fața bărbatului care merită să faci asta, și uită-te în ochii lui, pătrunde cu privirea ta sufletul lui, îngheață-i mintea și nu o lăsa să mai zboare în altă parte. Lasă-te liberă, arată-i de ce prin femeie a venit păcatul în lume, arată-i de ce tot ce e bun vine din femeie, ca mai apoi să fie judecat ca ceva rău. Sărută cu pasiune izvorul plăcerii tale, lasă pe el amprenta roșie a buzelor veninoase și apoi udă-l cu limba din care nerăbdătoare ies sunete de plăcere, și lasă-l să pătrundă în gura din care cuvinte, în acel moment neînsemnate, nu mai au răbdare să scape, iar mai apoi înghite cu încredere ceea ce înfățișează întreaga lui plăcere. Lasă-l să pătrundă în tine, să îți golească trupul de complexe, să te simtă aproape, să îți simtă emoțiile prin fiecare contracție a corpului tău frumos.
Draga mea, ai încredere în tine, iar pe el lasă-l să fie bărbatul tău, sufletul tău frumos !

Femeia-Drog pentru suflet, dependență pentru minteWhere stories live. Discover now