Cu sau fără ?

10 1 0
                                    

Dragele mele, după cum foarte bine știți, vestimentația e un lucru foarte important pentru o lady. Pentru a fi o adevărată lady în societate, trebuie să știi mereu cum să te îmbrac. Credeți că Afrodita a furat mii de suflete doar zâmbind frumos ?
Îmbrăcămintea trebuie să îți reflecte personalitatea, dar totodată, în ea trebuie să se vadă și strălucirea feminității. Nimeni nu spune că nu poți purta pantaloni scurți, dar ai grijă cu ce îi asortezi. Pantalonii scurți, cei de blugi, pot fi purtați atât cu tocuri, teneși, cât și cu adidași, dar în funcție de încălțămintea aleasă, alegi și bluza. Nu vei purta niciodată teneși sau adidași cu cămașă, așa cum nu vei purta niciodată tocuri cu tricouri și bluze sport, sau hanorace.
Pentru a fi cât se poate de feminină, poți alege o rochie sau o fustă, dar nu uita, faptul că ești sexy nu stă în lungimea fustei sau a rochiei, ci stă în culoarea și eleganța ei. Pentru a fi sexy și feminină, îți recomand o rochie puțin deasupra genunchilor, preferabil, neagră, roșie sau albă, care să îți pună în evidență formele, care să te avantajeze. Dacă ești mai plinuță, evită rochiile mulate, încearcă o rochie mai largă, prinsă sub bust. De asemenea, dacă rochia e mulată, ai grijă ca lungimea ei să depășească genunchii, doar vrei să impresionezi un bărbat, nu un star din filmele pentru adulți. Rochia ta îl va intriga, îl va face să te dorească mai mult. Va avea cele mai fierbinți fantezii când îți va vedea picioarele frumoase, pe tocurile care îi apasă mintea, cum pășesc ușor spre el, când va vedea formele și talia ta prin rochia pe care își dorește cu înverșunare să o sfâșie. Dar nu uita ! Colanții, skinny jeans, rochiile și fustele se poarta DOAR cu bikini !
De asemenea, trebuie să ai grijă la accesorii, evită cerceii mari, care îți vor da un aer de damă de companie, încearcă să porți cercei finuți, coliere finuțe, sau mari în cazul în care porți o cămașă simplă, ceas de mână, și brățări delicate. Ai grijă și ce parfum folosești, să nu fie nici prea dulce, dar nici prea fresh.
Nu exagera cu machiajul, încearcă ceva simplu și clasic, dar niciodată să nu uiți că rujul roșu face minuni.
În dormitor trebuie să fii cât mai sexy și feminină cu putință, așa că încearcă să porți lenjerie intimă neagră, din dantelă sau mătase, peste care să adaugi o cămașă albă, largă. Nu ezita nici să porți portjartiere și tocuri. Astfel, vei fi cea mai arzătoare dorință a lui, preludiul vostru va începe din priviri, nicidecum din săruturi, vei fi femeia pe care o dorește în fiecare secundă din viața lui, pe care o devorează din priviri, pentru că știe că altfel nu o poate avea.
Deci, draga mea, alege-ți chibzuit vestimentația, și nu uita, frumusețea și eleganța se nasc din simplitate !

Femeia-Drog pentru suflet, dependență pentru minteWhere stories live. Discover now