Îți mulțumesc, bărbatule !

9 1 0
                                    

Îți mulțumesc ție, bărbatule ! Bărbatului care m-a făcut să iubesc iar, să văd iar frumosul în viață, să mă redescopăr pe mine, să redescopăr iar cum e să iubești !
Îți mulțumesc ție, bărbatului care m-a dezbrăcat de sentimente, m-a golit de secrete, mi-a citit mintea și care a intrat adânc în sufletul meu, acolo unde am încetat să cred că iubirea va mai avea loc vreo dată. Îți mulțumesc că ai pus la loc părțile din mine care dansau haotic în sufletul meu, că ai plantat în mintea mea cele mai perverse fantezii, îți mulțumesc că ești bărbatul de care aveam nevoie !
Și te iubesc, bărbatule. Te iubesc cu mintea, cu sufletul și trupul. Te iubesc cu fantezii legate cu dantelă neagră, te iubesc cu arta de a te iubi, te iubesc cu buzele mele roșii pe pieptul tău gol, te iubesc cu unghiile adânc înfipte în spatele tău iar pe fundal cu strigăte de plăcere, te iubesc cu grația unui pictor și cu sufletul unei scriitoare, te iubesc pe tine, omul sincer, omul care nu a așteptat nimic în schimb când a decis să îmi vindece sufletul, omul care m-a cunoscut înainte de a-și dori să mă bage în pat, te iubesc pe tine, sufletul frumos !
Iubesc intriga pe care o aduci în viața mea, iubesc perversitatea din spatele fiecărui cuvânt inocent, iubesc felul în care mintea mea o antrenează pe a ta, și reciproc. Iubesc căldura din sufletul tău, frumusețea specifică unui adevărat bărbat, iubesc să spun că iubesc un bărbat, nu o imitație masculină, iubesc să te iubesc !
Te iubesc cu patimă și dorință, te iubesc cum nu am mai iubit, te iubesc cu poftă, plăcere și sentimente, te iubesc cum doar eu pot să te iubesc ! Te iubesc când fără să știi, îmi alergi prin minte și mi te plimbi prin suflet.
Îți mulțumesc, bărbatule pentru că mă lași să te iubesc, și te iubesc pentru că sufletul tău merită iubirea unei femei, iubirea unei femei sincere, fără inhibiții, ale cărei fantezii nu au margini, sufletul tău merită iubirea unei femei adevărate !

Femeia-Drog pentru suflet, dependență pentru minteWhere stories live. Discover now