Capitolul 13

15K 803 17
                                    

Maeve intra in baie si inchise usa. Incerca sa o blocheze, dar isi dadu seama ca usa se putea deschide si pe din afara ca o metoda de precautie. In orice caz singurul buton pe care trebuia sa il activeze era cel al propiei sale inimi. Era atat de slaba in fata lui Sergio, de fapt intodeauna fusese. Si acum dupa tot ce s-a intamplat era posibil sa fie si mai vulnerabila decat inainte. Intra in dus si dadu drumul la apa sperand ca aceasta sa spele senzatiile pe care Sergio le trezese in interiorul ei, dar fu in zadar. Fiercare muschi din corpul ei era tensionat si excitat. Sanii erau si ei mai mari si duri, iar sfarcurile ii erau sensibile. Cobora cu mainile pana in locul cel mai intim si observa ca si acesta era sensibil, ca si cum ar fi fost surprins de ceea ce Sergio evocase. Inchise apa de la dus si lua un prosop ca sa se stearga. Continua sa simta acea teribila necesitate de a fi posedata din nou de el. Apartamentul era mare, dar avea un singur dorimitor, un dorimitor pe care se presupunea ca trebuia sa il imparteasca cu el. Nu va fi un armistitiu posibil. Nu va putea sa evite. Urma sa fie o forma subtila de a incerca sa-i ignore prezenta. Incepu sa fantaziseze cu lucrurile pe care Sergio i le-ar face; cum va pune stapanire pe corpul ei... Lasa prosopul de o parte si isi imbraca halatul si respirand profund deschise usa. Sergio era asezat cu picioarele incrucisate si cu un pahar plin de whisky in mana.

- Vrei sa bei ceva? o intreba. - Ai nevoie sa te relaxezi.

- Nu vreau sa beau nimic ce ar putea sa imi intunece judecata , raspunse Maeve. Ceea ce vreau e sa dorm toata noaptea, si daca e posibil singura.

- Este doar un singur pat , tesoro mio. Puteam sa ne luptam ca sa vedem cine ramane cu el, dar cred ca stii prea bine cine va castiga.

Da, stia, si pentru asta nici nu va insista. Observa canapeaua. Parea suficient de mare si confortabila. Va dormi acolo, desi se va trezi dimineata cu dureri de spate,si va trebui sa mearga o saptamana la fizioterapie.

- Nici sa nu te gandesti, Maeve, spuse Sergio ridicandu-se. Nimeni nu va lua in serios reimpacarea noastra, daca personalul hotelului isi va da seama ca nu am dorimit impreuna ca sot si sotie.

- Nu vreau sa dorm cu tine, protesta Maeve cu mainile in solduri.

- Nu cred ca dormitul este problema, nu-i asa  cara? Daca nu as fi eu, ai putea sa dorimi langa mine saptamani intregi fara grija. Si mie mi se intampla la fel. Corpurile noastre sunt conectate de o forma misterioasa. Trebuie sa ne asumam asta cat mai repede. E imposibil sa lupti impotriva.

Sergio intinse cearceafurile.

- Ma duc sa fac un dus, asa poti sa te faci comoda.

- Crezi ca te voi astepta treaza? il intreba ea strangand de cordonul halatului.

- Nu, nu ma astept cara - raspunse Sergio. Esti obosita, epuizata. Poate ca ai dreptate, poate nu trebuia sa ma las dus de insinuarile tale. Am crezut ca amandoi ne dorim acelasi lucru. Am interpretat eu gresit. Da, asa s-a intamplat, imi pare rau.

- Nu... Nu a fost vina ta, spuse ea care era la fel de vinovata. Nu trebuia sa permit ca lucrurile sa ajunga atat de de parte. Nu stiu de ce am facut-o. Nu cred ca a fost vinul si nici muzica... A fost doar... Nu stiu, poate a fost curiozitatea...

- Curiozitatea?

- Banuiesc ca da, la fel ca si tine, vroiam sa stiu daca inca e la fel... ma refer la cum era inainte ca lucrurile sa ia intorsatura aceasta.

Sergio se apropie de ea si o prinse de barbie.

- Nu putem sa schimbam trecutul. Va fi aici intodeauna, ne va urma toata viata. Trebuie sa invatam sa traim cu el.

- Imbratiseaza-ma, Sergio, murmura Maeve inchizand ochii. Strange-ma in brate si fa-ma sa uit de tot.

Sergio o stranse la pieptul lui cu putere, sprijinindu-si barbia de crestetul ei, respirandu-i aroma, O dorea, dar stia ca in acel moment , Maeve avea nevoie de consolare pentru tristetea ei, pentru singuratatea ei. Inchise ochii, si o auzi suspinand. Si-ar fi dorit atat de mult sa o aiba din nou. Inca odata trebuia sa isi controleze impulsurile. In saptamanile care urmasera dupa moartea fetitei, se gandi ca cea mai buna maniera de a combate amaraciunea era sa se cufunde in corpul ei, sa faca ca trupurile lor sa revina la viata, sa reinvie din nou flacara pasiunii. Dar ea se aratase rece, distanta, furioasa, ca si cum el ar fi fost vinovat pentru tot ce i se intamplase.

Dragoste cu fortaWhere stories live. Discover now