Cap 22:Toate se dezlantuie

2.1K 98 7
                                    

  Chloe

    Mama lui Jason nu avusese dreptate.Dimineata,cand m-am trezit,ploua de mama focului.Furtuna a continuat toata ziua iar eu am fost nevoita sa raman in casa,si sa stau cu parintii,ceea ce a fost destul de distractiv,avand in vedere faptul ca am jucat remi.A fost destul de amuzant.

    Mai pe seara Jason ma chema la el acasa sa vedem un film,iar eu m-am imbracat repede.Am tras pe mine o pereche de blugi negri skinny,un hanorac cu mai multe culori,o esarfa si tenisi gri.

    Am luat o umbrela si am mers pe jos pana la Jason acasa.Nu voiam sa imi murdaresc masina,asa ca trebuia sa suport.

    15 minute mai tarziu,eram in casa familiei lui Jason,intampinata de prietenul meu.Nu era mare lucru sa te uiti la un film,intr-o zi ploioasa,important era cu cine te uitai.In privinta mea,ceea ce a urmat a fost minunat.Ne-am uitat la desene animate,fiindca Jason nu avea filme bune pe acasa,si uitase sa inchirieze.El recita o data cu personajele,ceea ce era amuzant.In concluzie,ne-am distrat ca doi copii mici.Ploaia nu se opri,iar Jason a tinut sa ma conduca,prin ploaie,spre casa.Ingramaditi sub o singura umbrela,iata-ne:doi nebuni.

    -Hai sa dansam in ploaie!zise deodata Jason avand un zambet smecher pe buze.

    -Aa..o sa racim...

    -Haide!Mereu mi-am dorit ca sa fac ca la televizor!!

    El facu ca un copil,parca rugandu-ma din ochi pentru o inghetata.Cum puteam sa refuz asa un chip angelic?

    Am dat din cap si el imediat a strans umbrela si m-a strans de talie,inspre el.Apoi m-a luat la vals,in plina strada.Erau oameni grabiti sa ajunga acasa,care se holbau la noi-unii zambeau si se opreau,altii se uitau urat si mergeau mai departe.

    Ploaia ne lovi si era o senzatie uimitoare,unica.M-am trezit zambind din toti dintii si l-am tras pe Jason,de am sarit in toate baltile,stropindu-ne hainele.Ce imi mai pasa ca voi raci?Imi pasa doar sa ma distrez cu persoana iubita.

    -Asta e grozav!am tipat la el.

    -Ti-am zis ca e o idee buna!zise inapoi.

    -Tu imi platesti spitalizarea daca racesc rau!i-am zis cand am simtit cand mi-e frig.

    -Cu placere,inchiriez si tot spitalul,rase el.

    Ne-am mai miscat putin apoi ne-am linistit,stand imbratisati.

    Ploaia nu avea de gand sa inceteze,iar noi cum tremuram deja de frig,ne-am despartit si am mers fiecare la casa lui.I-am dat umbrela lui fiindca avea mai mult de parcurs spre casa,iar eu doar o strada.O strada lunga si intunecata,daca tot veni vorba.Ma intrebam ce se intamplase cu toate acele becuri de pe stalpii de curent.

    Nu am zarit pe nimeni pana la mijlocul drumului cand am observat ca pe trotuar se afla un barbat cu o umbrela.Am inghetat in loc cand l-am recunoscut ca pe Chace Westwick,posibil vampir(nu pot spune sigur pana nu ii vad coltii sau ceva).

    Am vrut sa ma intorc si sa fug,dar mi-am zis ca nu avea rost.Ceea ce voia sa o faca,o va face oricum.Era un final epic pentru Chloe Masen.Omorata in ploaie dupa intalnirea cu iubitul ei.Oh,Jason!El va fi invinuit probabil!Ce prostie...Trebuie sa gasesc o tepusa pe undeva ca sa il termin pe nenorocit.Haide Chloe....concentreaza-te si gandeste!!Asa....Mergi cu pasi siguri,pretinde ca nu e acolo,langa locul pe unde ar trebui sa treci...Fii puternica!

    Eram pe la vreo 5 metri departare ,cand mi-am ridicat privirea spre el(nu m-am putut abtine)si acesta scoase un 'Oh' de mirare,apoi disparu.Pur si simplu.Mi-au trebuit inca douazeci de secunde ca sa-mi dau seama ca el chiar plecase de acolo si am fugit imediat in casa,apoi in baie.Acela a fost cel mai bun dus al meu.

Jurnalul unei fete moarteWhere stories live. Discover now