Aplecată se acceptă doar în pat

8 1 0
                                    

Nu cred că sunt singura care, atunci când vede acele așa-zise "lady" care merg mai aplecate decât Turnul din Pisa, spune: "Cu ce am greșit eu Doamne de mi-a fost dat să văd așa ceva ?".  Dragele mele, pentru a fi o lady cu care societatea să se mândrească, trebuie ca mai întâi să te mândrești cu tine însăți ! Și ce mod mai bun de a arăta asta dacă nu cel de a merge și a sta mereu dreaptă ? Să știi că faptul că mergi și stai dreaptă nu arată doar buna educație primită acasă, arată și faptul că pentru tine, e important felul în care te privește societatea, felul în care te afirmi ca persoană, și felul în care te respecți. O lady care se respectă, care e mândră de propria persoană, va sta mereu dreaptă, cu pieptul și privirea înainte. Dacă stai mereu aplecată (aici nu ne referim la ceea ce faci în dormitor, unde, putem spune că e bine să stai aplecată), riști să arăți că nu ești mulțumită de tine, că te crezi inferioară altor femei, și că nu vrei să privești partea frumoasă a vieții, pentru că, draga mea, lucrurile frumoase sunt mereu în fața ta, nu îți vei găsi marea dragoste, respectul de sine, și în niciun caz nu vei găsi nemurirea sufletului uitându-te în jos.
Un bărbat va aprecia mereu o femeie care stă dreaptă, deoarece în ochii acestuia, acest aspect arată faptul că femeia este cerebrală, sigură pe sine, și că niciodată nu se va înjosi pentru nimic.
Înțeleg și faptul că unele dintre voi nu stați drepte pentru că aveți un complex, acela că aveți sânii prea mici, sau prea mari. Dragele mele, sânii voștri sunt perfecți ! Există bărbați atrași atât de sâni mari, cât și de sâni mici, dar faptul că ai voștri nu sunt așa cum vă doriți voi să fie nu trebuie să stea în calea ținutei voastre de lady.
Un bărbat va fi mai atras de o femeie care își savurează cafeaua stând dreaptă, decât de una care stă aplecată asupra mesei ca și cum nu ar fi dormit o săptămână, la 17 ani a trecut prin toate dramele vieții și în dimineața respectivă i-a murit și hamsterul.  Deci, vă rog, dragele mele, stați drepte, pentru că lucrurile frumoase din viața voastră nu se vor întâmpla admirând asfaltul !

Femeia-Drog pentru suflet, dependență pentru minteWhere stories live. Discover now