Capitolul 8

16.1K 867 45
                                    

In dimineata urmatoare ,salonul era plin de  lume care nu facea altceva decat sa o priveasca. Era ca si cum intreg orasul ar fi citit stirea despre impacarea ei cu Sergio. Toti o felicitau si ii doreau toate cele bune pentru viitor.Maeve nu putu decat sa zambeaca si sa se roage ca nimeni sa nu isi dea seama de fragilitatea acelei minciuni. Preferase sa nu ii povesteasca Rebeccai detaliile. Cum putea sa ii spuna celei mai bune prietene ca se impacase cu Sergio doar pentru ca o santajase? Dar Rebecca nu era toanta. O privea ca si cum ar stii adevarul, ca si cum nu ar fi crezut o iota din ceea ce ii spusese.

- Maeve esti sigura ca ai procedat corect?- o intreba . Vreau sa spun... Din ce spun revistele va sta aici doar trei luni. Ce se va intampla cand va veni luna august si va pleca? Vrea sa te intorci cu el in Italia?

Maeve isi musca buzele.

- Nu am ajuns sa vorbim despre asta, ne-am gandit ca cel mai bine e sa traim momentul si sa vedem cum evolueaza lucrurile.

- Deci poate in orice moment sa iti ceara divortul si sa se care nu?

- Uite, stiu  ca este ciudat, dar amandoi credem ca  merita sa incercam. Dupa cum chiar el spune, prima data a fost pe teritoriul lui, si totul a fost dificil pentru amandoi. Acum totul este diferit. Daca vom incerca, putem sa aflam daca a mai ramas ceva pentru care  sa luptam, daca a mai ramas ceva bun.

- Maeve... spuse Rebecca punandu-i o mana pe umar in semn de incurajare. Daca ai nevoie de timp pentru asta, nu iti face griji, pot sa ii cer lui Kat sa ocupe postul tau, acum ca fiul ei a inceput sa mearga la scoala, are mai mult timp liber.

- Multumesc, Bex, spuse ea zambindu-i. Pentru moment nu este nevoie. Sa  vedem cum vor decurge lucrurile.

Imediat ce ultimul client iesi din salon, Sergio isi facu aparitia. Doar vazandu-l inima incepu sa ii bata cu putere. Constienta ca, Rebecca se afla langa ea se intreba daca sa il salute cu un sarut sau nu. Trecusera cinci ani, dar isi reamintea pefect saruturile lui. Nimeni nu o sarutase niciodata ca si el. Nici macar nu a fost capabila sa se imagineze sarutand un alt barbat.

Sergio se apropie de ea incet, o lua de mana si o saruta tandru pe buze. Cand deschise ochii, o privi fix, iar ea isi trecu cu vafarful limbii peste buze, avida de mai mult. Se apleca din nou spre ea si o saruta din nou, de data aceasta cu mai multa determinare. Cu atata pasiune incat tot corpul lui Maeve tramurase de placere.

- Ejem... tusi Rebecca de forma diplomatica, ca sa le reaminteasca ca nu erau singuri.

- Oh... imi pare rau Bex, murmura Maeve rosie la fata. Am uitat sa va fac cunostinta. Sergio, ea este Rebecca Collins. Bex ti-l prezint pe Sergio Torenti, e... sotul meu.

Sergio ii intinse mana Rebeccai si ii zambi.

-Ma bucur mult pentru voi spuse Rebecca. Se pare ca va merge bine. Tocmai i-am spus lui Maeve daca vrea un pic de timp liber ca sa si-l petreaca cu tine sa nu isi faca griji. In plus are nevoie si de o mica vacanta.Munceste prea mult.

Sergio o trase pe Maeve langa el si ii inconjura talia cu un brat.

- Imi doresc sa petrec timpul cu ea. Imediat ce se va termina prima parte a turneului de conferinte, vom pleca undeva unde este cald si foarte intim.

Maeve facuse tot posibilul ca sa disimuleze excitatia pe care o cauza gandul de a-și petrece noptiile singura cu Sergio.

Niciodata nu a avut o luna de miere adevarata. Maeve isi petrecu primele luni de dupa nunta vomitand si avand greturi, in timp ce Sergio se dedicase invatatului pentru examenele lui finale. Amintindu-si de acea perioada, se minuna dandu-si seama ca au fost capabili sa indure un an intreg impreuna. Inclusiv si fara tragedia aceea in care isi pierduse bebelusul, totul a fost dezastruos. La inceput Sergio se aratase atent cu ea, demonstrand dorinta de a avea acel copil. Dar dupa, incet -incet se indepartase de ea. Si ea in raspuns, incepuse sa ii ceara mai mult, sa aiba mai multa nevoie de el. Ceea ce a provocat ca el sa se indeparteze de ea si mai mult. Intrasera intr-un cerc vicios fara sfarsit. Iar cand fetita murise, Sergio ii permise sa plece  fara ca macar sa protesteze. Asta fusese lucrul care o duruse cel mai mult. Nu luptase pentru ea. Sperase in van sa vina dupa ea in Australia. Nu o facuse. Asta pana acum.

Dragoste cu fortaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz